Теракти у московському метро

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем thinkers, 29 бер 2010.

?

Хто стоїть за вибухами в метро?

1. російські спецслужби

46,8%
  2. кавказькі сеператисти

41,9%
  3. свій варіант

11,3%
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ромко, вы специально ищете статьи горе-журналистов с фантазиями на заданную тему? Взрыв в тоннеле уже был, "как это было" можно было переписать, а не из пальца высасывать.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я вже десь тут писав. Приблизно рік тому по ВВС підрахували копійки Путіна.
    Цифра вийшла немаленька - £20000000000! Це в фунтах стерлінґів!
    А зазомбовані росіяни (на жаль не тільки) не перестають зад йому лизати...

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Взрывами на царствование! Владимир Путин - зловещее восхождение к власти.

А..в принципі - таке ж г... як і наші....

Спасая подполковника Путина: вторая попытка

Останнє редагування: 27 кві 2010
    • Подобається Подобається x 4
  4. Важко сказати... Але все це закономірний ітог путінської політики на Кавказі. Тому всю відповідальність Кремль має взяти на себе.

5. Полковник

Полковник миється в бані

А как надо?

6. Romko

Путін ж показав,як

що і зробив...

І зе йому воздають хвалу...

• Подобається Подобається x 1
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Это понятно.
    Вот Вы с супругой и дочкой приехали в город Москва.
    Спустились в метро и едите в больницу.
    Вдруг взрыв.
    Москали?

8. Romko

Нє. Похлєщє. ФСБ.

9. Відповідь очевидна. Зараз відбувається розпад імперії. Це закономірний історичний процес. Він може бути кровавим або мирним. Путінська політика веде до кровавого підсумку, а може бути і мирний, як було, коли Велика Британія, скажімо, відмовилася від своїх метрополій, в яких, до речі, теж не вщухали свого часу бунти. Час імперій пройшов. Здається тільки кремлівські мррійники цього не розуміють. Але це пів-біди, якщо б їх недолугість не перетворювалася б на смерть простих росіян.

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я лише на пів години розминувся з терактом на станції "Парк Культури", а як раз завжди їжджу до роботи у другому вагоні, і тому був у великому шоку. А моя знайома (до речі українка за національністю) тільки встигла вийти з Лубянці, як прогримів вибух! Тепер в її завше з собою є валідол!
    А хто це був? :dntknw: Насправді - мені байдуже, головне, що я навіть зараз ще трохи у шоку!

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так замикається коло - це трапляється знов і знов і вам(і всім) вже байдуже. Чи вам (і всім) байдуже і тому це трапляється знов і знов. Де початок, де кінець - вже не розбереш. І, на мою думку, розірвати це коло можна тільки небайдужестю.
    Це дійсно страшно. Ви народилися у сорочці. Борони вас Боже.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Саме так.

Сомалійські пірати заявили, що будуть убивати всіх росіян, чого раніше на робили ніколи, якщо їм не чинили опір. Убиватимуть за те, що російські спецслужби, які захопили в полон групу піратів, тримали їх пару днів на судні, а потім, без суду і слідства, убили всіх, включно з піратами-підлітками.

Я абсолютно не захищаю піратів - вони мають бути осуджені. Але цей випадок - яскравий і далеко не перший приклад того, як Путін "вирішує проблеми" - наказом убити. Не судом - убивством. Ось це - ПОЧАТОК. Були піратами, стануть терористами. Хотіли грошей - тепер хотітимуть вбивати і мстити.

Так було в Беслані, так само "Норд-Ост", так само - багато раз... Результат - ескалація, тероризм!

А проблема Сомалі вимагає СПІЛЬНИХ миротворчих дій великих держав по наведенню ладу в цій страшенно бідній африканській країні. Спільних дій, на які Росія не іде! Тому що режим боїться будь-якого співробітництва з демократією. Бо якщо ця "зараза" проникне в Росію - прийдеться відповісти власному народові, куди безконтрольно і безслідно діваються сотні мільярдів нафтогазодолларів...

Останнє редагування: 14 тра 2010
    • Подобається Подобається x 5
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це - І.Мільштейн:
    http://www.grani.ru/opinion/milshtein/m.177952.html

• Подобається Подобається x 2
  14. -Erebus-

В ций "грі" політичних сил страждають завжди невинні люди! От це мені звісно не байдуже! А от хто організовував теракти: чи "кавказькі сепаратисти", чи "спецслужби" от відповідь на це питання мене якось не дуже цікава... Усій правди певно ми не узнаємо вже ніколи!

А можна докладніше, будь ласка! Тому що я завжди думав, що пірати у Сомалі не є єдиною організацією, а лише багато різних банд, які "грабять коровани!" І тому мстити, якось чудно звучить... :dntknw:

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Причому, сомалійські пірати тепер вже відрізняти не будуть: російське чи українське судно - все топити будуть.

Особливо огидно, що росіяни спочатку набрехали, що відпустили піратів на шлюпці живими та неушкодженими.

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я впевнений, що вони організовані, є серед них і високоосвічені люди, хто вміє користуватися навігацією, хто розробляє операції захоплення кораблів тощо. Взагалі - вони мусульмани. А мусульмани ніколи "розрізненими бандами" не були.

17. -Erebus-

Якось дивно! За законами ісламу крадіж є страшний гріх! Мусульманин-злодій це для мене звучить якось дуже дивовижне!:wacko:
    А щодо "високоосвічених людей" - зрозуміло, що вони є, хтось винен ж організовувати стадо! Завжди у кожної банди є лідер!

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Для мене дивно, що пану дивно. Пан же з Росії. А Росія мала і має проблеми на Кавказі. І ті терористи тощо часто називають себе мусульманами. То що пана так здивувало? Пан вважав людей, які називають себе мусульманами, ідеалом людини?
    Дуже дарма.

19. Lyudmila

Lyudmila Well-Known Member

-"Пиратов, захвативших российский танкер, разоружили, сняли средства навигации, высадили за борт на надувную лодку и отправили в свободное плавание", - сказал представитель Минобороны.
    - "Российские спецназовцы, вызволявшие из плена танкер «Московский университет», не отпустили сомалийских пиратов, как официально отчиталось Минобороны РФ, а в упор расстреляли их, сложили тела в лодку и пустили в открытое море. С таким заявлением выступил в среду через новостной портал SomalilandPRESS представитель пиратов, пожелавший остаться неназванным. По его словам, таким образом были убиты не менее 10 человек."
    Конечно Россия врет, а вот анонимный пират правду говорит...
    Самим не смешно??? Даже если и расстреляли- БАНДИТЫ и в Сомали БАНДИТЫ.
    Или Россия покусилась на их демократию, вторглась на их территорию и они защищали независимость своей страны?
    Сами пишете бред и верите в него.... лишь бы лишний раз куснуть Россию.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

А пираты правду сказали??? Самим не стыдно - в наш век не справиться с горсткой бандитов (причем всему миру)?

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

"Позже стало известно, что Сомали не обвиняет российскую сторону в убийстве пирата при освобождении танкера «Московский университет». «Правительство нашей страны не считает Россию виновной в этом, - сказал посол Сомали Мохаммед Хондула. — Российские моряки, освобождавшие танкер, сделали все в соответствии с имеющимися на этот счет двусторонними договоренностями».
    Посол напомнил, что Сомали всегда выступали против того, чтобы пиратам платили выкуп. «Российские военные доказали, что могут действовать четко и быстро, чтобы ни один из членов экипажа захваченного судна не пострадал»,— сказал посол."
    А посла Россия подкупила? Верно? Все кто говорит против России-всегда прав, ну а за Россию -брехня...
    Задолбали уже переворачивать все с ног на голову. Сказали бы просто- делать нам нечего ,будем лаять на слона. И сразу все понятно.

• Подобається Подобається x 2
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

У вас в Росії чули про таке слово "полон", "арешт", "суд" - не "басманний суд", а суд в загальноцивілізаційному сенсі слова?

Чим ви відрізняєтесь від терористів, які вбивають беззбройних без суду і слідства? Абсолютно НІЧИМ.

Останнє редагування: 15 тра 2010
а де твій аватар? :)