Тягнибок заявил, что готов вернуть Украине ядерный статус и смертную казнь

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 24 лис 2009.

1. olegp

olegp миється в бані

през Украины и должен быть русофоб и враг России, по кр мере, в будущем, истинной Украины, когда она освободится от восточных русофильских аффилированных территорий современной Украины:))

2. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вельмиповажний пан Юрко! Я не зовсім розумію, поясніть будь ласка, а чому Ви так акцентуєте, що АЛЕ це галицьке? А якщо в Поділлі, то АЛЕ вже не наше? Ви, як то кажуть, приватизували наше АЛЕ?;)
    - Ось так і відповів би? Не вірю! Таке вже говорили неодноразово і завжди дурили!
    - А це мені і зовсім, непотрібно! Нащо мені якась Білка у тюрмі? Що я з нею буду робити? А свисток? Це щоби я наприкінці свого життя, кінець-кінцем, вже навчився свистіти? Ні! Все це для мене дуже забагато! Мене турбує просте питання: - Так чи буде люстрація, чи ні? А якщо буде, то як? І поки, що все! Якщо отримаю відповідь підемо далі. Якщо ні, будемо виконувати команду" На місці кроком руш!". А час іде... Мені треба вже, щоби не на місці... Що скажете? Тільки діло кажіть, будь ласка, а незагадки. Дякую!

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Кому должен?
    - А кто Вам сказал, что восточная ЧАСТЬ УКРАИНЫ - русофильская? Я там был, такого не наблюдал. Скорее, русопобарабанская... Ну по барабану им московские ребята! У людей свои проблемы и своя жизнь. Зачем им нужны в довесок чужие, пусть и московские, но проблемы?

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

До речі Ви за Кого?
    3а красних,чи за білих?:))

5. olegp

olegp миється в бані

почему в довесок? московские будут вместо кыивских
    из 2х зол выбирают меньшее:))
    более того- московские будут тока в случае присоединения к России

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Так у тому і справа, що Ви позабирали всі файні слова до Галичини, а нам що робити? Вертайте взад терміново і тоді буде файно. :)
    -І не забувайте, що я в школі мав тверду трійку за українську мову, але справжню, чесну! Я народився в Одесі, а в Одесі на українській мові не розмовляли, більш того, коли хтось з села розмовляв то його висміювали брутально. Така була політика. Так звідки у людей може бути практика? Мови люблять постійне використання...
    - Але пізніше, з'явилися "Смерички" ВИА(але не ГРА) і з'явилися українські пісні. Потім родичі, коли збиралися співали... А потім я по роботі був у відрядженні в Тернополі і там почув справжню українську мову файну і співучу и все! Я захворів...;)
    - Ось і виходить, що Ви, галичани позабирали в нас, подолян всі самі найкращі українські слова...:)
    - Зате у нас є слово слоік, а в вас немає...мабуть...:scratch_one-s_head:
    - А я просив щоб було без алергії...;)
    І що то за Йуля? ЮВТ?
    - Та ні! Це якось по дитячому. Юля жінка...і чим Юля так не подобається? Підозри? І все! А люстрація показала би хто є хто, і тоді можна щось говорити... а не зараз.
    - Так! І не мішки тягати... Тягати легше... О це мене і непокоїть! а треба то що? Відкрити архіви кдб і все. Для початку... Але я чую, що це так важко, це не картоплю садити. Не треба нікого садити! повиганяти тих кого треба відповідно до розсекречених документів і все! А то гольотіна, електростул! Кому це потрібно? На цій всій мішурі тільки час втрачати будемо! А часу зовсім немає! Треба виявити діверсантів, та злочинців, це так, але без документів(люстрації) нічого не буде! Ні, якщо так діло піде, я нікуди не піду принципово, бо вибирати нікого. Нічого з того діла не буде! Ні! Нічого! Знову лайки, знову свари... того посадили, того прогавили, той втік... Люди, як на серіалі, розважаються... Той вкрав, той випав з вікна... Ні! Нічого доброго з того не буде, якщо не зробити так як потрібно! Дивіться як у Польщі! Нікого не повісили, а провели три люстрації. І живуть як люди... в НАТО вступили, в ЕС! Сьогодні не 1945 рік! Сьогодні зовсім другий час!
    - Ні за кого! Поки що не бачу кандидата на справжнього Українця. Чи є такі? Є, каже Тівер!
    - О це і все! Оце і тпру! На тому стояли, стоїмо і стояти будемо! А йти коли будемо? В іншому житті? Не цікавлять мене ні червоні, ні білі. Ця пісенька кольорова вже дуже затягнулася. Якщо я бачу людину, якщо я знаю на що вона здатна, то це все, що мені потрібно. Хай вона буде хоч зелена. Це ії внутрішня справа! Але найкраще, щоби людина була безкольорова. Найважливим для мене є одне, - рух в Українському Напрямку! Для початку, і цього чимало!
    - А так, я за червоно-чорних, Пупер знає про що йдеться...але ще не час...

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Потому, что в довесок! Я говорю, что люди говорят! А почему они так думают? Ну, наверное уже сообразили что к чему...
    - Вы чо? По русски не понимаете? Говорю, им не нужны московские проблемы, не понятно? И что тут не понятно?
    - Вот они и выбрали! Меньшее! Поездите по селам и поговорите с народом, чего переливать из пустого в порожнее?
    - Вы турок? или Чукча? Я по русски пишу, по турецки еще не научился... Не будет В Украине никакой московии! Не поддержит народ эту бредовую идею! На грабли можно наступить раз, два, ну три... ну сколько же можно? От этих шишек на голове, места живого нет... Пора и поумнеть, однако...что и произошло, наконец! И Слава Богу!

8. olegp

olegp миється в бані

та проблемы никакое не нужны в идеале, ни московские, ни кыивские:))

пока ошиблись, выбрали большее:))
    ну, так бы сразу и сказали, шо ваше джерело инфы-это село:))

дай то бог, шоб ни московии, ни киевщины не было:))

9. Юрко НОТОЦО

Е-е-е-ех...Нашому б теляті,та ще б і Вовка(Wolfa) з'їсти...
    так,щоб і не подавитися!!:))

10. Змейка

Змейка Well-Known Member

Тайно призжал? :scratch_one-s_head:Что-то о его приездах у нас никто и не слыхивал.:pardon:

11. Юрко НОТОЦО

Ну Йуля то не тільки Юля...скоріше Кэтрин Эштон в Украіні (http://www.ostrovforum.net/showthread.php?t=2405&page=117), а чи-то донецький Іван Іванович якийсь...Ви цей айсберг,що "Титанік" потопив,запальнічкою не розтопите.Потрібна файна паяльна лямпа ,яка працювала і до-сих пір працює добре!

У СБУ вважають, що Компартія в Україні має бути заборонена
    http://www.pravda.com.ua/news/2009/11/27/106042.htm

12. Forpost

Forpost Стоїк

Вчора в ток -Шоу "Готовий відповідати" Тягнибок непогано виглядав,але шось мені підказує жи якусь трухлявинку має з середини

13. Forpost

Forpost Стоїк

в Сибір комуняк,на трудове перевиховання,куди пів нашого народу вивезли в свій час

14. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Лично Ваших родственников...конкретно Ваших по прямой линии сколько вывезли?
    Латифундистов,те которые имели по 80 га земли мироедов так сказать считать не будем.... сколько?
    И сколько вернулось "на свободу с чистой совестью"?

15. Norman

Norman Guest

Что значит тайно? Приезжал встречаться со своими единомышленниками, ходил по вашим улицам и не прятал лицо. Может проходил где-то рядом с вами))

16. olegp

olegp миється в бані

да,это мужественный поступок для него- поездка в Донецк:))

17. Юрко НОТОЦО

Згадую мужнього Януковича в бронежилєті,в Івано-Франківську.Студенти,яйце,охорона в 2-3 кільця...:cool:

18. Serena

Serena May Flower

тайно??? вряд ли он ревизора репетирует, чтобы приезжать инкогнито...

19. Norman

Norman Guest

Повторяю - в трусости его никто и никогда не мог обвинить.

20. Юрко НОТОЦО

Тягнибок тягнеться в Президенти з багажем від борців Національно-визвольних змагань!Були такі!
    Тимошенко пхається з багажем i валютою від володарів Всесвітнього банку! Є такі ...Знаєм таких!
    Янукович суне,як паравоз від імені олігархів породжених СССР!Знаєм поіменно,
    аж противно.
    Яценюк йде так, "налєгке",зі словами на устах!Вірить,що ми повіримо!
    Декілька про-украінських кандидатів крокують позаду,тримаючи руку на пульсі майбутніх подій і можливих провокацій.
    Решта з перестраху,шукаючи нових лохів,грають варята за посаду,місце,або за те,щоб не посадили...
    Ми ж вибиратимемо Того з Них,Хто на нас подібний!
    Такого і виберемо!
    :preved:

а де твій аватар? :)