Телячий гаишник из Одессы.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 28 січ 2011.

1. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

щоб зовсім нічого не бачити? :)

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

))) Окуляри у Вас, шановні. Бо ви з пупером свого бидла не бачите. Воно все до Одеси виїхало..

3. Forpost

Forpost Стоїк

да уж, конструктива не будет....

4. Luna

А чому не стали на захист Фаріон? дуже багато висловів у її підтримку можна знайти в мережі...Яка частина - не знаю, не підраховувала. Але є захисники. Як і в цього горе - службовця. До речі, крім декількох невдах ще , може, самі працівники ДАЇ підтримують...А звичайні люди..та щоб працівника ДАЇ - хама підтримували одностайно??? Це що - казка нова цікава?

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

але це Вам не завадило дати мені негативну характеристику
    тим паче, що це вже не в перше і я не здивований
    мені не прикро, я зробив висновки
    швець та ті одесити, які його покривають -- ось хто сіє ворожнечу

де протести одеситів?
    де пікети?

про кого говорила фаріон?
    про львів’ян, які зрусифікувалися!
    про кого говорив цей поліцай?
    може про одеситів?
    може про москвичів?
    може про донецьких?

6. duncan

добре, я зачекаю -- доки Ви наведете приклади "якоїсь частини львів’ян, які стали на захист фаріон"

7. Luna

Вибачте, ДЕ характеристика? Я давала характеристику Вашим словам, які Ви досі не пояснили. Сказано було - ТІЛЬКИ В ОДЕСІ. Як ще можна це зрозуміти?
    А мені прикро. Бо звикла довіряти людям і завжди важко переживаю ...як українською, підкажіть - мелочную обидчивость.

Дійсно - де?????? Його звільнили з роботи, йде розслідування - де пікети ан підтримку , про яку Ви казали? де обурені звільненням прості одесити? ДЕ ВОНИ???

8. Luna

Усміхнувшись до дитини, не підозрюючи, що ці її слова опісля трактуватимуть як "фашизацію", "дискримінацію", "провокацію" і "катування малюків", мовознавець стає на середину класу і продовжує заняття: "От про Мішу ми, дітки, зараз поговоримо. Міша, дітки, – це хто? А насправді Міша – це Михайлик. А якби Міша жив в Англії, то він би був Майклом, правда? А якби Міша жив у Франції, то він би був Мішель. А якщо він в Україні, то він, напевне, мав би бути Михайликом. Як вам більше подобається – Михайлик чи Міша?"
    Ірину Фаріон багато хто ненавидить. Ненавидять за прямоту і безкомпромісність. За те, що не гнеться і не підбирає, як то прийнято в "толерантному" товаристві, делікатні слова. Ненавидять ті, кому дісталося від неї за безхребетність і бездіяльність. І ті, українофоби з яких дрантя летить, коли вони лиш наважуються на пряму дискусію. Так підкуплений ненавидить того, хто ніколи не продається. Так плазуючий недолюблює того, хто не боїться літати. Таких, як Фаріон, одиниці. Але без них наше з вами життя і наша боротьба – втрачають сліпучі барви.

9. duncan

10. Luna

:rose:Пан Пупер, пожалуй, я уступлю. И соглашусь с тем, что все быдло, подобное этому дебилу - в Одессе. Весь город восстал против несправедливого решения и митингует сейчас на Думской, защищиая поруганную честь телячьего ГАИшника. К ним подтягиваются представители одесской диаспоры из других стран и все они дружно проклинают Фарион и зажигают свечи в поддержку украинофоба.
    Все именно так и происходит и Вы абсолютно правы:rose:

11. kertis

kertis миється в бані

12. Luna

И я так делаю...А так нельзя?

13. duncan

оскільки Ви "зробили великі очі" та стали в позу, то і я трошки поклею дурня: кваснюк (відома людина) є редактором однієї локальної газети, тираж у газети -- кілька десятків тисяч
    і цю газету ну ніхто не читає! її просто в руки ніхто не бере!!!
    та й на сайтах на кшталт "думская" пишуть ну зовсім не одесити, більше того -- канал "атв" не транслюється на території Одеси, і не має жодних симпатій в одеситів!

14. kertis

kertis миється в бані

Пупер, что ты хочешь? В Украине три нации: Украинцы, малороссы, совки.
    В Одессе большинство малороссов, украинцы тоже есть. И не так мало как ты думаешь.:)

15. Luna

Ну, допустим, в позу не я встала, сжигая мосты и обрывая общение из-за такой ерунды) А очи в мене от природы такие, думаю, вы заметили.
    Повторяю - я признаЮ наличие быдла в Одессе.
    Я категорически не согласна с тем, что все быдло - ТОЛЬКО в Одессе.
    Я признаЮ, что у этого гаишника есть сторонники и защитники. Я не согласна ч тем, что это - вся Одесса.
    Вы неправы, пан Пупер.

Улавливаете?:)

16. duncan

ну, бачиш
    я ж не сказав, що одесити всі такі, чи одеситів якась частина є такою, я тільки назвав речі своїми іменами -- що в Одесі таке явище присутнє, і зауважив, що це є характерним для Одеси явищем
    а те, що дехто одразу поспішив назвати мене мерзотою за такі слова -- ну шо ж я можу вдіяти? :pardon:

мабуть це я мерзота, оскільки вважаю дії цього поліцая та всіх, хто йому співчуває (та активно підтримує) -- не припустимими :pardon:

тре буде поцікавитися -- скільки депутатів міської ради Львова та скільки головних редакторів, журналістів, політиків та всіх, хто належе до такої категорії людей публічно виступило на захист фаріон

17. Luna

Вы сказали, что такие есть ТОЛЬКО в Одессе, пан Пупер. Обозначив это явление удивительным феноменом. Поясните эти слова, пожалуйста:
    И мерзостью ВАС никто не называл. Мерзостью я назвала ЭТОТ, конкретный, пост. И не отказываюсь от своих слов.
    Вы сказали неприятную, обидную вещь. Это неправильно и недопустимо, ИМХО.

18. kertis

kertis миється в бані

Я Не в курсах ваших Львовских дел, как и ты не особо в курсах нащих одесских. Всякое бывает. Тягнибок и партия ВО Свобода Фарион поддержали. ВЫВОД СДЕЛАТЬ ЛЕГКО.
    А меряться быдлом, в процентном отношении как то глупо.

19. kertis

kertis миється в бані

Придурки, чо вы выкаете друг другу? Сильно интилихентные стали из за спора?:))
    Как дети малые...:))

20. Luna

Подписываюсь под каждым словом. и тем более глупо оскорблять из-за нескольких дебилов весь город.
    Неправильно и ...
    Но бывает со всеми.
    Пан пупер, я не хотела Вас обидеть. Но мне - лично мне - было неприятно читать Ваши слова. Говорю честно.

а де твій аватар? :)