А чому не в "яструбки"? Чому лише в підпілля? Ви не вірите, що в Кабардино-Балкарії люблять Росію? Ось і нехай всі як один повстануть на захист "Фєдєратівного Отєчєства"...А то ці терористи позбавляють їх заробітку...
В Кабардино-Балкарии уничтожены трое боевиков Теперь Медвежонку осталось еще громогласно заявить, что это именно те, кто расстрелял туристов, и дело с пафосом закроют. А настоящие преступники будут продолжать разгуливать на свободе.
В 1991-м году уже сделали эксперимент по "незалежности" всех 15-ти Республик Советского Союза. И что мы все сейчас имеем за последние 20 лет? Сплошные вооруженные конфликты и смерти в Карабахе , Прибалтике , на Кавказе , в Приднестровье и т.д.. Там , где в открытую не воюют армии , не менее катастрофические последствия этого самого "суверенитета" происходят до сих пор в экономике и повседневной жизни людей . Еще один пример - балканские "суверенитеты" , не нужно вам напоминать к чему привел развал Югославии ? Вы желаете такого же "добра " современному Кавказу ?
Карабах почався ще за часів СРСР... Якби не позиція Сербії, розлучення Югославії могло відбутися без війни...Змогли ж чехи з словаками розійтись полюбовно.
Сейчас бывшие югославы живут весьма и весьма неплохо. Лучше нас. В ЕС вступать собираются. А балканские страны уже давно в ЕС, Дисбатенька...
Як і в Україну, до речі теж. Янукович при владі аднако При в"їзді в Україну один грузин мав проблеми, питається в чому справа, наш митник йому відповідає: "А мнє твая морда грузінская нє нравітся". В Грузіі вже від такого рагулізму відвикли А щодо Приєльбрусся - був там у 2003, тоді це була спокійна сторона. Постріли долинали тільки з Чечні. Брат був там 2 роки тому. Тоді теж спокійно було. Видно часи міняються ...ареал розширюється, в деякій мірі це можна назвати поразкою
Просто їм вигідна війна... Особливо перед Сочі-2014. Замість олімпійських об'єктів можна побудувати які-небудь муляжі, які ФСБ потім й підірве, і розведе руками: мовляв, такі дорогі були об'єкти, стільки грошей на них пішло з кишень платників податків, а ось, нехороші кавказці-терористи їх підірвали. Після цього буде знову знищено парочку бандформувань без суду і слідства. А грошей на програму безпеки СОЧІ-2014 виділять ще більше... Мовляв, треба ... СОЧІ-2014 - це велика махина з відмивання грошей, ІМХО. І після звірячого вбивства туристів в Кабардино-Балкарії на цю велику махину можна буде відрахувати ще некволу суму з федерального бюджету для нібито «підвищення безпеки». Ясна річ, що ця сума піде в кишеню особливим особам для будівництва нових особистих резиденцій в Прасковєївці...
- что с крушением польского самолёта, что с любыми терактами, всю мозговую деятельность заменяет желание обвинить российское государство. Не просто огульно или голословно, не просто без попыток создать вменяемые логические цепочки, но даже не пытаясь сохранить видимость разумности: Подряд, одно за другим, утверждения, что "войну с терроризмом российская влсть проиграла" и тут же - "все теракты она и устраивает". Утверждения понравились одним и тем же
Не, ну вы только посмотрите: г-н Невстранец мне тут втихаря минусы ставит!!! А у меня они не в карме отображаются, потому что он в игноре... Пользуется тем, что я не могу поставить ему минус в отместку... А-а-а-а:girl_cray:
Звісно. Кому потрібен живий "подозрєваємий"? Ще спростує звинувачення... - доведеться нового кандидата придумувати.
люди, вот честно, мое мнение-да мне абсолютно все равно, зависимые-перезависимые, лишь бы крови не было, и люди не умирали