От неких лиц не жду хорошего - они, как язвой, тайно мучимы, что были круто недоношены, а после - крепко недоучены. Ⓒ Игорь Губерман
Спробуйте пройти тест з зазначенням у всіх питаннях "все одно", тобто середнє значення. Будете дуже і дуже здивовані. Я, наприклад, ржав, як конь Чугези...
Є в мена така підозра, що зараз в Україні відсоток людей з визначенням суттєво зашкалює, порівняно з середньосвітовим. Євромайдан, нє?
А по Україні скільки? Все-одно виходить по світу більше радикалів, в чому тоді прикол, в Україні під час революції менше радикалів, ніж в світі без революції.
А ти подивися на невеликий бунт "десь там" і "революцію" тут. Дуже красиво хтось написав: в самому центрі Майдану стоїть скляна фігня, "Глобус". Там жодної розбитої шиби. Український дім зайняли - першим ділом поприбирали. І з власних спостережень: На Грушевського в перший день, коли біля входу на стадіон уже літали коктейлі і гранати, мирні чемно спускалися зі скверу (де теоретично можна було безпечно попісяти під дерево) до дороги, в біотуалети, хоча вони були суттєво ближче до небезпеки. Люди, які прикурювали від "молотків", потім шукали урну чи водостік, куди кинути недопалки. Такий наш специфічний радикалізм. Ющенко - це якщо піти за порадою Василя і обрати Думаю, результат на форумі не репрезентативний, але тенденцію відображає.
Стєни зданій малювали на замовлення власників банків і установ наймані працівники відверто потворною фарбою, яка виглядала як чиряк на задниці, тому графіті лише прикрасили несмак власників приміщень. ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- а дехто обкладував фасад гранітом: то взагалі дебілом треба бути.
Ну а я хто тоді?.. Вы — авторитарная социалистка. 1% участников теста относятся к той же категории, а 50% имеют более радикальные взгляды.