Як показує практика, видати поганенький - теж нетяжко п. с. Дивлячись на львівські форуми і соцмережі за останні два дні, можу спрогнозувати, яким буде продовження технотрилера. Називатиметься "Я, спамбот" Майже Азімов виходить
Судити про книгу за обкладинкою і не надто скромним гаслом ви вважаєте доречним, а по перших сторінках - ні? Дивна логіка
Судити про книгу по обкладинці? Боронь Боже! Обкладинка зазвичай лише для того, щоб привернути увагу (чим я тут і займаюся). Я, наприклад, вибираючи книгу, впершу чергу звертаю увагу на обкладинку. Сподобалося - читаю анотацію. Сподобалася анотація - відкриваю, гортаю і читаю уривки. Тоді вже вирішую - в комплексі - купувати чи ні. Насправді моя задача тут трохи потролити, і я сподіваюсь, що потім хтось із вас, побачивши книгу в книгарні, візьме її до рук, потримає, відкриє. Побачить усередині купу малюнків, карт і т.п. і, МОЖЛИВО, захоче прочитати уривок. Перші кілька сторінок нічого не покажуть: передмова, присвята, епіграфи + велика карта пустелі Атаками. ---------- Додано в 08:29 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ---------- Нє, це як Ден Браун, тільки замість містики реально існуючі технології. Типу Крайтона "Парк Юрського періоду", "Крила" і т.п.
У контексті розмови важливо, хто "справжній" для Дзеко, то він говорив про "справжнього письменника"...
Maksym Kidruk, салют! Максиме, почав читати Вашу книгу (Може пригадуєте, у книгарні "Є" на презентації в Тернополі я і мій друг, Юра Матевощук, останніми підійшли за автографами). Початок мене заінтригував, у загальному скажу, коли прочитаю повністю! ---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- А що інше залишається сучасному письменнику робити? Це ж його хліб, як-не-як.