Тимошенко

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Дядя Миша, 22 лют 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юлія Тимошенко
    3 год ·
    Сьогодні Центральна виборча комісія зареєструвала мене кандидатом у Президенти України.

Ну що ж, поїхали!

З наступного тижня я починаю великий тур регіонами України. З Давоса до Ніжина значно ближче, ніж видається

Дякую за довіру команді, яка висунула мене у Президенти, і всім українцям, які нас підтримують!

2. iso

iso Well-Known Member

Тільки пізно, або і не попадеться.
    Миху. Коли уся система корумпована, то чесна людина може бути лише, як виняток. В судовій системі беруть, в медичній -беруть, в поліції - беруть, в освітній беруть, але менше, бо менше дають... - і раптом з'явився острівок чесности і прозорости - МРЕВ. Нонсенс. А те, що Ви мали справу в МРЕВ на 5 балів і переносите власний досвід на усю систему - це намагання за одною точкою зхбудувати криву

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

можливо, але це мій особистий досвід.
    За да тижні знову оформляю авто. Побачимо.

А перед тим у мене був конфлікт інтересів з поліцією. Але я їм нічого не давав. Так що багато залежить від дающих.

4. ІгорМ

Юлія Тимошенко
    5 год ·
    Чергове побиття журналістів не йде з голови. Окрім всього іншого, цей випадок змушує замислитися про проблему “свободи слова” в сьогоднішній Україні взагалі.

Існує велика і небезпечна ілюзія, що у нас проблем з цим не існує. Мовляв, всі ЗМІ у нас незалежні, журналісти самостійні і хто що хоче – той собі й пише…

А чи справді це так?

Ні, не так! І це більш небезпечно та маніпулятивно, ніж пряма безпосередня цензура.

Влада встановила безумовну монополію на тотальний контроль інформаційного простору. ЗМІ мусять бути лояльними особисто до президента Порошенка, щоб не мати проблем зі своєю діяльністю. Телевізійні канали і частоти на мовлення роздаються друзям та партнерам президента, сам президент бере участь в узурпації інформаційного простору через афільованих осіб.

Правда – небезпечна для президента Порошенка, і він це добре розуміє. Тому інформаційний ринок країни перетворено на фабрику тотальних маніпуляцій громадською думкою.

Будь-яка спроба вийти за межі лояльності до влади закінчується погрозами, репресіями, закриттям програм і проектів, цькуванням, переслідуваннями.

Тому Шустеру, наприклад, з його програмою місця в Україні не знайшлося. Тому саме від президентської фракції маємо кілька законопроектів з ініціативою кримінального переслідування за свободу слова. Тому в журналістів прослуховують телефони за абсурдними судовими рішеннями...

Така ілюзія «свободи слова» дуже загрозлива для суспільства. Суспільство обдурене владою. Воно гадає, що має незалежну достовірну інформацію, а насправді бачить все у викривленій і спотвореній формі. У тій формі, що влаштовує владу.

Так само загрозливий для країни весь устрій влади нинішнього президента, що навчився камуфлювати бездарність та корумпованість патріотичним пафосом і словоблуддям.

Ця система великої омани країни має бути демонтована.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А в Харкові все завішане Порошенко з томосом чи Епіфанієм, чи з обома. Я живу в центрі - так просто кожні 50 метрів.
    Це за кошт міста, як я розумію? Бо в Києві така ж картина.
    Я все розумію, і томос - велика подія, і вибори - теж. Але СТІЛЬКИ?
    Оце важко зрозуміти - в такий складний час таке марнотратство.
    До того ж "насильно мил не будешь".

6. ІгорМ

Це ПОП так НЕ використовує адмінресурс в своїх цілях, бо він наразі ще не є кандидатом в президенти :)

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Чогось згадалися банери на всіх автошляхах за декілька місяців до виборів в 2010: "Харьковщина за Януковича" - великими буквами. Тоді Допа був губернатором. Порошенко не так нагло, трохи тоньше, але ті ж яйця.

8. ІгорМ

Юля! Юля!

Юлія Тимошенко

У Святій Софії взяла участь у літургії та чині інтронізації предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія.

Щиро вітаю Митрополита! Вітаю всіх парафіян, всіх віруючих зі створенням помісної православної церкви. Це дуже велика і значима подія, до якої український народ йшов кілька довгих і важких століть.

Дуже велично, зворушливо й символічно, що Митрополит Епіфаній провів сьогодні службу на могилі великого патріарха Володимира. Це дуже мудро і правильно.

Ми великий народ зі славною історією. Вірю, що попереду у нас шлях перемог та успіхів.

Дай нам, Боже, на це сил, натхнення і віри!

Вірю в Україну! Вірю в нас усіх!

9. Silver bullet

Епіфаній скоро ховатися почне. Як і інші кандидати почнуть бігати вкруг нього та фоткатися....

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. ІгорМ

Зараз Садового знайду :)))

11. Silver bullet

ой та не треба...я вірю.

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Вірити мало, тре побачити :)

13. Silver bullet

краще усіх бігав, чи шо?

14. ІгорМ

Кажуть, що його Єпіфаній запросив особисто.

Не зустрічав поки що ніде - чи Святослав Шевчук там був? Щось селфі не видно :)))

15. ІгорМ

Порошенко віддає особисті гроші в борг під відсотки державі Україна

Штучно збільшений реєстр виборців.

Виступ Юлії Тимошенко на Погоджувальній раді 04.02.2019 р.

Виступ Юлії Тимошенко на Погоджувальній раді у парламенті 4 лютого 2019 р. Теми виступу: тарифи і персональна відповідальність президента; зростання доходів Петра Порошенка у 82 рази за рік; звернення до Міністерства внутрішніх справи з вимогою розслідувати масовий підкуп виборців і махінації реєстром виборців з боку команди президента Порошенка.

View: https://youtu.be/OZOmEXI3Usc

16. Silver bullet

Не знаю, де тут правда, а де гебельс). Юля може таке закрутити):))).
    Абсолютна правда лише в тому, що часто суми в платіжках більше ніж пенсії і президент має до цього безпосереднє відношення, бо власноруч призначає голову НКРЕП і власноруч їм управляє на користь Ахметова. Про цього тут багато було матеріалів.
    Чую, що Кабмін 30 січня позасідав і повернув назад норму населенню без інд. лічильників в 3.3 куба на людину за варочний газ, і призиває не платити підвищену норму в 9.8, що була облгазами повернута в вересні. Тобто ті, хто вже заплатив - дурні) Накінець-то влада злякались, що люди голоснуть платіжками. Та вони і так це зроблять. Сьогодні на форумі прочитала, що в маленьких містечках населення відмовляється від центрального опалення,а варочний газ пускають на опалення приміщення і обігрів виходить в мізерні суми - замість тисяч біля100грн.
    Про махінації з реєстром виборців - може таке бути, що мертвих душ багато, та ще переселенці, але дуже вкинути не получиться, я гадаю. Це будуть такі вибори, що будуть дивитись друг за другом на всіх етапах.
    Власні гроші Україні під процент звеселили)) Та і в 82 рази - це якесь казково збагачення.
    У когось Земля регулярно налітає на небесну вісь, а в Юлі вигадки одна краще іншої.
    Може, маразм приїхав?

17. ІгорМ

Може і маразм, а може Юля і Петя бавляться звинуваченнями між собою?
    Бо між ними завжди все ОК ;)
    [​IMG][​IMG]

18. Silver bullet

Та де там ОК! :)Вони нещодавно друг з другом навіть не поздоровкались за кордоном на якомусь сніданку) Він опіздав, відразу пішов на сцену казати промову, а потім не сів до неї за стол, де було його місце. Ваша картинка дуже давня, бачте - він тут ще зовсім не сивий, а вона з косою на голові.
    Та і у Ющенка вони ворогували... Правда, договір про ненападіння після виборів можуть заключити. Це - невід'ємна частина політики.

19. ІгорМ

Думаю, що такий договір між ними заключений давно. Вони його тільки кореагують під обставини :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)