Телячий гаишник из Одессы.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 28 січ 2011.

1. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Естественное предположение, ибо, если не понятно что говоришь, то лучше это непонятное заменить на понятное, что естественно.

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

а якщо написати поручь кравець та краватка, то що тоді?:))

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А хто його зна? Але краватэ - це і по молдавськи теж саме буде.

4. White Snake

и по-русски почти то же самое - крАвать :))

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ти ще кровать згадай...:o
    З точки зору росіян краватка це маленьке ліжко....тільки вони не розуміють чому воно на шиї носиться.

6. White Snake

бо дуже маленька і завжди поруч

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Немає нічого простіше як розділитись і заборонити в Україні собачий язік, а в .... (назву придумайте самі) телячу мову.

8. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Угу... Гардєроб...:)

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Називаючи російську мову собачим язиком, чим ви відрізняєтесь від цього гаїшника, який назвав українську мову телячою? Та ви ж з ним однакові у своїй нетерпимості і безкультурності. Тому постає класичне російське питання - а судьи кто? І про що 13 сторінок цієї знов відкритої теми?

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Теж пояснення. А чому ні?:)

11. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Заборонити Українську Мову? Так це як два пальця ап асфальт. Але... Як заборонити Сонце? :)

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- То Ви праві безперечно, але... Ви забуваєте третій Закон Ньютона:
    Сили, що виникають при взаємодії двох тіл, є рівними за модулем і протилежними за напрямом.

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вона не буде собачою ані для мене, ані для будь кого ще в Україні, коли буде визнана мовою іноземною та займе саме те місце як і належить для іноземних мов. А поки навколо неї трищить і розхитується власне Україна - вона апріорі буде мовою окупанта, ворожою мовою, а значить і собачий статус в такому разі вона сама собі відвойовує. Я відрізняюсь від того гаішника тим, що я не ношу москвинської форми держ службовця, не перебуваю на держ службі московщини і не волаю про запровадження моєї мови в якости державної (і взагалі надання якогось приоритетного значення моїй мові) в самій московщині. Тогму той гаішник для мене є ворог, окупант і як наслідок собака, що гакає собачим язіком. При чому мені байдуже якого походження його прізвище. То проблема його, його предків і його дітей врешті решт. Бо він і їх затаврував на майбутнє.

А судді в Україні - УКРАЇНЦІ.

Сам дивуюсь. Треба розубати ґордіїв вузол, в той спосіб про який я писав вище. Україна повинна позбутись територій налаштованих ворожо, як що не здатна їх приборкати та асимілювати. Я в цьому питанні реаліст.

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та я тоже бывает думаю, что было бы так лучше, но... Те, кто сегодня просто несознателен или не до конца понимает, что делает, или одурманен, одурачен... а сколько там настоящих украинцев, например, Оникс? Это что, всех отдать дракону на съедение и спокойно взирать на то, как их поглощает эта ужасная тварь? А если еще представить себе сколько сегодня прозревших, которые и на украинском заговорят с удовольствием, только бы не быть съеденными заживо? Я понимаю, что Вам бы хотелось, чтобы это желание было не от страха, а от внутреннего побуждения, но не все сразу... Есть еще немного времени... Совсем мало, но точка невозврата еще не пройдена. Дайте людям шанс и Бог Вас за это наградит.

15. olegp

olegp миється в бані

та какая ж она ваша?:ireful:
    крейда заимствована укромовою из древнеславянского, обозначающая спресованный порошок карбоната кальция

16. olegp

olegp миється в бані

та ладно пан Гранд, так російську мову называл ваш министр, и не просто министр, а министр культуры:rock:
    типа, каков министр- такова и укрокультура?:))
    а пан Гранд- просто ярый ее поклонник и представитель, равно как и эксминистр культуры Вовкун

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шановний, сучасна українська мова -- це народна мова, яка бере витоки зі староукраїнської/старобілоруської, на відміну від "нарєчія", яке придумали кияни для московського князька, впорядкував селюк ломоносов та зробив популярним негр пушкін ;)

18. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Подписываюсь под каждым словом.
    То же самое...виноват ЯЗЫК, а не его носители, и то не все:sad:

19. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Це Ви в "Повісті временних літ" таке визначення прочитали? :)):)):))

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Так древнеславянский - это и есть язык сколотов - украинцев, а Вы что думали, что это язык русов? Неее, истинный язык русов это почти сегодняшний иврит.

а де твій аватар? :)