Кухня так собі. М'ясні стейки нормальні. Нічого особливого. Готують швидко, кухня працює до 22.30. Салати не рекомендую. Дорого і не дуже смачно.
Я в принципі не так поїсти як попити! а салати з пивом і віскі то якось не дуже! А от стейк якись з пивком! ммм! Forest варто піти?
Так, прочитав, що там найбільший вибір віскі у Львові. Тепер теж збираюся P.S. Доволі непоганий стейк роблять також поруч із Дубліном у кулінарній студії "Крива Липа".
Стейк не пробувала. Але обдираловка клієнта там конкретна. За кілька крили прийшлось заплатити 85 грн. Причому і крила були не дуже. Зате моркви і соусу до них принесли на всі 85 грн Ну от кому прийшло в голову що людям які п'ють пиво смакуватиме морква....
А це тішить! Ще б у Львові зп були "кієвскі" було б зовсім не зле! Ну одним словом сьогодні сходжу, подивлюсь і відпишусь!
Продовжу відкриття теми стейків. Щойно з 4friends. Гидота. Більше мене там не буде, як мінімум з причини бажання поїсти. Офіціанти - діти з Марса. На запитання "Які запропонуєте безалкогольні напої до замовленої страви" відповідає "окремо напоїв немає". Далі, коли я уточнюю, що мені все таки хочеться пити, показує на каву. Уникну про інші деталі спілкування, скажу лише, що обслуговування до нічого а стейки настільки маленькі, що після відвідин закладу я пішов їсти в інший. До купи в залах, де намальовані таблички з перекресленою цигаркою, офіціанти розміщують курящих гостей. А зважаючи на тісність кімнаток це додає незабутнього "апетиту". Пошук найкращої стейк-точки міста триває далі.
Спробуйте у Монс Піусі. Мені там дуже подобаються стейки середньої готовності, особливо філе-міньойон. Але напівготове, то, звісно, на любителя
Була в суботу в Монс Піусі. Ну що сказати...Скучно там. Від місця яке себе позиціонує як пиво і м'ясо очікуєш більше. В суботу вечором тихо. І мене це добиває в подібних закладах. Коли приходиш на пиво, стейки хочеться щоб все було живо, щоб атмосфера спонукала поїсти, випити, пошуміти. А там...приглушена музика, яка до речі за вечір раз 5 повторилась. Приглушене світло, зачаровані офіціантки. Пиво їхнє повна фігня. Ледь на смак від 1715 відрізняється. Той же спирт. Після першого бокалу перейшли на Пауланер, який відразу і закінчився. Ну як може заклад де ставиться акцент на пиво не потурбуватися про достатню кількість пива для суботнього вечора... М'ясо смачне, от тільки порції малуваті Замовила ребра в медовому соусі. В меню писало 300 грам. Принесли ребра які і на вигляд і на вагу грам 150-200 ледь дотягували. В загальному мій вердикт такий: кухня смачна, пиво ніяке, атмосфера скучна. Другий раз туди не піду, принаймі тоді коли захочеться шумно і весело провести час.
Це типу такий львівський прикол - важити сире м'ясо а потім його готувати. Приносити, відповідно, вже вдвічі менше. Таке ж зустрів і в the гриль. Ну невже менеджеру складно уявити, що клієнт, коли замовляє м'ясо то думає про те, скільки він хоче з'їсти а не проводить математичні розрахунки, скільки доведеться висмажувати кухарю відсотків ваги з кожного стейка?! Погодьтеся, дурня ж!
Forest, а я бачу ви в нас гурман і знаєте толк в стейках! Поділіться ще якимись точками куди не варто або ж варто іти саме коли хочеться поїсти доброго м'яса а не просто випити пива (бо з тим в наших закладах поки що проблем немає!)
Ну так, де випити доброго пива ми вже знаємо, але от зі стейками поки що питання не закрите. Сьогодні, поки у Львові, радитимусь з друзями і шукатиму альтернативну точку. Повідомлю черговим звітом. P. S. Може паралельно до звітності прикріпити сюди ще й голосувалку?
Начитавшись вдосталь відгуків хочеться сказати : 1)проблема з персоналом досить болюче місце для будь-якого закладу харчування,тому ми спочатку стажуємо та придивляємось до людей , тільки після того приймаємо на роботу,тому невиключено що Ви попали саме на когось зі стажерів. 2)про те що м"ясо у нас нетого гатунку-це виключено,постачальники та шеф-кухар у нас не змінився. Хоча,справді бувають моменти,підводить техніка,підводять люди,на те ми і люди,щоб робити помилки та на них же вчитись . Дякуємо усім дописувачам за Ваші відгуки-вони важливі для нас,адже коли Ви вказуєте на наші помилки ,ми знаємо на що нам потрібно звернути увагу в першу чергу. Стосовно меню напоїв-воно представлене на нашому сайті (http://thegrill.com.ua/) , але особисто я радив би ,один раз зайти , а ніж сто разів прочитати. У випадку непорозуміннь у будь-якому із наших закладів-телефонуйте. 0966447623 З повагою Олександр!
Ой тільки не треба реклами, ніхто, а тим паче я ніде не писав, що у вас погане м'ясо. З іншого боку, реєстрація тут і відповідь на питання автоматично означає, що ви один з небагатьох закладів, яким справді не байдужа думка клієнта. За це вам додатковий бал у моїй особистій ієрархії точок, де можна гарно перекусити у Львові. А також моя подяка. Якби усі були такими - в нас би все навколо було б кращим. Буду у вас через кілька тижнів, перевірю зміни. Начувайтеся
The Grill - для мене це один з улюблених закладів харчування у ЛЬвові. Дуже смакують їхні комплексні обіди! Обслуговування -дуже приємне,ненав'язливе і культурне. Зараз дізналась,що відкрили новий зал. Вже на цих вихідних піду на перевірку. Ідеально підходять для зустрічі з друзями! І ще, цього року святкували в Грилі день св. Валентина. Залишились дуже задоволеними.Без лишньої мармуляди послухали класну музику,посмакували хорошу кухню та ще й отримали приємний подаруночок Одним словом,хто ще не був у Грилі-дуже рекламую і рекомендую