чому ж відразу в прямому? краще за кулісами. там камер нема. Будете вмикали у вівторок ввечері - не помилитесь.
Я невимовно ображена! Не було сьогодні на кастингу Барашевського! Був якісь інакший чувак з хвостиком і смішною бородкою. Але він мені не подобається!
А Ви, містер-скажена-білка-на-аватарці, маєте щось проти дівочих вподобань? Чи то Ви так залицяєтесь? Чи Ви попередніх моїх постів не читали? Так от, майстер-невдалого-флірту, обговорення хлопів знаходиться на інших форумах. Переважно з світло-синім кольором фону сторінки.
Журналісти і оператори ЗІКу мабуть одні з самих непрофесійних, аматорський канал. Де ви такого генерального продюсера відкопали, таке враження, що у нього не всі вдома... та ще й у депутати балатується, таки знайшов своє корито
Но-но, у мене неодноразово брали інтерв'ю і мені є з чим порівнювати. ЗІК є єдиним збіговиськом людей, які навіть не вибачились ні разу
Мабуть тобі ЗІК платить, продалась Знаєш, коли за два дні підряд у двох різних роликах тобі приписують якесь нецензурне прізвище... і кожен раз інше, а зміст самих інтерв'ю перекручують з ніг на голову, то це як мінімум не смішно. При тому всьому маючи мою візитку з точним прізвищем та контактними телефонами, для будь яких уточнень. + при тому всьому вони мали на руках готовий прес-реліз з Львівської міської ради, сумно.