Відповідь: терпіти не можу ремарка... Мене віднести до списку нецінителів Ремарка думаю не можна. Першу його книжку прочитала ще в школі " Три товариші", дуже сподобалось, пізніше її читала ще і ще. Пізніше " Возлюби ближнего своего". А від твору " Жизнь взайми" просто в захваті, прочитала на одному подиху. Але цю книжку треба читати під настрій не всі її сприймуть.:no:
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Читав."Колобок". Дуже трагічна історія. А ще така страшна історія про те,як дурили стареньких людей-пенсіонерів..."Курочка Ряба". І ще про маньяка,"Синя Борода"... Я плакаль...
Відповідь: терпіти не можу ремарка... а мені його "три товарищі" сподобалось!хоча кінець досить важкий!!!!!
Відповідь: терпіти не можу ремарка... в юності зачитувалася Ремарком: "Три товариші", "Час жити і час помирати" жызнь взаймы"... а недавно відкрила книжку і мені тошно стало... не хочеться про смерть, хочеться про життя...
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Життєвий. А,по-Вашому було б краще закінчити на кшалт "вони жили довго і щасливо",з весіллям та купою дітей?
Відповідь: терпіти не можу ремарка... та ні.... "мораль" книжок нелюбимого мною письменника і любимого всіма решта -- "роби що хочеш, але все одно будеш в дупі"....
Відповідь: терпіти не можу ремарка... краще так, бо словами "жили довго і щасливо"- найчастіше закінчуються тупі американські комедії!
Відповідь: терпіти не можу ремарка... рано чи пізно всеодно буде смерть!бо вона невід"ємне заверщення усього живого!
Відповідь: терпіти не можу ремарка... А я взагалі не переношу депресивну літературу... Мабуть, ще з першого класу, коли моя "геніальна" вчителька подарувала мені дві книги: "Пригоди Мацюся" і ще одну про Освенцім (з ілюстраціями та детальними описами тортур), а я як дуже обов"язкова дитина їх через силу заставила себе прочитати. У житті стільки негативу, що я надаю перевагу книгам, у яких "вони одружились, і жили довго та щасливо"