Кстати про Салтыкова-Щедрина. Посмотрела недавно экранизацию его романа "Господа Головлёвы". Впечатлил. Жесткий фильмец на две серии. Очень поучительно насчет сущности мыслей и людей. И образа жизни, который приводит человека к гибели. Всё на фоне России того времени, но актуально и сегодня. Вам, пан ГРАНД, думаю особенно понравится. :rolleyes:
Тему дебілізму здається вже обговорювали. Як самі себе почуваєте в цьому напрямку, сумніви стосовно себе маєте?
Сумніви в цьому напрямку є звичайним для нормальної людини явищем. От коли почну вважати себе центром Всесвіту - можете всерйоз засумніватися в моїх розумових здібностях.
Тому що Ви ображаєте своїми висловлюваннями всіх нормальних українців Півдня і Сходу. Гідно продовжуєте справу російських політтехнологів, які в свій час поділили карту України на 3 сорти.
Клин клином вишибають. Подумайте над цим. Як що московські політтехнологи вважають що вони використовують мене (або таких як я) - то це їх проблема. А я використовую їх. І немає чого на мене ображатись нормальним українцям Півдня і Сходу, бо те про що я пишу і кажу - правда. І вони про це знають. А на правду ображатись хоч і хочеться, але не можна.
Гранде, у всьому, що Ви тут запостили вище, є доля істини. Але важливо ще й те, хто саме її говорить. Мельнікофф - це хто? Он Олег Ляшко на Коррі блог завів. І знаєте, розумні речі пише! Але, читаючи блог, неминуче випливають у пам'яті його одкровення 20 річної давнини про те, як свято беріг недоторканість свого "анального отвору" І розумієш, що насправді йому глибоко начхати на все, крім свого власного піару. У нас дуже багато людей говорять дуже правильні речі. Але, при цьому нічого не роблять, щоб якось реалізувати їх в реальному житті.
Істина (чи її доля) вона і є істина. Вершина свідомості людини. А хто її виголошуєго посилу і вважати що право на проголошення істини мають право лише непогрішимі і святі люди - то в такому разі ми істини не почуєм ніколи, а значить і свідомість наша буде спотворена , а також устрімління до її пізнання стане недосяжним. я не схильний обпльовувати Ляшка, чим би він там в юнацтві не займався в інтимному плані. То проблема його особиста, і можливо його рідних, але аж ніяк не суспільства. Можу нагадати про те як розглядалась скарга цареві на українського композитора Петра Чайковського, щодо його сексуальних збочень. Так от московськи й цар розсудив тоді цілком розумно. Мельнікофф мені подобається.
надія помирає останньою зате об’єднання сходу і заходу почалося з того, що ющенка вони ненавиділи однаково - а янукович явно робить все, щоб остаточно об’єднати країну == ніщо так не єднає людей, як спільний ворог
Ваганыч оценил бы. По сабжу : еще каких-то лет 10 назад я и сам был таким "воинственным" ... теперь стыдно :o... Причина ИМХО : когда нечем гордиться, жизнь неустроена и резко контрастирует с благополучной соседской - подсознательно ищешь суррогаты .
Яким таким? почнімо з того, що пишатись завжди є чим. Навіть у самого самісінького невдахи. Все залежить від темпераменту та рівня свідомості конкретної особи. Наприклад після вчинення якогось непотрібу. людина усвідомлює те що вчинила не гідно- і то вже є привід пишатись залишками совісті. До того ж , чому саме матеріальна складова повинна бути предметом гордості, при цьому абсолютно проігнорована духовна? Чи не є це ознака тієї самої деградації особи,що цілком і повністю загнала себе в матеріальний світ і стала остаточно його заручником. А звідси і самогубства при погіршенні матеріального становища і т.п.
На колени, сучьи дети! Ну ка, встали дружно в ряд русские ребята... 10 млрд рублей из федерального бюджета будет выделено на обеспечение молитвенных мероприятий с целью предотвращения пожаров и ниспослания дождей на Россию в 2011 году. Получит эти средства независимый консорциум в составе: общественная религиозная организация «Русская Православная Церковь Московского Патриархата» и индивидуальный предприниматель Михалков Н.С. Основные направления расходования средств (10 млрд рублей): * 2,8 млрд. рублей— издание специального противопожарного молитвенника для всех россиян; тираж — 280 млн экз., по два экз. на голову россиянина — (наверное, если один молитвенник сгорит при пожаре, второй должен уцелеть); * 2,8 млрд рублей — молитвенные услуги РПЦ МП (20 рублей за душу каждого россиянина); * 1,4 млрд рублей — молитвенные услуги Михалкова Н.С. (10 рублей за душу каждого россиянина, практически демпинг); * 3 млрд рублей — организация всероссийского православного байк-трайк-шоу «Ангелы ада против огня»; фронтмен — председатель правительства РФ В.В. Путин (по согласованию). Выписка из решения правительства РФ с нашими комментариями.