Тимошенко

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Дядя Миша, 22 лют 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я сьогодні на роботі покритикував Юлю в розмові з її прихильниками. Одна жіночка мене так спокійно спитала: "А ти знаєш, скільки за Юлі давали грошей на діти? А чи ти знаєш, скільки дають на дітей тепер? Так що краще мовчи..."

Я того не знав, тому і замовк...

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж не знаю. Юля трудоголик - цього не віднімеш.І соціальна сторона в неї, і кризис-менеджер вона нічого собі.
    В неї інше: вона хоче бути канцлером з дуже широкими повноваженнями. І величезною фракцією в Раді (це по її конституції). В цьому є і небезпека, а може й практична користь, якщо все буде робити як надо. В неї більше ворогів, ніж друзів, а у Порошенка - всі олігархи та бандити - свої. Заробляють його поплічники всі, коли з народу останню сорочку зняли, вже магазини один за одним закриваються, бо нічого крім недорогої їжі люди не купляють.
    Але.
    Нічого не можна передбачити. НІ-ЧО-ГО.

3. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    5 год ·
    Прес-конференція в Києві. Розповіла про 5 способів, якими влада фальсифікує вибори. Відповіла на всі запитання журналістів. Попри все, що відбувається нині, твердо переконана – під час кампанії ми повинні дискутувати про майбутнє, щоб вибори принесли країні позитивні зміни!

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/293418044674390/

4. ІгорМ

Юлія Тимошенко був (була) в ефірі.
    3 год ·
    Наживо. Брифінг біля МВС щодо фальсифікації виборів командою Порошенка. За моїми заявами Міністерство внутрішніх справ порушило кримінальні справи. Я тут для того, щоб надати докази і свідчення того, що сьогодні президент готує масштабний підкуп і фальсифікації. Виграти вибори чесно він неспроможний.

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/1975979812710426/

5. Good man

Good man Обычный человек

Аваков - её пасынок, Турчинов - её, Яценюк - её. Кому она тут рассказывает о плохой власти. Только идиоты верят её словам о властях.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Памаранчова зграя.

7. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    2 год ·
    Життя, як воно є. Звичайний будинок в Бучі. Звичайна українська родина. Зайшла в гості. Батько в цей час на роботі. Вдома мама, син-студент, донька-школярка, вчиться у четвертому класі. Попили чаю, поговорили про життя. Як дітям знайти першу роботу, як взяти кредит на квартиру. Головна тема, яка хвилює, - тарифи. Мама працює бухгалтером в своєму будинку, він кооперативний. Просто послухайте, чим сьогодні живуть звичайні люди. Ми зобов’язані все змінити!

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/2335131290054644/

10. ІгорМ

О, а Юля ще як почне гроші за газ людям повертати, то це буде шось з чимось :)))

Юлія Тимошенко: Ми перемогли – суд визнав незаконним підвищення ціни на газ

Визнання Окружним адміністративним судом м. Києва рішення про підвищення цін на газ незаконним підтверджує обґрунтованість претензій Юлії Тимошенко до уряду. Це відкриває шлях до зниження тарифів щонайменше вдвічі.

«Сьогодні ми отримали перший дуже сильний результат у боротьбі за справедливі тарифи. Ми з вами виграли суд в уряду України. І маємо сьогодні рішення, яке доводить: тарифи, ціни на газ, які були встановлені постановою уряду (№ 315 від 2016 року), є необґрунтованими та встановлювались незаконно», – заявила лідер «Батьківщини», перебуваючи на Буковині.

[​IMG][​IMG]

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кабмін оскаржить. А якщо ні, то буде дуже добре, все ж таки від Юлі уже зараз є користь.

12. ІгорМ

А якщо не оскаржить? ;)
    Це шо ж получається - держава буде винна українцям гроші за переплату по газу? о_О:scratch_one-s_head::)))

З Юлі навіть шерсті не приймуть, бо вона мальована :)))

13. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    4 год ·
    Ранок у Вінниці почався з крутої події. Зустрілася з 15 молодіжними і спортивними громадськими організаціями Вінниччини. Добре поговорили і разом накидали «меню» того необхідного, що нова влада має зробити для підтримки молоді.

Чудово, що наші позиції збігаються. Ті пропозиції, що я почула сьогодні, уже прописані у Новому курсі України – нашому чіткому плані дій.

Для закріплення сьогоднішньої розмови підписали меморандум про співпрацю з молодіжними організаціями Вінниччини.

Детальніше про подію можна прочитати тут: https://ba.org.ua/molod-vinnichchini-pidtrimala-yuliyu-timo…

Дякую молоді за підтримку і довіру!

14. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    5 год ·
    Дорогі подруги, сестри, матусі, бабусі, донечки і онучки!

Нині святу 8-го березня і в Україні, і у світі надають нового значення й змісту. Цей день має нагадувати про права жінок. І це правильно. Ми, жінки, маємо такі самі права, як і чоловіки! Але дуже часто навантажуємо себе лише обов’язками…

На моє переконання, жінок має бути більше скрізь. У політиці, у системах управління, у представницьких органах, у громадській роботі. Зрештою, жінка – це та сила, що несе у життя мир, красу та добро. Саме те, чого так не вистачає нам сьогодні.

Для мене особисто, як і для багатьох з вас, 8 березня асоціюється не з радянським офіціозом, а передусім – з весною, оновленням, теплими вітаннями і добрим настроєм. Це світлий і хороший день.

Крім того, ще один привід для вітання нашим найкращим у світі жінкам точно не завадить!

Зі святом вас, любі і найкращі наші! Хай все буде добре у вашому житті. Весни, кохання, краси і щастя!

Весна обов’язково переможе!

15. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    1 год ·
    Сьогодні ввечері буду в прямому ефірі на телеканалі Україна. Початок о 21.00. Приєднуйтесь!

16. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    9 год ·
    9 березня – день народження Тараса Шевченка.

Про Шевченка так багато сказано і написано, що будь-яка думка буде лише повторюванням раніше висловленого. І в той же час він досі лишається загадкою…

Ми відчуваємо, що істинний Шевченко – не той, канонічний, залиганий у кожуха та вквітчаний рушниками народний поет, а щось абсолютно інше та модерновіше… А от що саме?

У цьому феномен Тараса. Він завжди кличе нас пізнавати, шукати, діяти…

Я пригадую кінець 90-х і початок 2000-х. Парк Тараса Шевченка. Опозиційні мітинги та акції… Шевченко, як я зараз розумію, був повноцінним учасником процесу. Як і належить істинному інтелігенту, він – у вічній опозиції.

Він нас спонукав, підтримував, підбадьорював, навіть якщо ми цього не усвідомлювали.

Шевченко – дуже сучасний. І не тільки тому, що його слова досі актуальні для України. Поезія Шевченка це не вірші, це – енергія. Це не читання, а – дія, рух, поступ… Тому “Кобзар” просто не може застаріти чи втратити актуальність…

Здавалося би два слова всього: “Борітеся – поборете!”… Але у цих словах є все, це – абсолют і довершеність…

З Днем народження, великий Поете України!

17. ІгорМ

Юлія Тимошенко був (була) в ефірі.
    близько години тому ·

Наживо. Виступ на Погоджувальній раді в парламенті. Після розслідувань журналістів очевидно, що президент – злочинець. Президент відмивав гроші армії. І тому я вимагаю від Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів, зняти з себе імунітет і відповідати перед законом. Якщо зараз цього не буде зроблено, то новий президент притягне до кримінальної відповідальності за корупцію на грошах армії і Порошенка, і його корупційне оточення. Однозначно!

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/262473154497470/

18. ІгорМ

19. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    1 год ·
    Стара система хоче залишити все як є. Тому вона нас розділяє: на патріотів і зрадників, на місцевих і переселенців, на Схід і Захід. Але ми, українці, від виборів хочемо змін. Тому нам треба єднатися!

Саме про це завжди говорю я і говорить моя команда.

Єдність, покрокова програма, яка буде діяти одразу після перемоги, та зміни, на які всі так чекають!

Стара система має піти вже 31 березня.

View: https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/350153949174321/

20. Good man

Good man Обычный человек

Теперь понятно на кого работает зрадобот Игорёк. А красился, будто объективно критикует власть.

а де твій аватар? :)