Тягнибок заявил, что готов вернуть Украине ядерный статус и смертную казнь

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 24 лис 2009.

1. Norman

Norman Guest

Краще немати взагалі симпатиків, ніж мати таких як ратушняк

2. Коловрат

Коловрат Well-Known Member

У виборчому бюлетені у день голосування на виборах президента України 17 січня 2010 року кандидати у президенти України будуть розташовані за абеткою і номерами. ЦВК на сьогоднішньому засіданні затвердила форму і текст виборчого бюлетеня.
    Відповідно до затвердженого ЦВК тексту в бюлетені під номером 1 буде кандидат у президенти України Інна Богословська.
    Далі у бюлетені кандидати у президенти будуть розташовані в такому порядку: 2 - Михайло Бродський, 3 - Анатолій Гриценко, 4 - Юрій Костенко, 5 - Володимир Литвин, 6 - Олександр Мороз, 7 - Олександр Пабат, 8 - Василь Противсіх, 9 - Василь Ратушняк, 10 - Олег Рябоконь, 11 - Петро Симоненко, 12 - Людмила Супрун, 13 - Юлія Тимошенко, 14 - Сергій Тігіпко, 15 - Олег Тягнибок, 16 - Віктор Ющенко, 17 - Віктор Янукович, 18 - Арсеній Яценюк.
    http://ua.korrespondent.net/ukraine/1027696

3. Коловрат

Коловрат Well-Known Member

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Киев - это столица Украины, Москва - это столица РФ! Вы это знаете? а если знаете, зачем юлите? Вас зовут Олег, а не Юлий, как я вижу... или у меня что-то со зрением?;)
    - А Вы кто такой, чтобы людям указывать? Люди сами знают что им выбирать! Вот они и выбрали свободную Украину с Головним Містом в Киеве. Вопрос исчерпан раз и во веки веков!!!
    - Мое джерело - это люди, Граждане Украины, независимо от места проживания... А что в селах не люди живут? А? :ireful:
    - Бога то хоть не гневите...

5. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Що таке? Чому Йой? Таки є? Я ж казав, що ви узурпатори...:)

- Но то цо? так хай вже буде хоча би як би! У Польщі за цей час було 3 люстрації, а у нас все "справа сурьйозна"... Яка до бісу сурьйозна? Хай відкриють архиви для мене і для всіх громадян України для початку, а коли я почитаю свое досьє і хто і коли на мене що писав, от тоді і будемо розмовляти про серйозність... А популізм... це для лохів!

- Не чув, щобі там хтось чогось відкривав... Скоріше, закривав, як Ходорковського...;)
    - Як що? Оприлюднити і за грати, а ще краще, депортувати без права в'їзду до України довічно!
    - А нащо тоді кандидати ці до посади президента, якщо ніхто не може сказати, як потрібно. Щож то за кандидати зачухані?
    - А невже я Вас чимось скривдив? ;) Я теж можу керувати... Це діло таке... не картоплю саджати...:)
    - Теляті, таки не з'їсти, це так. Але якщо вже не теля? Якщо вже бик? З'їсти, таки не з'їст, але розтоптати, чи на рога надіти? Для бика це не є проблема...;) Чи не так?

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ну це, як кажуть, віють вітри... А звідки і хто насилає?... Це є велике питання. Може і Ештон, а може і Тетчєр... Може поворожимо?;)
    - Айсберги треба обходити десятою дорогою і це знає кожний капітан пароплава... Друге діло, що був не айсберг, а німецький підводний човен і звичайнісінька торпеда... І тут вже не тільки запальничка ні до чого, тут велике багаття налаштовувай, все буде марно...якщо немає свого підводного човна в охороні, ще більше...;)
    - Тому і немає в Україні щастя віки вічні... А як воно може бути, коли боронимось від міфичного айсбергу і розводимо піонерські багаття, чим тільки сбиваємо співгромадян с пантелику(недаремно з'явилося таке поняття - розводити...), а в нас насправді пуляють всім чим не шкода, не кажучи вже про "торпеди", як до "Титаніка"... Ну, якщо Ви привели такий приклад...:)

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Це Ви так шуткуєте?:)

8. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Странный Вы какой-то... Что Донецк - это тайга? и там нелюди живут? Волки ходят по Донецку и голодные медведи?...:pardon:

9. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Як я не люблю змагання, "переможців" і... "корито"!
    - А як всі ці "кандидати" прагнуть одного: "позмагатися", "перемогти", щобі добратися до шарового корита... і їсти, їсти, їсти... До самої смерті...Гидко...

10. olegp

olegp миється в бані

да, я это знаю, в любом геогр справочнике есть:))

я и не указываю:))
    шо, прямо так вопрос и стоял в референдуме?:)):)):))
    шо то совковым гимном повеяло,70 лет, как у совка, вот предел вашему националистическому гос-ву при самом благоприятном для вас случае, но реально надеюсь, что меньше:))
    впрочем, скоро увидите:)):))

11. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Елена, Вы кто? Что вы себе позволяете? Что значит первый, он же и последний? Вы что, королева Великобритании?
    - И почему? Донецк - это не Украина? Или пан Тягнибок - не гражданин Украины? А может Вы ляжете на рельсы, чтобы не пропустить поезд, в котором он будет ехать? А может все автодороги заблокируете? Чем Вы можете помешать передвижению кандидата в Президенты Украины по Стране? Вы знакомы с УК Украины? Нет? Советую ознакомиться и чтить...

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А кто Вам сказал, что Демьянюк нацист? Разве это судом доказано? А я скажу, что Вы нацист и Вы согласитесь? Нет и правильно, а почему должны соглашаться мы? Если он нацист, то почему его не казнили в Израиле, как военного приступника, одного из виновников холокоста?А? Его отпустили оттуда, а значит он точно евреев не убивал! Разведка Израиля самая крутая в мире и если его отпустили, значит ничего не было... Вообще ничего!!! Однозначно!!! Я израильскому правосудию верю больше, чем Вам!

13. ШумелкаМышь

ШумелкаМышь Well-Known Member

Да уж,умных дураков хоть пруд пруди..Но если вспомнить начало его карьеры,первые несколько лет,то умного впечатления он не производил по определению.Обтесался,нахватался, сразу видно - менеджер...

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А я гарантирую Вам небо в крупную клеточку...если будете нарушать Закон Украины!!!

15. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Наверняка, в партии "мастеров художественного свиста"...;)

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Таки, фигня(прости Господи)... как там у Вас? Не лжесвидетельствуй в подписи? Ну-ну...
    - А для того, чтобы высветить всю честность Елены, привожу адрес сайта донецкого филиала партии Свобода:
    http://www.donetsk.svoboda.org.ua/
    Отакі пироги... с заповедью №9...;)

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А он вроде юрист? А я ни юристам, ни экономистам не доверяю... Профессия у них такая, брехать...и за это гроши брать...(не в обиду юристам, экономистам и прицепом, дантистам) :)

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А це мене і непокоїть... Не вібір доречний, а реакція на діяльність ворогів... Тут і є велике питання, а чи не спрямована така діяльність на те, щоби люди вибрали потрібну людину? Москва казала, що буде втручаться у вибори, але чомусь тихо... А значить, що втручаються по тихому, змінивши тактику, запускаючи резервний варіант. І хто цей запасний гравець ?Якщо на Йулю таке говорять, то під підозрою повинні бути ВСІ без виключення... То це так? Один підход для всіх і без фанового синдрому. Чи ні?;)

19. olegp

olegp миється в бані

, ну, утрированно, но съездить Сааку в ЮО - ТОЖЕ поступок, ибо стремно,даже с охраной:))

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Что, уши целые? Не добрался до Ваших сережек? А жаль...
    - Вот если бы добрался, то тогда мы бы здесь от Вас совершенно другую пестню бы услышали...:))
    - А насчет кризис-менеджера - это вы круто подметили... Управляющий украинским кризисом... А я то думал, если с москвы запустили кризис сюда к нам, то должны же они были назначить управляющего? А Вы выдали московскую гостайну... ай-яй-яй... Накажут Вас строго, готовьтесь...:)

а де твій аватар? :)