Тягнибок заявил, что готов вернуть Украине ядерный статус и смертную казнь

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 24 лис 2009.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пропоную замінити типово львівським засобом -- ганебним стовпом.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

...і хор лібералів,які співають :Ай,яй,яй...як тобі не стидно.І грізне таке трьохразове:Ганьба,ганьба,ганьба пане Лозинський,бо ви чоловіка забили за багатство для себе і для своєї партії!А він стоїть такий,почервонів зі стиду весь...
    А шо може бути...і може навіть буде так!
    Який президент -такий і суд буде!А ворони воронам очі почнуть клювати з того часу.
    о_О

3. Norman

Norman Guest

Кто был на встрече с Тягнибоком? Какие впечатления?

4. Юрко НОТОЦО

Пане Норман,ну давайте не мучайте...Поволі і по-порядку.
    Чекаємо і уважно слухаємо.

5. Norman

Norman Guest

Юрко, я звичайно можу розповісти про свої враження, але мені б хотілось почути тих, хто не має відношення до Свободи. До речі, мені сьогодні телефонувала людина, кандидат наук, не українець за національністю, яка була на зустрічі і сказала, що була вражена виступом і після цього буде гососувати за Тягнибока.

6. Змейка

Змейка Well-Known Member

Поздравляю, одним человеком больше!
    И что за слова такие волшебные произносил Тягнибок? Он, часом, не владеет техникой гипноза?

7. Norman

Norman Guest

Он сказал волшебную фразу: Донбасс - голосует за нас!))

8. Змейка

Змейка Well-Known Member

А что ж тогда к нам боится приезжать? Боится, что его порвут фанаты?:)

9. Norman

Norman Guest

Он приезжал уже и не раз:) А насчет боится - так вы плохо знаете Тягнибока;) Думаю, скоро он приедет снова к вам. Кстати, в Одессе именно футбольные фанаты пришли охранять встречи Олега;)

10. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

От кого ?

11. Norman

Norman Guest

От тех кто пытался сорвать эти встречи - коммунистов и прочих леваков.

12. Юрко НОТОЦО

Думаю,що не боіться,а...чекає на час,коли ця вся трєпотня донецького прототипа "Абрамовича з Лондину" в Донецьку виведе нарід цего Регіону з терпіння...Самі і скажуть:Якщо Ми Украінці в Донбасі,то давайте виберемо Украінського Президента,а не двоязичну якусь курву,що по-церквах людей дурить своєю "чесністю".
    Уже ніхто і нікуди не спішить...як поперед батька в пекло.Думаю,що отак найкраще!
    :rose:

13. Юрко НОТОЦО

Поділіться своіми враженнями...Чому ця людина в отакий час Так вирішила?
    Розчарування,чи нова віра в існування справедливості?

14. Norman

Norman Guest

Людина вважала, що якщо він не українець, то і підтримувати партію яка виступає на захист українців немає сенсу, але виступ Тягнибока переконав його в тому, що Свобода захищає всіх хто любить і поважає Україну і є її громадянами.

15. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Думаете, могу балотироваться? А я бы в президенты пошел... Ух, как пошел бы... но... не пройду по состоянию здоровья...- пельмени не перевариваю и окрошку... А как без этого в президенты? Не будешь есть скажут русофоб и враг России.;)

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та я не против, но всему свое время...:)

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- То є добре, а Ви скажіть мені краще, що він про люстрацію доповідав? Бо це є питанням всіх питань. І як Він це зробити планує. Це є сьгодні найголовнішім. Саме з цього треба було починати, а якщо за 20 років не почали, то коли?

18. Дельфин

Дельфин Well-Known Member

Прально говоришь! Наполеон говорил --не хочешь кормить свою армию --будешь кормить чужую. Украина должна быть с ядерным оружием! Все эти гарантии США и России это филькина грамота. Настоящая гарантия безопасности для Украины это ядерное оружие!

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

от фанатов януковича? :)

20. Юрко НОТОЦО

Не знаю,направду,що Тягнибок про люстрацію відповів,але(те галицьке АЛЕ)...думаю,що він би відповів так:
    -Буде Вам п.Тивер і зразу жа,як тільки... і Білка(в тюрьмі),буде і Свисток(сигнал)!
    :good:

а де твій аватар? :)