Ти залишишся в серці моєму... (Справжній друг)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 11 чер 2007.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Ти залишишся в серці моєму... (Справжній друг)

Бувають випадки,коли сам не можеш розв"язати проблеми без допомоги інших.

• Подобається Подобається x 1
  2. Meg

Meg Well-Known Member

Але я навчилася...

3. vasili

vasili Well-Known Member

А бувають випадки коли інші лиш плюндрують усе. Меготка права, свої проблеми тримай при собі, і по мірі їх просування роозв"язуй їх, не займаючи при цьому сторонніх, навіть друзів.:borat:

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Іноді просто хочеться почути добру пораду.Є випадки,коли проблеми стосуються не лише себе.А,взагалі-то,я впевнений,що люди мають допомогати одне одному.

• Подобається Подобається x 2
  5. vasili

vasili Well-Known Member

Ні зарез це не модно...а краще, друзі повинні поважати один одного, і не псувати настрій своїми поблемами, один одному...

6. Liliya

Liliya Well-Known Member

Яка ж тоді відмінність між добрим знайомим, товаришем та другом?
    Адже споконвічно друг – це той хто до тебе найближчий, знає всі твої найдальші куточки життя, чесний по-відношенню до тебе у порадах, думках. Це підтримка, опора... Зрозуміло, що такі стосунки базуються на взаємності.
    Хоча така Дружба – велика рідкість

7. vasili

vasili Well-Known Member

Якшо ти любиш когось, то це вже друг, а все інше то приятелі, знайомі, товариші...і друг ніколи не буде жалітись...принципі можливо я помиляюсь, але я цікавився, що це таке справжній друг...і мені відповів Ремарк, та Дюма, які були знавцями в цьому житті справжньої дружби...і мірилом для мене ососбисто, завше буде класничний приклад Роберта Локампа, Отто Кёстера и Готфрида Ленца. :)

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А вона буває ця ....... дружба??????

9. vasili

vasili Well-Known Member

Буває і не сумнівайтесь...:)

10. ГаЛоЧкА

Якби не сумнівалась - не було б посту)))

11. Liliya

Liliya Well-Known Member

В мире нет ничего лучше и приятней дружбы; исключить из жизни дружбу – все равно, что лишить мир солнечного света.

Цицерон

• Подобається Подобається x 3
  12. ГаЛоЧкА

Це слово дружба - я б швидше назвала приятелювання.....

13. vasili

vasili Well-Known Member

От коли ти вагаєшся, то звернись до серця, воно скаже чи любиш ти...от це й буде справжній друг...:)

14. ГаЛоЧкА

А як же голос розуму....?

15. vasili

vasili Well-Known Member

серце воно сильніше...

16. Dobryj-Anhel

Dobryj-Anhel Well-Known Member

Для мене рівно ж друзями є ті з якими я не бачився вже багато років тому, але ми про себе пам’ятаємо. Я уважаю, що це дружба яка не може розірватись якщо самі собі не нашкодимо. Де б мій друг не був і скільки років ми б не бачились він завжди для мене буде другом. Другом не для користі особистої, а для користі цілого нашого суспільства, щоб ніхто не був самітним і мав в душі радість, що про нього хтось пам’ятає і він є цінним даром.
    Щоб дружба була міцна їй потрібна ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ. Ці 3 правди завжди кожному з нас допоможуть, якщо вдивлятимемось і впроваджуватимемо їх в життя. Тоді в людей не буде наміру наживати друзів тимчасових і не буде думки, щодо псевдо друга. Але, щоб так було потрібно змінюватись кожному, вірити в Бога, а все стане на свої місця.

Ми всі друзі :) чиж не так?

Є від лукавих стріл надійний щит
    Лиш має бути віддана і щира.
    Як золото нехай вона блищить!
    Перлина саду Божого – це ВІРА.

Для друзів :)

17. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А я от цього літа зрозуміла, вкотре відчула і переконалася, хто такі справжні друзі. Це ті, які люблять тебе на відстані і зблизька, це ті, котрі хочуть бачити тебе біля себе в будь-яку хвилину життя (і в мить радості, і в час горя), ті, що просто усміхаються тобі назустріч і ти відчуваєш тепло їхніх сердець, ті, котрі розуміють твої жарти і люблять, не ображаючись, а прощаючи, і ті, хто першими подзвонять, зустрінуть тебе, привітають, принесуть квіти і скажуть, що ти сонце для них :)!

...ти відчуваєш і знаєш, без них ніяк і нікуди, ти можеш завжди до них прийти, повернутися, притулитися до плеча, розплакатися і сказати правду... ти хочеш поділитися з ними усім і в молитві підносиш очі до Бога і просиш щастя і благословіння для них - а натомість відчуваєш з небес відповідь на молитву і підтримку, бо хтось також думає і благає для тебе прихильності долі...

Оце і є справжні друзі!

18. Полковник

Полковник миється в бані

Прекрасный допис!
    Вы согласны, что НАСТОЯЩИХ друзей не может быть больше 3-4-х?
    А?

19. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Дякую, пане Полковнику!
    Абсолютно згідна, і ті найкращі - то є мої друзі дитинства, ми разом пройшли "і Рим, і Крим, і мідні труби", знаємо один одного аж до "непристойності" добре (то я так абстрактно жартую). І не залишаємо один одного, навіть перебуваючи у різних куточках світу інколи.

А друзяків, дружбанів і дружбанок в мене загалом під 25-30 набереться, от з кожним з них я би всім ділитися не змогла і вони зі мною, мабуть, теж.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Особисто в мене є лише 1 людина, яку можу назвати справжнім другом (подругою точніше). Маю впевненість у ній на 100%. Скільки разів вона мене виручала, скільки разів я їй допомагала. Це людина, з якою завжди знайдеться компроміс і порозуміння, не зважаючи на те, що у нас різні погляди на життя, вподобання..

А взагалі, думаю, що можна мати багато друзів, які можуть допомогти у тій чи іншій ситуації. І справа не в тому чи можна їм довіряти і на них покладатись. А в тому, ким ми є для них. Нас не зрадять, якщо ми на це не заслуговуємо.

а де твій аватар? :)