- Естественное предположение, ибо, если не понятно что говоришь, то лучше это непонятное заменить на понятное, что естественно.
Ти ще кровать згадай...:o З точки зору росіян краватка це маленьке ліжко....тільки вони не розуміють чому воно на шиї носиться.
Немає нічого простіше як розділитись і заборонити в Україні собачий язік, а в .... (назву придумайте самі) телячу мову.
Називаючи російську мову собачим язиком, чим ви відрізняєтесь від цього гаїшника, який назвав українську мову телячою? Та ви ж з ним однакові у своїй нетерпимості і безкультурності. Тому постає класичне російське питання - а судьи кто? І про що 13 сторінок цієї знов відкритої теми?
- То Ви праві безперечно, але... Ви забуваєте третій Закон Ньютона: Сили, що виникають при взаємодії двох тіл, є рівними за модулем і протилежними за напрямом.
Вона не буде собачою ані для мене, ані для будь кого ще в Україні, коли буде визнана мовою іноземною та займе саме те місце як і належить для іноземних мов. А поки навколо неї трищить і розхитується власне Україна - вона апріорі буде мовою окупанта, ворожою мовою, а значить і собачий статус в такому разі вона сама собі відвойовує. Я відрізняюсь від того гаішника тим, що я не ношу москвинської форми держ службовця, не перебуваю на держ службі московщини і не волаю про запровадження моєї мови в якости державної (і взагалі надання якогось приоритетного значення моїй мові) в самій московщині. Тогму той гаішник для мене є ворог, окупант і як наслідок собака, що гакає собачим язіком. При чому мені байдуже якого походження його прізвище. То проблема його, його предків і його дітей врешті решт. Бо він і їх затаврував на майбутнє. А судді в Україні - УКРАЇНЦІ. Сам дивуюсь. Треба розубати ґордіїв вузол, в той спосіб про який я писав вище. Україна повинна позбутись територій налаштованих ворожо, як що не здатна їх приборкати та асимілювати. Я в цьому питанні реаліст.
- Та я тоже бывает думаю, что было бы так лучше, но... Те, кто сегодня просто несознателен или не до конца понимает, что делает, или одурманен, одурачен... а сколько там настоящих украинцев, например, Оникс? Это что, всех отдать дракону на съедение и спокойно взирать на то, как их поглощает эта ужасная тварь? А если еще представить себе сколько сегодня прозревших, которые и на украинском заговорят с удовольствием, только бы не быть съеденными заживо? Я понимаю, что Вам бы хотелось, чтобы это желание было не от страха, а от внутреннего побуждения, но не все сразу... Есть еще немного времени... Совсем мало, но точка невозврата еще не пройдена. Дайте людям шанс и Бог Вас за это наградит.
та какая ж она ваша?:ireful: крейда заимствована укромовою из древнеславянского, обозначающая спресованный порошок карбоната кальция
та ладно пан Гранд, так російську мову называл ваш министр, и не просто министр, а министр культуры типа, каков министр- такова и укрокультура?) а пан Гранд- просто ярый ее поклонник и представитель, равно как и эксминистр культуры Вовкун
шановний, сучасна українська мова -- це народна мова, яка бере витоки зі староукраїнської/старобілоруської, на відміну від "нарєчія", яке придумали кияни для московського князька, впорядкував селюк ломоносов та зробив популярним негр пушкін
- Так древнеславянский - это и есть язык сколотов - украинцев, а Вы что думали, что это язык русов? Неее, истинный язык русов это почти сегодняшний иврит.