Телячий гаишник из Одессы.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 28 січ 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Давай мы в тему о Гранде это перенесем. Я с тобой не согласна. Одновекторное мышление и быдло - совершенно разные вещи.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:));)

3. ГРАНД

Нормальним Ви звісно ж вважаєте себе? Але вроджене (а може і набуте) хамство це переконання спростовує. Хам вже за визначенням не може бути нормальним. А те що Ви саме хам - не заперечить ніхто. Та і сам Ви не заперечите.
    Що до векторів. Як у Вас з арабсько- ісламським вектором обстоять справи? Нічого не чухається?:good: Бо всі антиісламські теми ініційовані саме Вами. Це так один приклад. Можна ще наводити про вашу багатовекторність.
    Ви не нормальний - це факт. І далі за Вашою ж логікой - бидло звичайне. Навіть не вдаючись до національностей.

Дивна фраза получилась.

4. kertis

kertis миється в бані

Отнюдь. Я довольно несовершенен. И охотно это признаю. Быдло же почему то ставит себя выше, хотя находится в самом низу. Вероятно пробует подскакивать, что бы удобнее брызнуть.
    А так же антиправославные. Ибо не люблю фанатиков от религии. А так же политических фанатиков вроде вас.

5. ГРАНД

Я ціную самокритику. Це похвально.

Місцеві вибори в Одесі цей факт спростовують.

Таки їм це вдалось. Даішник підстрибнув за допомогою костусєва, якого ви вибрали - і бризкнув.

я теж не поважаю православ"я.

я не фанатик. Я політичний реаліст, але вважаю що здоровий національний егоізм цьому не перепона. Тоб то я маю чіткі переконання, а Ви не маєте їх. Тому і мучаєтесь.

6. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ви, панове Пупере і Торро ще, напевно, не знаєте, що промосковське бидло може бути навіть україномовним :sad: У нас на Дніпропетровщині його вдосталь, нажаль.

7. ГРАНД

Точно.
    а коли спробуєте розібратись з причинами такого явища(а причини тільки спробували вивести на світ божий), тут і з"являються Кертіси і проча публіка і одразу ж починається хамські напади.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну так...маскировка! Будьте бдительны. :))

9. Luna

Нет, ну уму непостижимо! Одно было высказалось, а мы давайте друг-другу ярлыки клеить, личности форумчан под микроскопом рассматривать да к городам цепляться!:))

10. Luna

Да все мы хамы в определенной степени, пане Гранд...И прятаться за красивыми "сокровищными" вывесками не собираемся.
    Только вот прежде, чем кого-либо огульно и обобщенно обидеть, стоит сто раз подумать имеющейся весьма разумной головой. Тем обиднее, что разумной...

11. ГРАНД

Хіба існує така тема?о_О

12. Luna

[OFFTOP]Делов-то)))) Почти про всех есть..СОЗДАДИМ!!!:))[/OFFTOP]

13. ГРАНД

Мені цікаво звичайно ж. :o

14. Luna

[OFFTOP]http://ostrovforum.net/showthread.php?p=546183#post546183[/OFFTOP]

15. ostrov_stranger

Це я написав до того, що насправді зовсім не за мовною ознакою проходить розподіл на бидло і небидло :)

16. ГРАНД

Взагалі то як на мою думку класичного бидла, в його пошироному розумінні не існує. Існують люди з певним рівнем освіченості, виховання , менталітету (як наслідок) і генетичних (вроджених) якостей, і саме головне життєві інтереси та пріоритети. Тоб то як та чи інша людина розуміє суть і мету свого існування на цьому світі. У когось ці стандарти високі та широкі, у когось мізерні. І одним визначенням (формулюванням) цього назвати не можливо. Це так само як формулювати бидло чи не бидло серед тварин. Це не можливо, бо в кожної тварини своя місія на Землі. Ми ж ніколи не скажем що той собака бидло, а інший ні. Бо собак теж оцінюють по їх особистих якостях. Наприклад пошукова собака в сторожові функції не виконає, і навпаки. А от наприклад кімнатні болонки то взагалі безмозглі створіння, але чомусь за статусом вищі за сторожового сірка. Так само і в людей.

17. Luna

Класичного , може , й не існує..але розмаїття в нас у наявності)) Тобто - бидла багато, різного...

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ребята, а не быдлячье ли это дело определять, кто быдло, а кто нет?

19. ГРАНД

Згоден.

20. ostrov_stranger

От бачите, як чудово порозумілися *drink*Якби в усьому так :)

а де твій аватар? :)