Тигипко. Украина - перспективы развития.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Аятолла, 28 вер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та Мінні взагалі через пеньок колода. То вона голосує за Януковича впарюючи Україні те що маємо, тепер вона рве на грудях..... не знаю що вона там рве, але тепр вона криком кричить на захист відвертого подонка та брудного ловеласа безпринципного тігіпка. одним словом поки це харківсько- совкове утворення буде нам впарювати замість виборів конкурс красоти серед негідників із смазливими пиками, при чому такий показник як підлість та безпринципність кандидата, у цього лохтората є чи не першим бажаним.
    Це якась одцурівша публіка, яка й гадки не має, що вище керівництво повинно бути близьке до кристальности та взірцем патріотичності саме Української України, а не московщини чи молдовщини і т.п.

2. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

как раз ты и есть та самая сволочь - позор Украины.... злобный карлик с прогнившей душой...

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

а вы являетесь самым прямолинейным синежопым ура-париотом, хотя и в меру хамовитым, который воспитан в землянке, не людьми а рабами.
    поскольку только рабы могут мыслить рамками теорем: если, то. я надеюсь понятно выразился?
    вообщем по предыдущему посту слив засчитан.
    п.с. Тигипко не молдован. хотя бы это уже можно было погуглить....

4. ГРАНД

Ви з Мінні омосковлені негідники. Любителі української природи, які заплутались в трьоїх бєрьозках. Це очевидно. Та воно і не дивно. Це генетичне від московщини. Ви сині плебеї. Воно злив зарахувало.;):)) Нещастя обкакане. Не кажіть ГОП московська шавка. Ще встигнете злитись.

[ADMIN="duncan"]хамство[/ADMIN]

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Не помню, чтоб Вы согласились, что Кыця с бубликом (я как поняла модерация отменена?) - лгунья:rolleyes:
    Мистер Блик - сами Вы чмо:pardon:

6. OrangeSpring

А Вы, Гранд, наглядный пример того, что гавно не тонет:rose:

7. ГРАНД

Ви хочете подискутувати на цю тему?

8. OrangeSpring

О Гавне и чмошнике с усами на аватарке дискутировать не собираюсь
    Москаль, выдающий себя за патриота. Работающий на медведопутов

9. bayard

ти що черкаський щур, козачьок засланий??? де ти бачив москвина який би Шухевича з Бандерою вважав би героями, та прославляв би рух опору ОУН-УПА?о_О

10. ГРАНД

Показати світлину цього щура? Зараз покажу. Але ці визнання це одне, а голосування за сволоту що ручними судами позбавляє звань героїв це інше. При чому те інше нівелює перше. Тому і кажу, що ви московсько-бандитські підніжки двуликі і заплуутались в трьох бєрьозках.

11. ГРАНД

:)):)):))Три бєрьозки.;)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Раз перейшов на українську мову треба мені тікати, а то й мені перепаде!

13. ГРАНД

Між іншим це показник. От тільки чого - визначусь пізніше.:rolleyes:

14. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Любі друзі, давайте не будемо як Ющенко з Тимошенко себе поводити. Дійсно, тигипкофілія та юлефобія Мінніе та Баярда викликає деяке здивування, але ж, справді, де ви бачили москаля, що вважає Бандеру з Шухевичем героями ? Давайте не будемо скатуватись до образ, для цього є ФорА в сусідній темі.

15. ГРАНД

Бліку. Розумієте, це як той Тарасик -телесик на прізвище Чорновіл. Він Януковича так оспівував так вихваляв просуваючи до влади , що аж слина летіла навкруги. а коли так той вдерся на табуретку, то Тарасик гнівно заскавчав, мовляв "помилявся". Падлюка, а хіба раніше тобі паскудо не вказували на те що ти помиляєшся? От же ця потвора Тарасик повинна нести відповідальність за свої "помиляння". Так от Баярд та Мінні це такі ж тарасики, але які на відміну від тарасика першого свої помилки не визнають. І не визнають. І правильно, бо вони сині аж до різі в очах, і їм хоч кілок на голові теши. А краще б позбутись совкових територій з тими баярдами та мінні та нехай собі квасяться.

16. bayard

какое голосование?о_О и де?
    дядечко, то ви заплутались закінцево....може вам варто про три берьозки комусь на вулиці поспівати? може грошей дадуть, та витягнуть зі схрону....

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

щодо тарасика погоджуюся, щодо мінні та баярда -- ні

18. ГРАНД

Поцікавтесь хто із них привів до влади нинішню бандоту голосуючи за януковіча та тігіпка. Як що не хочете питати у них то почитайте відкровення Мінні.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я бачив - покійного Амосова. Хоча в де чому він Бандеру не схвалював, але мав його за "героя народу".

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я думаю вони просто трохи замудрили. Заплутались у теоріях, абстрактних речах (про лівих та правих), що не мають відношення до того, що зараз є, було, й буде в Україні. Простіше треба бути,а вони занадто замудрили, й перестали розуміти прості речі - що не можна обирати бандюковичей, а, якщо ти націоналіст та європейськи орієнтований, то треба обирати "помаранчевих", якими б вони не були.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)