обрати внимание на то сколько белых дальше на форографии.. кроме того по французским законам бурка на улице запрещена.. хех
А вы полистайте еще раз, обращая внимание на революционеров, пришедших к власти после шаха. Может, тогда желание иметь их в союзниках у вас поубавится.
Справа в тому, що ви, росіяни, дійсно погані. В той час, коли всі цивілізовані люди обурені тим, що Асад розстрілює людей, ви обурені тим, що хтось намагається йому заборонити це робити. А якщо ви почуєте новину, що Асад, чи Кадафі провів танковий наступ на вулиці столиці, яким знищив десять тисяч мирних протестувальників - ви реально будете радіти. По справжньому, щиро. В вас герої Мілошовичі, Караждичі, Хусейни. Для вас і Гітлер був би героєм, якби не напав на радянський союз. Досі б розповідали про героїчного фюрера з трагічною долею, якому кляті імперіалісти не пробачили те, що "не лизав дупу Англії та США". Ви моральні уроди, відверто кажучи.
Не надо Россию загонять в угол. Тогда и союзники нам не нужны будут, так как ни кто нам не будет угрожать.
The "Russia Is Killing Our Children" по сообщению cnn на улицы выходят десятки тысяч сирийцев протестуя против позиции русских http://edition.cnn.com/2012/02/10/world/meast/syria-unrest/index.html?hpt=hp_t1
НАТО не собиралось расширяться на восток после распада Варшавского договора, однако на сегодня даже Эстоннниа член НАТО. А зачем в Польше и Чехии развертывают ПРО? И почему Кондализа Райс говорит, что Сибирь должна принадлежать всему миру? Как Вы воспримите заявление Путина или Жириновского о том что Крым должен выйти из под юрисдикции Украины?
Виявляється, є таємничі "ни кто" які так просто заганяють в куток навіть Росію...:rolleyes: Spoiler Хтось тут позиціонує себе знавцем російської, просить/вимагає всіх писати російською, а виявляється і сам не знає рідну мову... Spoiler в сусідній темі клонів виявляють, а мені теж подібно, що так слово "ни кто" пише ще один нік, чи це знову норми граматичні поміняли? ...
Та чому ж, кому дуже треба, можуть обійти визначник ІР... Дарма собі лестите... Я порівнювала вас не з Фореєм...
Я очень плохо знаю мову, наверное поэтому и спутал. А с кем Вы себя сравниваете? ЗЫ если снизойдёте до ответа, можно на русском?