- про болотные лапти в ветке о терроре понять нетрудно - оффтоп, а о чем писали и почему в этой ветке, когда "от Москвы" тикать собирались, помянэ? Наверное, нэ... Куда бежать "подальше от Москвы" будете, любезный? "В нейтралитет" не хотите. Соу, як же ж тут про Нью-Йорк допетрить...
Дозволю собі процитувати дописи на цю тему з іншого форуму (російського). Форум футбольний, ну але така тема не могла не обговорюватись:
Кстати, лично вы так и не сказали, что же вы обо всем этом думаете. Только критикуете и непублично пишете мне замечания без обоснований. А люди пытаются разобраться, не всем же осанны власти петь. Даже в Америке нашлись люди, которые приписали властям разрушение "близнецов", чему удивляться в авторитарной России?
Ома, мне некогда заниматься измышлениями, ибо я живу в этом городе. Если вам интересно моё мнение, то посмотрите, что я писал, ибо на эту тему от меня тут достаточно. И не обязательно, чтобы речь велась от первого лица - я вполне обхожусь цитатой, когда она не оставила меня равнодушной.
Именно на эту тему - ничего, кроме интервью Венедиктова, обсуждать которое вы отказались. Ваше право, конечно. Только, если уж не желаете вступать в полемику, не стоит делать замечания другим без обоснования.
Точно!Как же я сразу не сообразил-то!Вашего же любимца прокатили на выборах,вот у вас время для танцев появилось вместо пения осанн Ющенко,так , Ома ?
Так, мабуть, щасливіший за росіян, бо нам влада під дупи бомби не підкладає. Хоча, з Януковичем - усе тепер може бути: "старший брат" навчить.
А шо, це в Росії перший теракт? Що до останнього, хто б його не здійснив, все одно факт залишається фактом - російська влада неспроможна виконувати свою основну функцію. Основна функція держави - захист своїх громадян, при цьому неважливо, хто ці громадяни - россіяни, дагестанці чи чеченці.
- к сожалению, нет. Расскажите, пожалуйста, про те из них, об организации которых российской властью Вам доподлинно известно. - к сожалению, это так. И я искренне надеюсь, что хотя бы остальные государства в дальнейшем с ГАРАНТИЕЙ смогут защитить своих граждан, не допустив ни одного теракта на своих территориях и в т.ч. и в первую очередь - Украина! И разумеется, никогда не будут брехать своим гражданам. Ну, и граждане друг другу поменьше...
Не хочу тут офтопити, пошукайте в інеті. Тим більше, що це вже багато разів обговорювалося - і рязанські навчання і місто, яке ще не вибухнуло, але його вже помилково озвучили у Госдумі... Я розумію, що ви хотіли б, щоб мене тут за офтопи забанили .. Стиль компартії - багато води, сенсу - мінімум. Як, говориться :надія - це така (цвірінь), яка переживає свого господаря та вмирає останньою. Зробіть безпечною свою країну, а потім вже "щіро сподівайтеся" та піклуйтеся про інші країни. А то якось ваше піклування того.... погано виглядає. Що до брехні: змінюватися на краще ніколи не піздно - успіхів.
- т.е. ни одного случая, о котором Вам было бы доподлинно известно - нет, иначе Вы его назвали бы не задумываясь. Постарайтесь впредь не говорить о своих параноидальных догадках (даже если догадки чьи-то, а Ваша только общая с ними паранойя) как о фактах. О фактах - отдельно, о подозрениях - отдельно. - таки дай Бог Вам здоровья! Понятно, что прежде, чем я лично смогу желать Вам здоровья, в России должны победить все болезни, а иначе это всё вода компартии и "дурно пахнет", но всё равно, постарайтесь прожить долго, не болеть и (контрольный) улыбаться чаще!
Так флаг Вам в руки! Делайте свою страну богатой, здоровой. Сделайте так, что бы не гибли шахтеры! А уж потом поучите Россию щи хлебать. Да и как-то не понятно-если Вы так хорошо жили (проблем, кроме как обсуждать Россию, не было), власть вас не обманывала(все прозрачно) ЗАЧЕМ ВЫ ЕЁ ПОМЕНЯЛИ???
Дякую за побажання, якщо воно щіре. Здається я у себе в країні і нікого тут нічому не вчу. Здається, це ви прийшли і ще чимось незадоволені. Ви не знаєте, що влада вам бреше - наберіть в пошуку "Уроки русского" та уважно подивитесь. Ми надивилися, як влада вам бреше під час померанчевої революції. Бо мали змогу співставити факти, які відбувалися на наших очах з брехнею по російському ТВ, У вас, мабуть нема проблем, якщо бігаєте по українських форумах, і у гілці про теракти в Росії запитуєте, навіщо в Україні поміняли владу. ---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- Продовжуйте розмовляти самі з собою, чи то про мою параною, чи ще про щось, мабуть, цим ви зможете запезпечити свою країну від терактів. Здається, я вам відповіла на питання, з приводу своєї щірості. І на цьому крапка. От за побажання мені особисто здоров'я - щіро дякую, і вам - не хворіти. А усе подальше, що ви написали - маячня. А взагалі-то набридло мені тут з вами офтопити.
Не звертайте уваги. То в них робота така. "Наша служба и опасна и трудна..." ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ---------- Людочка, если вы не поняли, то мы не вас чему-то учим, а пытаемся на ваших ошибках научиться сами. Если вам есть что сказать по теме - просим. А пооскорблять у нас тут ваши штатные есть.