Тест на Украинскость

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Тим22, 14 кві 2009.

1. premium

premium Well-Known Member

Це тест на гомосовєтікуса.

Тест на патріотичність

2. ви - проміжний прошарок між людьми і москалями. важко сказати - можливо, ви навіть є тим звеном якого так довго безуспішно шукав Чарльз Дарвін. тому - ви є унікальними в біологічному плані!
    але радіти явно зарано... ваше майбутнє розпливчасте, важко сказати які у вас перспективи: але найгірше що може трапитись - це так і не визначитися із своєю приналежністю.
    ви просто є дещо аполітична та асоціальна істота, обережно! - можна докотитися до простого паразитування на суспільстві.

пора, мабудь, зацікавитися одвічними запитаннями і не жити лише поточними проблемами та їх вирішенням.
    пам’ятайте: ви - борець за свою безсмертну душу!

успіхів вам:)

3. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Да что Вы говорите? :) Кто бы мог подумать! :)

мой результат:
    :haha: :))) :haha:

4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Всьо, не бути мені українцем о_О

5. ...будьте уважні: ви в небезпеці, в страшенній небезпеці!!!
    ви - ще не москаль
    , о_О :cry:
    Во брешуть!..

6. Mattilainen

Вам-то оно зачем? :)

• Подобається Подобається x 1
  7. - так, для интереса. А Вам оно для чего-то нужно? :)

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ооо! Цікаво хто мене попереджає? ФСБ? КГБ (підпільна)? КПУ (непотрібна)?

Тест на патріотичність:

ви - з того прошарку людей, що вважає себе українцями, але яким, як правило, трішечки не вистачає до цього високого і почесного звання.
    ви, мабудь, більше матеріаліст, ніж духовна людина - тому, мабудь, не придаєте значення своїм природнім потягам. а дарма, тому що душа у вас українська, просто треба до неї прислухатися.
    а ще - призадуматися: а що я роблю не лише для себе, але й для всієї України?
    можливо, відповідь заставить вас призадуматися та знайти свій Той Єдиний Шлях у житті:)
    щиро цього вам бажаю!

Все! На українця не хочуть тестувати.....На патріотичність- прольот....

ЛЮДИ!!!! ХТО Я!!!!!:cry:

Останнє редагування: 19 тра 2009
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Аби не москаль

10. Mattilainen

Да тоже интереса ради. :)
    Однако мой интерес вполне оправдывается тем, что, живя в этой стране, весьма полезно периодически (в т.ч. с помощью подобных опросов) проверять себя на наличие желания понадкусывать мешок яблок (мало ли - вдруг возникло?). :)
    А у Вас, имхо, просто праздное любопытство. :)

11. Разумеется, к этим тестам - просто праздное. А разве они предполагают иное? о_О Да и Ваш ответ слишком серьёзен, если бы я не проходил их реально - подумал бы, что чуть ли не "лезу в святое".
    - я не оправдываю свои интересы. Мне или интересно, или нет :)

12. Бранко

Бранко Well-Known Member

«Поздравляем, ты – нормальный среднестатистический украинец. Вступать в УПА еще рано, но ты рад, что не москаль - и слава богу! И героям слава!»

Отакэ. :)

13. Mattilainen

Разумеется. :)

Предполагают. Изложено мной выше. :)))

Помилуйте, милейший Невстранец! :))) Я ни в коей мере не покушался на святейшее право каждого человека на свой страх и риск лезть куда ему только заблагорассудится! :) Смею Вас уверить, даже и мыслях такого не было! :)
    И совершенно напрасно Вы серьёзность в моём ответе усмотрели. Право, не пойму, где Вы её там обнаружили? Вроде и смайлы расставил, и мешок яблок упомянул... :)
    Я ж тоже эти триклятые тесты реально проходил и совершенно чётко понимаю, что ни о какой серьёзности здесь речи быть не может. :) Так что напрасно, напрасно...

Ну что тут сказать? Респект. Человек, ничем не оправдывающий свои интересы, вызывает восхищение. Благоговейный трепет вызывает такой человек. :mocking:

14. Czart

Czart миється в бані

Ты гонишь, Тим22.

• Подобається Подобається x 1
  15. - Вот и трепещите. :)

Прошу прощения у всей честнОй спильноты (и громады) за безусловный оффтоп, но поскольку тут упоминался тест "на русскость" для гомосоветикусов, то позволю предложить тест, который должен был быть часть настоящего теста "на русскость", если бы его кто-то пытался сделать... Не знаю, правда ли про 4% правильно ответивших, "результат теста" оформлен тоже шутливо, но судя по тому, как пишут в блогах и на форумах (и в новостных статьях) - недалеко от истины... :sad:

http://www.rb.ru/poll/7/

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вы дали 7 правильных ответов из 8. Почти отлично. Возможно, вам просто оказался не по зубам суффикс "чик". Одна ошибка простительна. На фоне общих ответов это неплохой результат, вы можете радоваться, что ваш уровень - выше среднего. Таких, как вы, в стране, согласно опросу ВЦИОМа, – 15%.*
    Зрештою, правила майже такі самі, як і в укр. мові.

17. syavych

syavych копач

мда, той "чик" бачу багатьох валить :))

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

та з "чик"ом я якраз правильно відповіла, помилка в мене була в іншому, але видно то такий стандартний текст на результат 7 з 8

19. Czart

Czart миється в бані

Невстранец, ты думаешь, что кто-то понял, что ты написал??????
    В горы учителя ездят редко, ОЧЕНЬ редко.;)

20. Faraosha

Faraosha Member

Було бажання пройти. Але система захисту почала сваритись, на віруси

а де твій аватар? :)