Відповідь: терпіти не можу ремарка... мене майже ніколи ні дочого не змушували.... у кого не спитай -- всі обожнюють ремарка, всі від нього в захваті!...
Відповідь: терпіти не можу ремарка... безумовно..... не люблю і не розумію, чому люблять інші.... і це було написано в першому пості...
Відповідь: терпіти не можу ремарка... а гілка для того, щоб зрозуміти? бо гілки на то і є, щоб пагаваріть а про смаки не сперечаються
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Так, що за наїзди? Я пропоную тобі не читати те, що не до вподоби. Приміром я не люблю і НЕ ЧИТАЮ Пауло Коельо, але не задаю собі запитання, чому всі у захопленні від примітивних, як на мене, дописів цього автора. Також не переношу романів Загребельного. Колись навіть за це залік автоматом отримала. Під час перерви голосно висловила свою позицію про те, що я не переношу Загребельного. Викладач це почув і питає, а хто ще не любить Загребельного, хоч таких у нашій групі було чимало, всі промовчали і з острахом глянули на мене. Після паузи викладач сказав, що йому теж не до вподоби твори Загребельного. Ото була хохма. Треба було бачити обличчя моїх одногрупників.
Відповідь: терпіти не можу ремарка... щоб знати що тобі щось може не подобатися треба спочатку з ним ознайомитися я прочитала кілька книжок Коельо, щоб зрозуміти, що він разом з своїми книжками мильна бульбашка але мусила спочатку прочитати
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Я не читав,судити не можу,але багато раз бачив закочені догори очі:"Я читаю зараз останню річ Коельо...Круто!".
Відповідь: терпіти не можу ремарка... це тому, що в нього імідж крутого, модного і суперпопулярного письменника :D багатьом того досить, щоб закочувати очі догори
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Мода - то сильно страшна річ. Імідж Коельо - типовий приклад нашим письменникам, як треба вміти розкручуватися. У Пауло таке промо по всьому світі, що огогогогого. І не дурний йому порадив вдягнути у Львові на презентацію "Алхіміка" вишивану сорочку, після того всі поважаючі себе галичани купили бодай одну книжку Коельо і прочитали. Факт. Ось би нашого Прохаська так розкрутити....
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Не треба плисти за течією :D і якщо не подобається Ремарк, то так і казати:D
Відповідь: терпіти не можу ремарка... а я дуже люблю загребельного.... надзвичайний мовець!... книжки трагічні, можете їх порівняти з ремарком.... коли прочитав "диво", то пішов і купив "юлія, або запрошошення до самовбивства".... дякую, що нагадали, тре піти купити якусь нову книгу... і коельо читав -- гарна казка для дорослих, яку прочитаєш раз і більше не будеш, і настрій від цього не зіпсується...
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Подобається ця фраза Додано через 2 хвилини За те, що у нас різні літературні смаки, я карми не знімаю. Кожен має право на свою думку і на те, щоб сказати про неї вголос!!!
Відповідь: терпіти не можу ремарка... а нащо???? щоб читали всілякі...бо то модно о ні! добре що він не так популяризується приємно бути таки обраним читачем....
Відповідь: терпіти не можу ремарка... Не переглядала усі коменти, але скажу одне: Ремарка треба читати до кінця! Особливо його, твори такі. Дуже люблю, напевне мій улюблений письменник, щось він таке у собі має, що притягує, ось усі ці дні, описані так чітко, то не просто так, він ж писав про самого себе, перед усім.
Відповідь: терпіти не можу ремарка... вав, я у меншості..... у непропорційній меншості, мені це подобається!.... ті, хто не люблять ремарка -- скромно промовчали....