Тигипко. Украина - перспективы развития.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Аятолла, 28 вер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а політика -- це політика, робота
    це не релігія, де пророк має бути завжди правий на 100%
    подекуди є відступи (і наступи), є втрати і є перемоги, є домовленості -- це основа політики.
    я прекрасно пам’ятаю
    есдепеу-нуль -- партія влади, точно така сама, як ПРУ зара, точно така сама, як була колись НДП
    якщо влада зміниться в Україні, то з’явиться нова така партія

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та більшість з тих, хто з вірою кидається у вир політики не дуже переймаються суттю, а йдуть за лідером.
    [OFFTOP]Можливо тому і не розуміють, що хтось до політиків відноситься не як до ідолів, а як до ... політиків. Без них поки що ніяк, от і приходиться тасувати колоду, яка є, у надії, що з'явиться нова карта... [/OFFTOP]

Всяко буває ;)

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Сколько ВАм нужно лет, чтобы Вы разобрались со своей Кыцей? Я думаю, Вы давно разобрались, только правду не говорите.

И Ваши истерики в этой теме показывают, что Вы себя не сдерживаете в руках.

Ну пошел Тигипко в ПР. Вы же радоваться должны. Ушел и все. с Вашей точки зрения умер как политик. Так к чему эти простыни, ссылки, стишки во многократном повторении? К чему весь этот неадекват? Зарыто и забыто по идее должно быть, разве нет? Чего столько беспокойства -то? Значит есть какая-то причина. СЛАБО сказать правду?

А если бы он пошел в БЮТ, Вы бы тут ему оды пели. Готова поспорить

Опять переворачиваете, брешете:rolleyes:
    Баярд никогда не говорил глупостей про Новый и честный

НЕ БЫВАЕТ ЧЕСТНЫХ ПОЛИТИКОВ. Да и не должно быть. Они существуют только в сказках и утопиях:pardon:И баярд совсем не идиот, он это понимает. И всегда понимал:))

Про честность и борьбу за народ говорит Ваша Кыця. Брехливая, способная только перераспределять, не создавая добавочной стоимости.

Мстительная. Использует легковерных бабушек ради собственной мести. что ее откинули от корыта. Ибо воровать можно только ей и только ТАК, как делает она.

И судить и сажать в СИЗО ее нельзя только потому, что она Юля.

У баярда может нет желания с зомбарями говорить :):))

Кстати, стараниями именно Оникс, у меня появляется симпатия к Януковичу. Только потому что он отстаивает интересы Крупного капитала Украины. Без наличия которого Национальное государство Украина НЕВОЗМОЖНО.

Оникс, пока Вы не начали эту безудержную истерику в этой теме... И пока не стали оскорблять пользователей, только потому что на судьбу Вашей святой Юли большинству украинцев наплевать, я еще Вас уважала. Уважала этот форум.

Но теперь. Банов не боюсь. даже буду рада получить. Поэтому скажу Вам

Баярду как мужчине воспитание не позволяет послать женщину куда подальше.
    Но я-то женщина, и другую женщину могу послать.

Оникс, да пошли Вы со своей Юлей, ее одеждой, ее бешеными бегающими глазками, ее смешными воплями про неизвестную болезнь в ЗАДНИЦУ.
    Регионалы в большей части тупоголовые идиоты, Но Юля мерзкая умная циничная подлая сволочь. Но ее дни прошли. К корыту она не вернется. К газовому тем паче:p

Змей, ожидаю от Вас очередной оскорбительной тирады

ПАН ПУПЕР, поздравляю, Вы создали ЮЛересурс:pardon: Удачи в борьбе с ветряными мельницами:yahoo:

Зы. Вы тут упрекнули Степаныча в ненависти. Так это ВЫ НЕНАВИДИТЕ всех, кто против Кыци. Степаныч никого не ненавидит

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не правильно. політика, це перш за все ідеологія.Робота в політиці теж не може вважатись за класичне тлумачення. Бо політична робота це втілення ідеології (теорії) в практику (в життя). Не по затверджених лікалах та технологіях (як на виробництві), а тонко та поступово. Тут планові показники не спрацьовують.

Згоден. але певний рівень (доволі високий) необхіден. А лідери мають обов"язково підлягати ротації. В політиці динаміка залог її успіху, на відміну від релігії.

Теж згоден. але відступи і наступи, що супроводжуються повним нехтуванням власних програмових положень - це не політика, а проституція. Основа політики це ідеологія, яка не приноситься в жертву кон"юктурі.

Во-во. Вірю що Вам не 18 років. А от стосовно Баярда - сумніваюсь.

А толку?

5. OrangeSpring

Гранд, если Вас волнует баярд, то что бы он ни думал о Тигипко (а я знаю, что он думает, но пусть скажет сам), к Юле и за Юлю он не пойдет. ОТВЕЧАЮ.;)

6. ГРАНД

За себе відповідайте. Мене цікавить не сама Тимошенко, а те що з нею витворяють. Навіть скажу більше. коли Луценко "на понтах" в аналогічний спосіб закатовував Клеснікова (а Колесніков для мене неприйнятна фігура в усих напрямках), я відкрито і чесно це назвав ідіотизмом, і що Луценко повинен негайно піти у відставку з поста міністра. але тоді суд (який ще можна було таким назвати) фактично врятував Луценка і його реноме як міністра, випустивши Колеснікова і прямо назвавши зібрані докази повним провалом слідства. Отаке.

7. OrangeSpring

Не, ну то что она вытворяла и вытворяет Вас не интересует, это я тоже знаю

8. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[CENZ]пмс...[/CENZ]

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и ногтем большого пальца щелкните по верхним зубам...

10. ГРАНД

Це значить , що Ви абсолютно нічого не знаєте.

11. OrangeSpring

Гранд, Вы стали миниОниксом?

12. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Хотелось бы послушать самого начальника транспортного цеха.

А может, стараниями Тигипки??? :rolleyes:
    ЗЫ: А вы так красиво рассказывали про патернализьм...

13. OrangeSpring

О нет, присутствие - отсутствие Тигипко в списке ПР никак не влияет на мое рещение голосовать за них или нет.

А вот поведение Оникс, юльков и Кыци - может повлиять.

Пока я не собираюсь голосовать за ПР.

Но если Оникс постарается, может быть уговорит. И это будет на ее совести

14. duncan

[OFFTOP]пане, Ви теоретик-утопіст :)

політика -- це робота, за яку платять гроші
    якщо певна група людей має певні погляди на якусь справу, то вона висуває людину, яка буде ці погляди відстоювати... те саме робе іньша група осіб
    от і вся філософія[/OFFTOP]

15. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

До слива Тигипки вы не проявляли своих симпатий к янукоиду, даже наоборот. Тенденция-с.

В любом случае это будет на вашей совести. А в целом, еще пару лет правления синезадых и такое явление, как выборы, будет пустой формальностью, как в соседних постсовковых странах.

16. ГРАНД

Ах так це Онікс Вас змусила з нього голосувати? Не брешіть. Це виглядає точно так же як деякі москво-совки тут патякали , що націоналісти в них убили любов до української мови та всього українського. Ще трошки і Ви заспіваєте ту ж пісню. Бо Ви ж московка.

Ви і справді така наівна? А перед виборами він такого не обіцяв. а обіцяв відстоювати інтереси ВСИХ громадян України. А виявляється що не всіх. А лише власників крупного капіталу. При тому, що у кожного власника по декілка паспортів в кишенях, а рахунки в офшорах.
    Ви брєдітє.

Та Ви шо!!???о_О А національна Держава Польща? А національна держава Чехія, Румунія, Угорщина, і т.д?

17. duncan

[OFFTOP]пане Гранд, я перепрошую, але скільки можна? :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]

18. ГРАНД

Як що я теоретик утопіст, то Ви абсолютний
    практик -похуїст
    . І саме завдяки таким прктикам ми в політиці маємо те що маємо. І тоді немає чого на дзеркало (політиків) піняти.:pardon:

19. duncan

маєте рацію щодо практики, 6 років у політиці "професійно", так що знаю про що кажу.
    а за матюк, пане, у нас дають бан :pardon:

20. ГРАНД

А Ви як думаєте?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)