Теракти у московському метро

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем thinkers, 29 бер 2010.

?

Хто стоїть за вибухами в метро?

1. російські спецслужби

46,8%
  2. кавказькі сеператисти

41,9%
  3. свій варіант

11,3%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Невстранець, ось я не розумію, для чого таке писати. Для мене і я думаю, для всіх хто тут дописує (хіба що за винятком певної категорії) життя людини святе. І не забувайте, що майже щодня люди гинуть в наслідок терактів в Пакистані, Іраку, Афганістані. Нажаль, як і в Росії в основному невинні люди. І для мене не має значення національність чи колір шкіри загиблого. Гине невинна людина. Ще одне життя втрачено - чийсь батько, син, брат чи сестра.
    До речі, пора певній країні це зрозуміти і не мочити в сортирах невинних людей. Бо нема чужого горя.

• Подобається Подобається x 8
  2. redfox

redfox Well-Known Member

есть преступники, которые должны получить по заслугам!

3. Pedro

А хто, власне, злочинці? По одному з варіантів самогубці, які взірвали пристрої були чеченки-вдови, чоловіків яких вбили росіяни.
    Звичайно, їх хтось мусив організувати. І вони знали, що йдуть вбивати невинних людей.
    А скільки людей було вбито в Чечні? Невинних людей. В тому числі місцевих росіян - цілком невинних жертв.
    Хтось одержав за це по заслугах???
    На жаль гинуть не злочинці, а невинні люди. А злочинці далі мочать в сортирах. З обох боків...

• Подобається Подобається x 4
  4. redfox

redfox Well-Known Member

проблема в том, что в чечне, практически нет, как вы выразились - мирного населения! это народ, котторый кроме как войной последние 300 лет ничем не занимается! вы знаете хоть на что они живут? и что любой аул - это укрытие бандитов! вот уж у кого нет ничего святого! ни женщин, ни детей!
    и что значит: чьих мужей убили русские? давайте будем оправдывать сына Чекотило!

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Извините, пжалуйста.... Вы, вообще то, вменяемы? Смотрели что написали или монитора нету и пишем только глядя на клавиатуру? Хотя если чесно, то байка очень похожа на рассказы о Западной Украине.... здесь тоже до сих пор вырезают звезды двуглавых орлов москалям то ли на спине то ли на лбу :))

• Подобається Подобається x 6
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Почему же вы тогда так держитесь за Чечню? Если они за 300 лет не смирились, то пройдет еще 300 - ничего не изменится. Вам оно надо?
    Вам-то, может и нет. А, вот нефть Чечни вашим "дядям" очень даже.

• Подобається Подобається x 7
  7. Pedro

А яке ваше діло до того? То їхня територія і їхня справа що їм на цій території робити. Не подобається - не пускайте їх в Росію.
    До речі, оті слова які ви сказали про чеченів, можна сказати і про ваш народ, який без війни чи без ідеї якогось ворога абсолютно не може обійтись.

8. redfox

redfox Well-Known Member

что тогда украина с татарами в крыму поделить не может? или львовская область от остальной украины отсоедениться? чечня - такая же россия как и воронеж, новгород и т.д., так что это они на нашей территории

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

я работала в следствии и знаю о чем говорю.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

цей Ваш пост дуже багато говорить про Вас як особистість :) Інформативніше за будь-які анкети :)

10. - извините, что пришлось вытягивать клещами это из Вас, (хотя тянул вроде не из Вас), но лучше так, чем никак. Я как раз про "категорию" свидомитов, - что вижу то пишу. Когда человек сочувствует, он пишет слова сочувствия (или ничего не пишет) но уж точно не начинает рассказывать, чем жертвы это "заслужили".

Когда же обсуждают взрыв в коровнике, например, сосредотачиваются (и ограничиваются этим) на степени вины директора колхоза. Вы веточку читали? Давайте про ментов молоденьких в репортажах пошутим...

11. redfox

redfox Well-Known Member

так, давайте еще проведем глубокий психоанализ моей особы! что же вы так часто на личности скатываетесь?! неужели по теме ответить нечего?

12. - и так правильно, и так правильно.

13. Pedro

Я щось вже забув історію. Ви б не могли мені допомогти пригадати в якому то році вони вдерлися на вашу територію?

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

А не вы ли 300 лет назад их нагло завоевали? И 300 лет назад было то же, что и сейчас - покоряться они не хотели. Ничего не изменится.

Татары с Украиной, слава Богу, пока держат баланс. В Крыму более опасны пророссийские организации.
    Когда это Львов собирался отделяться?

• Подобається Подобається x 3
  15. redfox

redfox Well-Known Member

http://ru.wikipedia.org/wiki/Чечня
    даже писать ничего не буду, этот ресурс у вас тоже должен работать, и чеченской республикой они только в соответствии с действующей конституцией РФ стали...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да вы и не прочитали то ничего. Там раздел Чечня в составе Российской Империи еще не написан. А об этом и речь.

• Подобається Подобається x 2
  17. Pedro

Ага, ясно. То їх виявляється, не було. Вони виникли на території РФ.
    Це щось на кшталт теорії Опаріна про зародження життя. Тепер буду знати.
    І багато ще народів зародилося на території РФ?

• Подобається Подобається x 5
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я один час була знайома з чеченцями, наприкінці 80-х у моєї бабусі на квартирі час від часу жили. Старший чоловік з сестрою і дружиною, їздили до Львова продавати власноруч виготовлені пухові хустки. Не такі, як ми? Так, не такі: молилися не так, їли не так, одягалися трохи не так; коли жінки побачили у телевізорі балет, вигнали діда з кімнати, а самі сиділи і хихотіли, що балерун "ай, бесстыдник, в колготках без ничего!" :), діда раз мало не затовкли, коли випадково ввалився у ванну до моєї сестри. Дідок був маленький, кривоногий, але дуже поважний; тітки постійно тішили його его розмовами про те, що він - голова сім"ї, самі ж безбожно крутили ним, як могли. :good:
    І звичаї у них багато у чому нам не зрозумілі, у питаннях моралі і честі навіть жорстокі: розповідали тітки, що зганьблену дівчину батьки виганяють з дому, але "особисто їм рука би не піднялася вказати рідній дитині на двері" (це вже дід вклинився), трохи дикі у них поняття стосовно шлюбу: якщо за скількись там років дружина не народить хлопчика, чоловік зобов"язаний взяти іншу, розлучитися можна, але діти залишаються з батьком і ще багато чого у тому ж дусі, але коли сестра запитала дідульку, чому у нього тільки одна дружина, бабулька замахала руками, що "нехай би тільки спробував!" :haha: Розповідали, що у них соромно бути бідним: кожну дитину потрібно забезпечити приданим (навіть перераховували "обов"язковий мінімум", нічого так собі списочок виходив, скажу я вам! :)), тому у них заведено, що працюють всі, навіть дошкільнята. Їх діти за годину до школи встигали переробити купу роботи. Проти християн також нічого не мали, навіть одного разу десь роздобули образок Матінки Божої і мені подарували.
    Завжди згадую їх з теплотою, а зараз навіть не знаю, чи взагалі вони залишилися у живих.
    І взагалі, до болі шкода, що розплатою за політичні ігри стають невинні люди.

• Подобається Подобається x 8
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Борхес:
    Борхес, что вам не нравится? Что я не так сказала? Что власть РФ не справляется? Или что ей это выгодно? Что вас задело?
    Мне жалко простых людей, которые страдают ни за что. А вам кого жальче людей или власть?
    Это - Пионтковский (немного эпатажно, но суть где-то там):

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)