Тимошенко отозвала иск!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем nikolay, 20 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolay

nikolay миється в бані

обратил на лица. и что? во первых цвет нации на майдан задешево не поедет. А в остальном.... приличные лица. настоящие русские ой, тьфу - украинские "бойцы"! готовые и в огонь и в воду. А если что, и погибнуть за правое дело!

2. UDALA

UDALA Well-Known Member

Могу вас разочаровать : в 2004-м серий ЕВ-ЕК , еще не было.
    А уж кого там встречала "Баба Параска",знали только Ющенко с Тимошенко.:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо ви назвали мене брехуном - поясніться...
    Якщо так зреагували на Йульку - брехуху "Бенамукі", Бог вам суддя...

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Гибнуть - это да, это большого ума не требует... А если снег почистить с такими лицами и с теми же деньгами? Деньги то им вряд ли большие заплачены... А чище станет значительно.

• Подобається Подобається x 6
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вони тоді ЩЕ були. "Старі номери".
    Ці фото і підпис - не мої, це зі збереженої мною фотогалереї Ukraine-online. А СВОЮ плівку я віддав непроявленою - кому треба. Там більш промовисті фізіономії були. Однаково стрижені.
    Не переживайте, ми їх не ображали.

6. Alexey Titievsk

Борис, а можно копии фоток получить, я их у себя поставлю, с Вашим копирайтом, естественно! :)

7. Boris_Kiev

ТА, згадана плівка (і деякі інші), пішли "в роботу", назад я не забирав - не до того було. Знімав мало, чисто "оперативні" кадри.
    А лінк на галерею кину в приват.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 7
  9. UDALA

UDALA Well-Known Member

Вы просто не все предусмотрели.
    майор Мельниченко в свое время в кабинете самого Президента Кучмы сидел под диваном с диктофоном , ради того , что бы мы с вами могли счастливо прожить последние 5 лет;) !!!

• Подобається Подобається x 3
  10. Alexey Titievsk

Не сидел. Истерик он придурошный. Другие люди писали с центрального пульта, и по заказу другой страны. Соседа с Востока.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чуяло мое сердце, что в этом деле не без москалей...То-то гамерикосы носились с Мельниченко як дурні с писаной торбой...

• Подобається Подобається x 6
  12. PraV

PraV Well-Known Member

А действительно...

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

У мене стаж 19 років на ТВ (пересувні станції; давно там не працюю). Ви мене хочете повчити тонкощам роботи з камерами та мікрофонами? А також нюансам того, що є "вещдок", а що не є?

14. Alexey Titievsk

Не, не носились. Фельштинский и Швец пленки сразу забрали.

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не,ну вы на каждом шагу явки палите о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. UDALA

UDALA Well-Known Member

Не хочу я вас ни в чем поучать , мне просто интересно , как вяжутся все громкие "разоблачения" со стороны Тимошенко о фальсификации выборов 2004 , 2010 , о массовых воровствах шапок и гвалтуваннях, совершенных Януковичем , с тем , что она лично отозвала свой иск.
    Теперь выходит , что все ее обвинения были враньем ???

17. Boris_Kiev

UDALA
    Читайте матеріали позову і самого засідання. Ви же не "шланг", там все написано.
    Якби суд хотів довести безпідставність позовних вимог - він би це зробив і без ЮВТ. А так - судді зітхнули з полегшенням - і все. Тобто відповідачу (ЦВК) "третій особі" (Януковичу) начхати на свою репутацію.
    Па панятіям - ніхто не судимий.

А щодо 2004 - сам вів "відлов" досить вдало. І на 2 і на 3 турі.
    І чомусь усі "клієнти" були однієї масті (гОлови дільничних комісій).

Останнє редагування: 20 лют 2010
    • Подобається Подобається x 2
  18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Па панятіям, то було б, як Пахан з Нею забили стрєлку, пєрєтьорлі, і порєшалі: Я - президент, Ти - прем'єрка. Сама ответіш за базар (маю на увазі ринок, єкономіку, соціалку), по любому.
    А наразі БЕЗПРЄДЄЛ канкрєтний. Наші нє прі дєлах...

Вивчаємо фєню, вивчаємо.:)

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Жаль, що громадяни України не змогли бачити засідання Вищого арбітражного суду України; жаль, що цей суд не захотів детально розглянути усі матеріали щодо фальсифікацій, наданих стороною Тимошенко, аби потім громадяни України не сумнівались, що Янукович легітимнообраний президент; жаль, що чинний президент Ющенко в той час, коли ще не завершилось засідання ВАСУ, привітав уже Януковича з перемогою; жаль, що сам Ющенко, мабуть, забув про підтримку Тимошенко на виборах-2004, коли вона зняла свою кандидатуру на пост президента в його користь. І дуже багато таких "жаль"...:sad: І залишається багато трикрапок...Кажуть, політика - брудна справа. Але як би зробили у схожій складній ситуації, наприклад, в спорті? Там простіше. Коли Олімпійський комітет має сумніви у перемозі спортсмена і підозри щодо вживання ним допінгу для досягнення кращого результату, то пропонує пройти допінг-контроль. А якщо спортсмен раптом відмовиться проходити такий допінг-контроль? Отже, боїться визнати, що не він переможець...:preved:

• Подобається Подобається x 4
  20. Danilo

Danilo Well-Known Member

В мене чуйка, він не протягне на цьому посту 5 років. Щось повинно статися. Ви праві, ПР заклала міну вповільненої дії сама собі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)