От тільки нє нада на Юлю наговорювати! Юля чічка, і сміятися вміє, і анекдоти знає View: https://youtu.be/DRe626QiAk0?t=3
Дивитись на неї приємно, тому хай ще позасідає в ВР - наостаннє)) Вона, правда, нашкодила на питанні з землею. Мабуть, десь має великі "офшорні" землі. Чи лобіює за гарні гроші.. Це невідомі для влади землі, з якої йде незараховане зерно чи якась інша продукція на експорт, викачується безкоштовно вода, виснажується земля, а гроші з продажу залишаються в офшорах. Ні копійки податків в казну. Зараз з цим податкова служба разом з Госкадастром розбирається. Головний пільговик виступав і казав, що це щось страшне. Сотні мільйонів доларів пливуть повз казну і стільки років про це знали і ніхто не смів земельне питання піднімати, бо земельна мафія дуже потужна. Тимошенка з Ляшком починали галас, що не треба нічо рухати, бо продадуть іноземцям "народне" добро.
Я не казав "Несмеяна", я казав "Несменяна". А те, що вона вміє хіхікати перед Путіним, коли президента її країни "хануриком" обзивають, це ми пам"ятаємо.
А я коли був студентом, так у нашому гуртожитку були хлопці, які любили "лукі-лукі" (lookie-lookie). Брали морський бінокль, вилізали на дах гуртожитку і в теплу погоду дивилися у вікна сусіднього гуртожитку, в якому жили дівчата.
Наживо. В ефірі програми «ХАРД з Влащенко» на телеканалі «Україна 24». View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/470807634121050
Україна 24 — Вікіпедія Як Ви думаєте - оця Ваша чучка буде боротися з олігархом Ахметовим, якщо їй дати владу? Між іншим, Лещенко сказав, що Ахметов за рахунок інвестиційного фонду ДТЕК Київські електромережі (належить Ахметову) провів світло за межі Києва, на "чужу територію" Київобленерго. Причина проста: в селі Плюти він собі побудував новий Версальський палац на заміну тому, що залишився під Донецьком. От таке використання інвестиційних коштів, які деруть із буквально всіх киян, що користуються електроенергією, що постачається Ахметовим. Тобто, можна було попросити Київобленерго (я використовую старі назви), щоб йому провели світло в його версаль, і заплатити це із своєї кишені. Але він вирішив заплатити з нашої, зекономивши на цьому якісь там мільйони. Будемо сподіватися, що в процесі деолігархізації черга дійде і до Ахметова.