ТИ БА !!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Басанець, 4 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: ТИ БА !!!

то чому не звіьнити гілки від приватних розмов і не поставити додатковий інструмент?

2. Forpost

Forpost Стоїк

допис у віконечку чату буде більш стислим все буде у видимому полі пересилка і отримання відповіді буде скорочено раз в десять

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це зрештою була б непогана ідея. Взагалі то ми маємо свого роду чат, коли переписуємося в приваті.

4. Forpost

Forpost Стоїк

тільки менш ефективний і вимагає натискання цілої купи кнопок

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Хлопці, йдіть вже на ту імпровізовану чатівську гілку, бо вас виметуть за оффтоп! :)

6. Forpost

Forpost Стоїк

Окрім того хто ше сидить на дозвоні то поки сторінка перегрузиться покибраузер переадресує поки вернемось на сторінку допису а туть все в видимому полі

7. Forpost

Forpost Стоїк

добре йдемо вже

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Приєднуюся до Басанця, заслуги Папая очевидні.

Справді, коли форум через зовнішні втручання недоброзичливців переживав скрутні часи, підтримка Папая була дуже важлива і для форуму і для мене особисто. Оскільки я побачив, що не тільки я один можу відкрито говорити про те, що відбувається. Інші чомусь не хотіли, чи боялися, чи може просто було байдуже, хтось взагалі на цей період пішов геть. А коли Папай також став називати речі своїми іменами, може він і формулював якось більш дохідливо, ніж я, :) то люди стали менш байдужими, активнішими, і долучилися до відновлення форуму. Уже фактично після цього переломного періоду я запропонував Папаю стати модератором у найбільш "проблемних" розділах, оскільки тоді він показав себе як людина, що адекватно сприймає те, що коїться і може адекватно цьому протистояти.

За це Папаю велике дякую. Але давайте якось без орденів обійдемося :) У нього вже є кубок за рекорд у Тетрісі, який я ніяк не можу побити :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Я звертаюся зараз до усіх: люди, навіщо знову починати сварки? Невже Ви не бачите, як це виглядає збоку? Мені неприємно, наприклад, коли обговорюється людина, котра зараз не є присутня. Ви вже всі вибачте, я не хотіла приймати участі у цих суперечках, та просто вже мовчати не можу. Вже другий чи третій день продовжуються "наїзди", нагнітання атмосфери між учасниками форуму. Те, що, наприклад, Невстранець не погодився з Паєм - це їхня справа, вони самі між собою розберуться. Так само це стосується Олі та Пая - теж, гадаю, самі розбируться. Мене цікавить інше: чому, наприклад, Педро, Мих та інші мусять "підключатися" до того всього, вставляючи своїх нікому не цікавих та непотрібних 5 копійок? Ви вже мене вибачте, але давайте на річ подивимося об´єктивно: те, що наш форум віджив та зробився більш-менш слушним та знову затишним, я теж бачу велику заслугу Пая, особливо там, де це найбільше стосувалося політики та того, щоб перестала на сторінках ЛФ литися антиукраїнська пропаганда. В часи, коли за тим брудом неможливо було встежити, майже всі україномовні учасники (і я в цьому числі) перейшли на УЖ. Але, щойно ситуація на ЛФ почала прочищатися - так всі знову і повернулися. І я рада, що всі повернулися, але скажіть мені, потрібно знову нищити форум своїми невирішеними спорами, задавненими образами і т.д.? Давайте будемо чесні зі собою, добре? Я скажу відверто свою думку: мені не подобається, коли ідуть напади на особистості, але ще більше мені не подобається асистенція у цьому інших, зокрема тоді, коли це їх найменше стосується. Як кажу, не хотіла я у це все втручатися, але в намірі збереження добропорядної атмосфери на форумі, втрутитися, бачу, мушу. Я не захищаю когось конкретного, як хтось собі може подумати, просто висловлюю своє стороннє бачення стосовно того, що почалося знову творитися на ЛФ. І ще додам: мені не цікаво як учасниці форуму читати якісь чвари, розборки і т.д. Для цього я сюди не заходжу. В інакшому випадку, прийдеться цей форум залишити. Тож давайте, заспокоїмося і поміркуємо зважено: потрібно нам знову засмічувати форум та знову його опускати до вульгарностей? А чи краще інколи стримаємося та потримаємо свій язик за зубами в інтересах форуму? Це теж стосується модераторів. Так от, пропоную: модератори, давайте гуртуватися та стояти один за одним, бути справедливими стосовно форуму та його учасників, а не сіяти розбрат. А до інших учасників звертаюся: не втручаймося зайвий раз туди, де нас не просять, та не підливаймо своїми ядучими коментарями олії до вогню. Наразі у мене все, думку свою висказала, більше я до цієї дискусії не повертатимусь.

ПС: коли я писала це повідомлення, побачила, що МARTINI мене випередив.:)

10. Pedro

Вікторія, а де це Ви побачили, що я напав на Папая? Навпаки, я став на його захист. До речі, Оля може підтвердити, що я і перший раз став на його бік під час його конфлікту з дівчатами.
    Він стирає дописи. Ну і нехай - це його право, якщо він рахує, що цим можна досягнути миру.
    Єдине, на що я старався звернути увагу, то на те що і учасники зі східного зарубіжжя повинні трактуватися подібними метедами. Бо так виглядає, що вони іноді забувають, що вони є в чужій країні, відношення до якої вони не мають абсолютно ніякого. А то вони почувають себе "кураторами" ЛФ (може вони і прислані з цією метою).

11. Viktoria Jichova

Педро, право стирати дописи є правом модераторів. І дописи, як на мене, стираються, передусім, за образи учасників та відверту брехню, але вже ніяк не за висловлювання інших думок. Мені теж інколи не подобається, що зі мною не поділяють ту чи іншу думку, що хтось має інше світосприйняття та світогляд. Але що з того? Маю я право когось через те ображати? Нам би всім було добре зрозуміти одне: що цей форум не є форумом однодумців, але форумом з плюралітністю думок та поглядів. І мені самій, наприклад, би було цікаво дізнатися, що думає мій опонент. Інакше би не було цікаво. Для того і є спілкування, щоб дізнатися причини, чому саме мій опонент так думає. І далі: я теж усвідомлюю, що маю своїх симпатизантів та опонентів, і aналогічно вони теж. Та це ще не означає, що я маю нападати на людину. Є інші способи, як доказувати свою правоту: або аргументовано дискутувати та доводити її, або ж не витрачити зайвої енергії на безглуздість. О, якби всі того дотримувалися, то б наш форум був найіідеальнішим стосовно слушності та взаєморозуміння між людьми. То давайте, хоча б трохи наблизимося до цього ідеалу. Гадаю, що це може бути реальним.:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Мих і Педро мають право на 5 копійок.
    2. Звідки відомо, що не потрібних, кому непотрібних?

Я не скриваю. На форумі є люди, за яких я завжди готовий заступитися і це моє право.

13. Pedro

Вікторія, повторюю, я ніде не виразив навіть долі сумніву на право модераторів стирати "сумнівні" дописи.
    Щодо дискусії, ми всі сюди прийшли дискутувати. Але деякі люди прийшли не дискутувати, а бути істиною в останній інстанції. З такими в мене розмови нема. Мою думку на рахунок такого "дискутанта" я виразив на гілці "Релігія".

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вікторіє, дякую за Ваш допис. Цілком згідний, що найбільше форуму шкодить агресія і патологічне несприйняття альтернативної думки.

Цей форум змінюватися не буде. Кому не подобається присутність на форумі опонентів, може вибрати собі інший до смаку - ВЗ або УЖ.

15. Басанець

Басанець Well-Known Member

Цілком з Вами згодний , Вікторіє.
    Але я також я хотів би спитатися у Вас та Мартіні: якщо людина подає недостовірну інформацію під аватарою: це теж брехня чи як? Або якщо людина видає себе за мешканця іншої країни, постійно про це говорить, але насправді такою не є?

16. Viktoria Jichova

Я не знаю, Басанцю. Не буду запитувати Вас, кого конкретно Ви маєте на увазі, оскільки я не є компетентною в тих питаннях. Це вже краще звертайтеся до MARTINI.:)

17. Полковник

Полковник миється в бані

иНТРИГА, ОДНАКО! :rolleyes: О ком разговор:confused:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, Басенець вирішив не лише підняти Пайпай, а й покритикувати дописувача під ніком Оля. Хоча можу й помилятись.

Знаєте, до мене прийшла одна думка і я думаю справедлива. ЛФ форум є такий, який є. Ми бачимо, що хтось з модераторів може принизити жінку і нема в тому порятунку, інший модератор може обізвати невідому йому людину, вживаючи слова, які в жіночому колективі не гоже говорити. Але при тому всьому критикувати ЛФ чи ображатися немає жодного сенсу, бо
    кожен може використати ресурси форуму і його сервіс, а може й ні. Це справа кожного. Допустимо, мені не захочеться купатися у лайні, то мене ніхто й не заставить. Тут слід розуміти одну мудрість: оскверняє людину не ті слова, які адресовані цій людині, а те, що виходить з людини. Як казав один: маємо те, що маємо. Якщо комусь не подобається форум (будь-який), той може його для себе забанити:D . Нормально? Я забанив форум за недостойну поведінку, можна довічно, можна тимчасово - головне отримати задоволення і не втрачати радості життя. Головне залишатися вільним у виборі своєму. Немає змісту виховувати форум, чи його учасників, бо форум - це просто інструмент, а хіба інструмент можна виховати? Що до учасників, то всі учасники, беручи участь у форумі, мимоволі виховуються. І останнє: ніколи не привязуйтеся до якоїсь речі (наприклад форум), Ви ж вільні люди, нє?;)

• Подобається Подобається x 3
  19. Pedro

Не знаю чи плакати чи сміятися. Ми впадаємо в дитинство чи якийсь серйозніший діагноз? Лаври майора проніна і найбільш кровавої в історії людства організації не дають спокою?
    Заходжу на УЖ - там проводиться розслідування особи під ніком Мартіні.
    Відкриваю ЛФ - пан Басанець требує довідок з місця проживання, йдуться дебати наскільки погана персона під ніком Правник і який жахливий його форум.
    Особисто я вдячний і Мартіні і Правнику і адміністраторам інших форумів, що вони їх організували і дозволили мені прийняти участь в бесідах.
    Для мене це важливо і з іншого боку - я щоденно на 99% англомовний так що це шанс поспілкуватися на рідній мові.
    Я вірю, що і Мартіні і Правник відомі в своїх містах люди і хотів би з ними познайомитися ближче але боюся, що цей шанс для мене не наступить ніколи. Тому зараз вони і адміністратори інших форумів мені цікаві як організатори цих форумів де я з їхнього дозволу можу прийняти участь.
    Я можу толерувати все, в тому числі і критику на мою адресу і таке інше.
    Одного я не потерплю - це обпльовувуння всього, що найдорожче мені - моєї віри, мого народу, його історії, мови, культури...
    З такими "суддями в останній інстанції" в мене компромісу бути не може.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Оскільки я зрозуміла, що то мова про мене, то дозвольте прояснити і для Басанця, і для всіх. У профілі стоїть запитання: Звідки ви? На що я відповіла, що зі Львова. То яка в цьому неправда? :confused: Я себе до смерті буду індефікувати, що я зі Львова! Якби там питалося: Де ви на даний час проживаєте, то я би відповіла, що в Сіетлі, США. Хоча всі, хто на форумі зі самого початку, це знають. Так що не варто шукати компроментуючих доказів, Басанцю. Я Вас взагалі не чіпаю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)