Ні, Ви винен в тім, що Ви навмисно пропустили мої дописи по темі й не цитували їх. Тому Ваші заяви є голослівними безпідставними твердженнями.
От ви і знову переходите на особисті образи замість аргументувати свою позицію по темі. Припиніть тролінг.
У ваших дописах - суцільні персональні випади на мою адресу, а перед тим - на адресу інших форумлян. Ви самі підтвердили, що в них нема нічого по суті, коли я вам навів ваші ж цитати. Невже мені треба знову їх зацитувати, щоб ви про це згадали?
Тоді доведеться навести порожню цитату, бо таких нема. А оцього добра - хоч греблю гати. Все, я втомився від вашого тролінгу і персональщини. Злишаю цю тему вам, трольте сам себе.
Жодного аргументованого твердження не бачив. Якби вони були - ви б уже давно якісь навели, зацитували, дали посилання... Не робите ви цього тільки тому, що нема чого цитувати.
Те, що Ви не бачили, це Ваша проблема, а не моя! Мені не треба нічого цитувати, бо тема не про мене, а про теорію відносности, тому самоцитуванням займатись не буду.
Як добре, що ви про це нарешті згадали! Спочатку б подивилися на назву теми і почали про неї щось писати, а не тролили б... І ще раз кажу - не приписуйте мені якихось проблем. Перехід на особистості - це лише ознака відсутності аргументів. Але у вас вона і так помітна!
От тільки жодного аргументу не навели. То вже не смішно - написати пустопорожній допис без аргументів, а потім постійно повторювати - я в першому дописі все сказав, я в першому дописі все сказав...
Це лише узагальнене твердження, якому ви не навели жодних доказів. І тільки зараз, після скількох прохань, ви змогли навести один маленький аргумент - лінк на Вікіпедію, яка взагалі не є серйозним науковим джерелом інформації! Але принаймні ви повертаєтеся до теми, і це тішить. Чекаю на продовження, можливо, знайдете більш близькі до науковців аргументи.