Тимошенко

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Дядя Миша, 22 лют 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ніхто його /Порошенка/ за язик не тягнув.
    А пообіцяв - виконуй. Не виконуєш обіцянок - вступися.

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Ви Петрову брехню теж за гроші поширюєте?
    Чи ?

3. ІгорМ

Юлія Тимошенко був (була) в ефірі.
    8 квітня о 11:23 ·
    Сьогодні багатьом дуже гірко дивитися на результати 1-го туру виборів. Ця клоунада, це шоу, це приниження країни мінімум половині людей не те що не подобається, а не може бути сприйнято в принципі.

Через декілька місяців починається парламентська кампанія. Цей балаган можна припиняти і повертатися до справжнього державотворення. Зараз нам треба не дати знову розділити наше суспільство на шматки.

У парламенту є невеликий проміжок часу, щоб ухвалити базові закони, які відновлять систему балансів і противаг, приберуть безконтрольність будь-якого президента, який би не був обраний. Я запропонувала свій список цих законів у своєму виступі на Погоджувальній раді.

Переконана: нам треба іти шляхом впевненості, єдності, державної і політичної мудрості, не втягнутися у шоу і балаган. Служити людям і зберегти Україну.

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/395624364352104/

ДУМАЙ!

4. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    3 год ·
    Наживо. Спеціальна промова на 12 Київському безпековому форумі.

Хто би не переміг на президентських виборах, наше завдання – засукати рукави і працювати, щоб зробити Україну щасливою. І я, і наша команда будемо цьому служити так, як тільки зможемо. Для нас це служіння Україні.

Я хочу з оптимізмом дивитися в майбутнє України.

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/2180201778734409/

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Блін, ту Вонупрацює хтось вже відправить на пенсію, чи ні? ВОна вже напрацювала на два пожиттєвих і далі хоче вОнаслужити...

• Смішно Смішно x 3
  6. ІгорМ

Яка пенсія? о_О

Вона ще молода тілом і душею, і у неї нема часу на пенсію - на носі вибори в ВР :)))

7. ІгорМ

Я подивився відеозвернення Юлі до кінця.
    Сказано файно :good:

Юлія Тимошенко
    1 год ·
    Нічний ефір на 1+1. Мене важко запідозрити в симпатіях до когось з двох кандидатів, але це саме той випадок, коли я повинна висловитись.

Розумієте, в чому справа… Якою б запеклою та безжальною не була політична боротьба, потрібно пам’ятати про певні моральні «маркери», за які не можна заступати.

Я побачила руйнацію статусу посади Президента. Я побачила приниження Української Держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли.

Вибори минуть, а нам разом жити в одній країні.

Залишаймося людьми. Це найменше, що ми можемо зробити для України.

PS: Хто раптом пропустив феєричну розмову Порошенка і Зеленського - посилання на новину і відео в першому коменті.

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/1233100910179004/

8. Capitoshechka

Але при всьому цьому вона вже СТАРА ПОТИКАНА ОНДАТРА

9. ІгорМ

@Capitoshechka, а якщо неупередженно подивитися на її дупку і на обличчя жінки тисячоліття, то ви кому поставите лайк? ;)

10. Capitoshechka

Біля сраки всі присмаки)))

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

Воно то так... :)))
    Але ви не відповіли на моє запитання ;)

12. Capitoshechka

мені соромно про це казати, але я не вкурсі хто в нас жінка тисячоліття...:blush:
    Тому не маю змоги порівняти

13. ІгорМ

А вуйко нашо? Я чуть шо - зразу біжу до вуйка Гугла ;)

жінка тисячоліття

14. Capitoshechka

Як на мене - це баба Яга тисячоліття)))

• Подобається Подобається x 1
  15. ІгорМ

О, бачите... А Вона всього-навсього СТАРА ПОТИКАНА ОНДАТРА :)))

16. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    1 год ·
    Знаєте, що мене зараз хвилює найбільше? Навколо мене всі пересварилися через 2-й тур. Впевнена, що навколо вас теж.

Одні лякають, що після 21 квітня наступить армагеддон. Інші - що все буде «зешибісь». Але друзі, не буде ні першого, ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня. А стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба повернутися з політичної війни. Припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті.

Саме наша єдність, а не вибори президента, - запорука того, що в країні все буде добре.

Кожен новообраний президент починає свою промову з таких слів: «Я буду президентом всіх українців»… Давайте ж і ми з вами будемо українцями всіх українців. Це дуже важливо!

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/382461712359125/

• Подобається Подобається x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зараз я думаю, що на фоні оцього п*ца краще б була Юля.
    Я б за неї проголосувала. Її б те ж демонізували, теж Порошенко назвав би маріонеткою Кремля.Ті ж ясновидячі малювали би армагедони.
    Як можна Порошенко, який страшенно кохає гроші та себе у владі, при тому, що люди в країні йому не потрібні чи потрібні тільки в якості корму чи виборців, давати можливість ще аж на 5 років дати країну в руки?

18. ІгорМ

Отож-бо й воно.

Ще один термін бпп, і ми виберемо не те що клоуна, а восереслого Моторолу

19. ІгорМ

Юля так гарно каже, що то капєц

Юлія Тимошенко
    Вчора о 11:57 ·
    Наживо. Виступ у парламенті. Я хотіла би заспокоїти всіх людей в Україні. Нам всім треба піти з цієї політичної війни і почати те, чого всі чекали. Оновлення і розвиток. І так буде. Слава Україні!

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/2281862758741082/

20. Capitoshechka

Не дарма ж у мене в підписі написано...

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)