ну там же написано що можна проголосувати за обох! ) ---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- ну усьо... диктуйте номер - буду телефонувати!
Гм... цікава спроба класифікації, я скоріше астронавт і абонент-в-тумані - закінчення грошей на рахунку і зарядки, як правило, завжди сюрприз (як правило, не завжди приємний) Найрейтинговіші функції телефону - "opera mini" і фотокамера, яка в сонеріках традиційно дуже зручна та якісна.
А я мало користуюсь мобілкою, бо переважно про всі справи домовляюсь через нет, або відвідуючи заклади (банки, установи, магазини тощо), бо часто по телефону незнайомці не знають, що я не дуже добре розумію польську, і починають кричати, коли прошу повторити.. Але якщо вже і користуюсь, то як Девід Блейн. Бо переважно як кудись йду на зустріч, то перевіряю в неті о котрій годині буде транспорт на тій зупинці, на якій мені треба. І за хронічним браком часу вираховую все так, щоб сісти на максимально останній транспорт. І от 5 хв до трамваю, я вже біжу на зупинку, але згадую, що "не записала адресу, куди їду", "не взяла зошит", "треба купити білет", тож не встигаю на запланований транспорт, сідаю на наступний, але дзвоню/пишу і кажу, що вже їду, але запізнюсь трошки :shy: