До речі Юлі Тимошенко більше пасувало би не львівське "чічка", а русинське "косиця" Русинсько-український словник — Так говорять на Закарпатті Була б гра слів. Калямбур, так би мовити.
Дуже гарні півонії і сама Юля гарна). Останній раз я її бачила на ICTV (Свобода слова) на темі про землю. Вона там була зовсім не гарна. Як її змогли витримати міністр с\г, Милованов та ще один чиновник, я не знаю . Вони були в шоці)) Господи, що вона молола! Як викручувалась, пересмикувала, брехала, дурниці казала! Йой. Лице було перелякано-насторожене-люто-злостиве. Як їй починали відповідати на її брехню - перебивала, не давала сказати слова...коротше - билась, як тигриця. Мабуть, має десь великі лани, які поцупила, а зараз покупати у держави не хоче...та там і сотні справ порушили за такі оборудки. Це їй теж не хочеться... Іншої думки не маю. Не може бути, щоб вона просто так люто лобіювала цю тему - це щось особисте.
Щось вона збрехала. Хто це декларування по кожному громадянину буде перевіряти? Хто буде приходити? Це треба мільйони перевіряючих. Щось пересмикнула і дуже. А про городи то зовсім Юля збренділа - наводить страху. От їй пече тема землі - має, має земельку прихватизовану. Аж 12 тисяч підписантів знайшла) От дає жару Зеленський).Наводить порядок у корумпованій по саму маківку країні.
У Юлі і справді шось заглючило))) Я аж розгубився, коли на обговоренні в якійсь студії цієї теми почув від неї: "ви, народ, будете платити 5-9%, а вони, президенти-депутати-міністри..., котрі вже раніше подали декларації, не платили ні копійки..." Я так і не зрозумів, до кого відносить Юля себе
Це означає - зарапортовалась)) Слід розуміти так: вона не платила ні копійки і як бог свят платити не хоче. Ну то нічого - попустить. Закон - один для всіх, тоді це закон. А в нас як з часів Політбюро пішло, так і досі діє правило, що всі якби-то рівні, але частина суспільства все ж таки рівніші. Десяток людей тримає країну як свою вотчину, і їм все мало і вони не досяжні до податкової чи судів. Таке страшенне розшарування не витримала б ні одна країна. правила і закони, по яким ми живемо, дивують увесь цивілізований світ. Зараз хоч щось починає доходити до грошових мішків.
Ну разве скажешь, что у нее уже внуки? Не только уход, тут же природа. Да, хороша) Ей можно ничего не говорить (тем более она такое гонит в основном))а только ходить туда-сюда)
А які емоції! Як горять очі! Яка енергія! Причепити їй до вух рук два крокодила - і можна акумулятор підзаряджати зі Але я шось все частіше почав думати за Оксану Сироїд. Міську мене зворохобив - недавно він написав, що цілком можливо , що Сироїд піде в президентши. Сяню хочу...
Взялихся за Юліних людей. Лещенко цікаво розповів. Варто послухати: З конкретними іменами, конкретними фірмами, конкретними сумами (грошей)... View: https://www.youtube.com/watch?v=TWBmor0iUUM Цікаво, до чучки особисто доберуться, чи ні?
Юля! Юля! Виглядає так, що до Сірожи особисто скоріше доберуться, ніж до Юлі) Чи ні? зі @medwedo berlogsoni, і ми вже колись виясняли - Юля не чучка, а чічка!
За правилами гармонії голосних в одному слові краще звучить (як на моє протурецьке вухо) "чучка" В одному слові можуть зустрічатися або тільки тверді голосні, або тільки м"які А - тверда голосна і У - тверда голосна, а İ - мяка голосна. (не плутати з І , яка звучить як українське И, або російське Ы)
@medwedo berlogsoni, блін, Ви дали картинку на язікє, та ще й там якісь прапори чужі обнімаються... Це ж і я так можу! Мурку давай!
Тapac Чopнoвiл: “Тpeա унiкaльний – нa кaнaлi нaйoдioзнiաoгo вiтчизнянoгo oлiгapxa йдe пpoгpaмa, в якiй уci paзoм з вeдучoю aж зaxлинaютьcя тaк виxвaляють “пoлiтику дeoлiгapxiзaцiї”…” – VUKRAINI