а мені Ремарк подобається "Искра жизни" зачитана до дірок, " Черный обелиск"- це майже наші 90-ті роки.." На западном фронте без перемен" .. схоже що історія повертається ..
Целыми днями мы валялись на пляже, подставляя голые тела солнцу. Быть голыми, без выкладки, без оружия, без формы, – это само по себе уже равносильно миру. Ремарк
Та нє, Ремарк рулить, шо не кажи. Почитай "Тріумфальну арку", як завлєкаловка - там шикарно описана правильна і розумна поведінка мужчини в любовних ігрищах з жінкою.)
Я там про к#рвобл##тво якось взагалі мало шо зафіксував для себе, якось на десятому плані. Ремарк - це філософ, який передає глобальні речі простими словами. Навіть про концтабір прочитав, зараз сам не знаю як. Вдруге не зміг би.
Там е i про курвоблядство трохи, але я - про розумне вiдношення тверезомислячого чоловiка до кохання i до жiнки.
А мені здаєьтся, що все одно Ремарк - це мастрід. Він може подобатись або ні, але його творчість варта того, щоб з нею познайомитись
Стайл Ремарка нi при чiм у Ремарка?)) ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- Паоло Коельо 30х.
Угу. Бо яким би стайлом б не була написана та цитата, стосувалась вона в той день не Ремарка. ) А зрештою... як Вам завгодно )