Я в попередньому дописі вже був написав до Вас звернення на цю тему, але видалив) Був впевнений, що Ви це скажете))) зі Красава-красава, не нада наїжджати на Юлю! Вже за 50, нервова робота, ніц не робить, лише працює і працює. Та ще й в тюрмі крижі зрушила... Це Вам не хухри-мухри;
я в танку щодо того що вона в тюрмі зрушила) Вона може перекрутити чи збрехати, але на неї приємно дивитись). В неї є фігура, і в неї є смак щодо одежі. Вона маленька, і їй личать височенні підбори. До того ж їй плюс,що Юля ніколи не опускалась до лайок та образ. Її так ненавиділа Богословська. Оця чорнорота мені не подобалась.
Крижі - це поперек, поясниця... Ну, те, що між попою і лопатками) І плюс Юля перша почала закликати ЖИТИ ПО НОВОМУ. Юля файна, Юля чічка!
Ви бачили на яких підборах вона вишивала, наматуючи всім лапшу на вуха, які в неї проблеми з хребтом? А тепер подумайте і дайте відповідь самі собі: чи може людина з такими проблемами, які начеб-то були у неї, бігати як коза на таких підборах? Звичайна оранжоїдна 3,14здоболка Ваша Йуля
@Capitoshechka, це Ви просто-напросто заздрите Юлі, бо вона взувала шпильки, а Ви в свій час на високих підборах не ходили))) Просто Юля вперта і цілеспрямована - вона і з костилями ходила на шпильках, бо стиль перш за все))) Юля хороша, Юля красава!
Ну так вона ж дівчинка, а дівчатам трошки можна і по3,14...ти))) Дивіться, вже і Мих показав про неї і Арсенія кіно. Видно, також одержав гранд на її просування;
Те, шо вона робила, навіть 3,14здєжом не назвеш. Це називається наматування макаронів на вуха (а в деяких випадках і на роги).
Во, наша Юля багатіє на очах Перегляд декларації #263eabdf-fefd-455e-b8ca-7fe07bf42773 | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ Тепер ВОНА може сміло йти в Президентки, шо нє? Юля! Юля! Юля!
Вау, у родині Юлії Володимирівної поповнення Сім’я Тимошенко відзначала народження онука до півночі з караоке і танцями
Львівець @Мих -уїл, може це і жах, я не дивився... Але де цей славний Генерал СБУ Григорій Омельченко був досі стільки років? Чому мовчав і не приймав міри? "Прямий" збирає в студії всякий нафталін)))
Ну і шо? Юля вже за той газ трохи відсиділа. І ще б сиділа, але гідні бариги-революціонери її випустили. А Сєня-пуля_в_лоб і Юра-алкаш її знову до корита підпустили))) Слава Порошенку!