Темы ГРАНДА.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 3 січ 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хіба ще існує таке явище в неукраїнській Україні як конституція? А приоритетні права для українців в Україні дає Бог, земля і історія мого народу на цих землях.

Тому що я українець в Україні. Я би себе так не відчував (ні по умовчанню, ні ще якось) в іншій країні, яка належить тамтешнім народам і націям. Бо там Бог дав право бути їм кращими у своїх країнах, і я це навіть не намагаюсь оспорити. Це не правильно?

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Когда человеку нечем гордиться, он начинает гордиться национальностью(С)
    Гранд, я тоже здесь родился и живу. А еще у меня глаза голубые и я этим страшно горд.

3. ГРАНД

4. spice

spice Дуже важлива персона

То попервах. Вже рік пройшов. З Ющенком через рік вже все було ясно, що відобразилость на процентах НУНС на парламентських виборах.
    Є у мене не дуже приємне відчуття, що останнє право на помилку при виборі президента ми вжке використали в 2004. І вибір 2010 - це початок кінця :sad::pardon:

5. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Гранд, постараюсь вам вкратце пояснить, что имелось ввиду.
    Национальность, волосатая грудь или разрез глаз - это ДАННОСТЬ, т.е., это дается с рождения и человек не может на это повлиять. И гордиться этим всем, конечно, не возбраняется, но считается моветоном.
    А выпячивать свою национальность и ставить ее выше остальных в многонациональной стране - вдвойне моветон, ибо это оскорбляет представителей других национальностей, таких же граждан Украины, которые не виноваты, что у них папа оказался грузином, евреем или, о ужос, русским.
    Ферштейн?

Не вижу ничего плохого в любви к природе.

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

конец конца
    сегодня общался с несколькими старыми знакомыми
    уж настолько их "покращення" коснулось, что люди которым такая мысль даже в голову не приходила, начинают задумываться об эмиграции

7. ГРАНД

ага. Тепер залишилось вияснити про те "но считается моветоном". Вважається ким і серед кого? Де прописаний критерій такого вважання? Якими нормами воно передбачено?
    Я приблизно Вашу відповідь знаю. але хочу почути її безпосередньо від Вас.;)

Знову цей загадковий "моветон"о_О Та ще й подвійний. Шевченко який "вип"ячував" свою націю і національність моветонив? одинарно, подвійно чи потрійно? можу ще навести таких моветонщиків визнаних як класиків світової літератури, які моветонили в своїх багатонаціональних країнах. Бо як відомо мононаціональних фактично не існує серед цивілізованих країн. Але Ви і самі їх мабуть знаєте.

З якого б це дива?о_О Мені довелось певний час пожити в декількох країнах, де місцевий люд пишався своїм народом і своєю націєй, але ж мене воно ніяк не перемало, в смислі образи. Бо то їх країна, і саме їм Бог дав ту землю і ту національність на ній. А моя країна і моя національність в іншому краю - цим я і задовільнявся. Все справедливо. Все законно. Їх нарід, національність в їх країні панівна - і дурість намагатись це заперечувати чи якось ображатись.

Та я то ферштейн. Ви не зовсім ферштейн. Мені так здається.

От і добре.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Авффтар дурак.

9. ГРАНД

ЯНУКОВИЧ ВИСЛОВИВСЯ НА КРИМІНАЛЬНОМУ СЛЕНЗІ і переплутав країни

П'ятниця, 11 лютого 2011, 12:58

Версія для друку Президент Віктор Янукович порівняв своїх попередників зі "шлеперами".
    Про це він заявив на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ у Херсоні, повідомляє Уніан.
    Янукович наказав чиновникам "не бути шлеперами, як попередня влада".
    "Щоб коли ми плануємо щось або говоримо, головне - щоб ми шлеперами не стали, як дехто з наших попередників", - сказав він і запитав присутніх, згодні вони з ним, чи ні.
    Водночас Янукович не уточнив, кого саме він мав на увазі з українських політичних діячів.
    Більшість присутніх на засіданні чиновників зустріли словесний пасаж президента тихим сміхом, думаючи, що він невідомим словом підкреслив популізм попередньої влади.
    Проте, як потім з`ясували місцеві журналісти, заглянувши в словник кримінального сленгу, у вимовленого першою особою України слова є чітке поняття - слово "шлепер" в кримінальному середовищі означає "вагонний злодій".
    Крім того, на прес-конференції для місцевих журналістів, Президент, характеризуючи свої враження від відвідин докобудівного заводу "Паллада" підкреслив, що підприємство в складній конкурентній боротьбі виграло тендер з будівництва найбільшого дока для Білорусі.
    Проте Янукович явно обмовився, оскільки раніше повідомлялося, що док вантажопідйомністю 23,5 тис. тонн будує ХГЗ "Паллада" для Болгарії. А Білорусь є країною, що не має виходу до моря.

10. ГРАНД

Уже и крымская милиция просит Джарты не назначать руководителями донецких бандитов
    Отдел по связям с общественностью ГУМВД Украины в АР Крым распространил сегодня следующее сообщение:

«В последнее время в ГУМВД Украины в Автономной Республике Крым стали поступать обращения, заявления граждан и другие информации о многочисленных нарушениях процедуры назначения лиц на руководящие должности.
    В частности, при проверке подобной информации о назначении руководителем Крымского регионального предприятия «ППВКХ ЮБК» г. Ялта (водоканал) Костенко Кирилла Васильевича, уроженца города Мариуполь Донецкой области, было установлено, что данный гражданин ранее в составе преступной группы принимал участие в совершении разбойного нападения, причинении телесных повреждений потерпевшему, у которого был отобран автомобиль «БМВ», ружье иностранного производства, документы и 2 тысячи долларов США. За данное преступление Костенко К.В. был осужден Ялтинским городским судом. Вызывает сомнение наличие у Костенко К.В. высшего образования, что в настоящее время проверяется правоохранителями.
    ГУМВД Украины в АР Крым просит Совет министров АРК воздержаться от назначения лиц, чья репутация вызывает сомнение и справедливое возмущение общественности Крыма, ведет к потоку критики и обращений в органы внутренних дел. Просим Совмин автономии при назначении на руководящие должности проверять кандидатов хотя бы на наличие судимости. Со своей стороны гарантируем проведение оперативной и компетентной проверки».

"ОБКОМ"
    Версия для печати [​IMG]
    11 Февраля 2011 13:28

11. ГРАНД

Ай да москвин, ай да розумник. Ото так врізав нахабному авторові.:)):good:

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да без проблем! Если еще что-то нужно, обращайтесь.:hi:

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Гранд, Вы это сами сочинили, или на какой помойке надыбали?

По степени идиотизма, тот же Дугин, только с другим знаком.

14. ГРАНД

по суті , будь ласка.

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Да у Вас и сути то почти тут нет. У Дугина, нет такой национальности украинцы, есть испорченные австрийцо-поляками русские, с помощью которых была развалена Великая Империя.

У Вас нет такой практически национальности как русские, есть изначально порочные от рождения люди, которых хлебом не корми, только кого разбомбить дай.

16. ГРАНД

Давайте Дугіна винесем за дужки (забавна тавтологія, еге ж?:))) Повернімось до нього пізніше.
    Це скоріше збираний етнос. Про угро-фінів, татар та інш. зайвий раз казати немає смислу , бо і так вже відомо. але ж маємо те що маємо. Це москвини. І не даремно ж зараз активно мусується ідея уніфікації назви предидентом Мєдвєдєвим. А це підтвердження (хоч і дотичне) того про що йдеться в статті. До того ж згадайте прислів"я про "як що гарненько потерти москвина, то завжди дотрешся до татарина". Це ж народне прислів"я, яке створено не в якомусь ген.штабі за кордоном, а в самій московщині.

Тільки не кажіть заради Бога , що Вам такі не траплялись в московщині.

17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Подписываюсь))

18. ГРАНД

Будьте обережні з колективними підписами і підписами "за кумпанію" Бо он за покарання Ходорковському теж попідписувались, а тепер вибачаються.

19. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) Я за компанию могу только полкоробки конфет схомячить. А подписываюсь я исключительно потому, что аффтар - дурак.

20. ГРАНД

Автор між іншим світова знаменитість в позитиві. Як що вже на те пішло, то і пан Салтиков-Щедрін підпадає під Ваше підписянство.

а де твій аватар? :)