Тематика пісень сучасної естради...

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Mavpysuk, 31 січ 2010.

1. Leri

Leri Well-Known Member

о так...

• Подобається Подобається x 7
  2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я коли вчора шукала Васильціва на ютубі, знайшла ще одного "приколіста", зветься Валентин Стрикало (насправді Юрій Якийсьтам).. Ну цей, на відміну від Васі хоч свідомо бавиться в вар"ята, і, до речі, талановито іронізує власне з приводу репертуару нинішніх "звйозд" (то мені так видалось, що талановито, сподобався мені хлопака). не буду постити відео, бо знов неправильно то зроблю;), але рекомендую для підняття настрою...:)

• Подобається Подобається x 2
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мій малий (1рік і 10 міс.)увесь січень цілими днями!!!! просив включати йому "ду-ду Свєтку Лабуду",бо як почув Колю Сєргу з "Фабрики",то аж трясся з радості від такої "файної" пісні ,а мене аж теліпало від такого "іскуства":bad::ireful1:....направду,складається враження,що більшість сучасних мсузичних текстів і розраховані на дворічних діток,які ще майже нічого не розуміють:crazy:

• Подобається Подобається x 7
  4. Полковник

Полковник миється в бані

С 12 лет?
    С шестого класса?

• Подобається Подобається x 1
  5. Плохо у вас с арифметикой...

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не гоніть на Васю ...

Вася вже 14 альбом видає ... у Бітлз я тільки 13 нарахував ... а ви тут си жартує ..
    То си не жарти .. то звЄзда....

• Подобається Подобається x 5
  7. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Ну я з пятого навіть не слухалаю. Просто знайшла "свою" музику, і ця попса стала непотрібна.

8. Tanyunya

Певно, що так))) Мій теж років до трьох полюбляв усіляких Сашу і Сірожу та т.п. А тепер (йому вже аж 4 роки)))) почав просити включити диск з джаз-роком.. Росте хлопець))
    Та Боже упаси!!! Свого часу то був один з найсильніших "культурних шоків" в моєму житті!! Ми з колєжанкою то слухали купу разів, незважаючи на біль в животах і щелепах (від ржачки). Наступні за силою шоки - це "Заслужені артисти України" - Наталка Карпа, Козловський, і (!!!!)Андрій Князьо_Оо_О Скоро, певно, і Васильціву присвоять. А ви кажете - тематика пісень. То вже тематика життя..

• Подобається Подобається x 3
  9. Відверто кажучи, вперше чую про цього співака. Подивилася його кліп - більше хвилини не витримала цього ниття. :cry:

Це "звання" вже давно дають кому попало. :sad:

10. Tanyunya

Та я б і співаком "то" не назвала... Бавиться собі хлопчик, і так видається - щиро вірить, що він талант!!!
    Та от власне, що на естраді - дійсно кому попало... А от поцікавтесь, скільки, до прикладу, в нашій Опері артистів отримали це звання? І люди ж працюють, щодня, "вживу"! Жодних фонограм і рекламних трюків... Недавно в котрійсь газеті була сторінка з новорічними привітаннями від "звйозд". Вразили підписи: Віталій Козловський - заслужений артист Українио_О, а далі : Таїсія Повалій - співачкао_О... Мені не подобається те, що і як тепер співає Повалій, але, погодьтесь, поваги вона заслуговує як артистка більше ніж оте чудо малолітнє.:sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Талант не вимірюється кількістю альбомів!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Про Васильціва навіть є тема на форумі. Додам, що знаю, що йому просто необхідно займатись тим, що він вважає мега творчістю, за станом здоров'я. На щастя, в його батька (продюсера) є можливості його розкручувати і таким чином допомагати хворому синові. З таких людей негарно сміятись.

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А взяти нашу львівську естраду: самозакоханий Віталік "клєпає" не менш "глибокі за змістом" хіти :sad: є ще ВоваZiLvova з "безсмертними" новими шлягерами "Дай мені цьом" і "Шури-мури"... я вже мовчу про всяких-там Остапів, залісків, Андрія Князя і т.п...

З більш-менш популярних можна лише відзначити тексти (українського АС+фолк) Степана Гіги, настаріючого Зінкевича, з більш молодіжних Океан Ельзи, Тартака, ТІК, ВВ, Скрябіна, (якщо відкинути його галицький суржик, який він видає за справжню українську) ну і ще буквально пару виконавців...
    Нової "Ватри" на горизонті не видно... :sad:

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Появився ще такий-собі "Дзідзьо", який намагається заняти одночасно нішу "Братів Гадюкіних" і Леся Подерев"янського (сороміцькі гуморески). Але, щось, наразі, він займається лише переспівуванням деяких "скрябінівських" хітів "на людях" появляється в основною з Кузьмою (часом не Кузьменка протеже???)

Але, щось, як на мене, якийсь дуже він "штучний", навіть у порівнянні з Віктором Бронюком...

а де твій аватар? :)