Телевізори в маршрутках

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 25 тра 2007.

1. Andriyko

Andriyko Member

Відповідь: Телевізори в маршрутках

доїхали. а яким аплеєром цей формат відкрити?

2. syavych

syavych копач

Можеш скачати будь-який flv-плеєр. Просто пиши в гуглі "flv player". Хоча я користуюсь GOM player - він всі формати знає (просто потрібно для кожного завантажити відповідні плагіни, про що і запитає плеєр якщо не знайде кодек), фільми тільки ним дивлюсь, зручний у користуванні.

3. Andriyko

Andriyko Member

а в класнішій якості хтось має?

4. Мерелін

Мерелін New Member

Я бачила в 22 маршрутці!кожен день їду нею і кожен день дивлюсь Оггі та Кукарачі!!!Булоб добре подивитись мультик про білого ведмедика!

5. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Ну телевізори - то явище вже досить звичне, а от те, що мене насправді здивувало, а точніше вразило - це на тому місці, де телевізори, крім звичайної реклами, листочок, типу "як правильно говорити українською.." і приклади речень російською мовою та їх переклад на українську. Не знаю, чи поширене це явище у Львові (бачила лише в одній маршрутці), але для мене, як для киянки, то було чимось незвичайним і навіть приємним.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поширене! Дійсно приємно бачити такі речі :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Nu Virgos

Nu Virgos New Member

в 63 маршрутці є телевізор.
    Мене тільки реклама дуже бісить, повторюється по сто разів одна і та сама.

8. Мерелін

Мерелін New Member

Такі листочки зустрічала багато разів!!!!!!!!!

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Найкращий телевізор - це сама маршрутка разом зі всіма людьми. Достатньо добре придивитись і прислухатись - ви отримаєте все в одному "телеканалі". Телевізору до цього далеко, а в маршрутці він на руку найбільше злодіям для відволікання уваги роззяв...[​IMG]

10. Журналістка

Це у Львові... а от у Києві вчать хіба що "як неправильно говорити українською". У маршрутці, в якій сьогодні їхала, найбільше сподобалось "пасажирні перевезення" :o

11. P1MPusy

P1MPusy Member

Телевізори в маршрутках, це лише хороший засіб розповсюдження реклами.

12. sem41

sem41 Well-Known Member

Номано-номано.Я б ще холодильники в маршрутках поставив, і пральки. Особливо в 16-ту,та що на Броньову їздить.

13. Alla

Alla Well-Known Member

хм..коли вишу в маршрутці в час пік..тримаюсь міцно рученьками і ледь торкаюсь землі ....мені якось не дуже до телевізорів...(сумку пильную))))...але гороскопчик почитати можна)))...зрештою і це не погано;)

14. syavych

syavych копач

16-та таааак, маршрутка рулить :)

15. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Мені тв в маршрутках не подобається. Якось тупо люди група людей втикає в екран, який безперервно транслює оголошення і дурнуваті анекдоти. Принаймі у тих, в яких довелось поїздити показують саме це.:-(

16. syavych

syavych копач

Нє, ще є мультик про білого ведмедя (чи то не ведмідь :ninja: )

17. joke

joke Well-Known Member

Не ,таки ті телевізори не для людеи- пасажирів, а для злодіїв. Всі втуплені в екран - працюите хлопці. Як би ж то було для пасажирів, то би не крутили одне и те саме, як для дебілів. Я їду годину у 32- уявіть скільки раз я слухаю ту рекламу.

18. malyatko

malyatko Well-Known Member

на рахунок плеєра- дукже класний плеєр vlc videolan.org відкриває дуже багато форматів а також недокачане кіно (окрім недокачаного з торента).

Додано через 29 хвилин
    Ось тут можна скачати всі три ролика http://www.megaupload.com/?d=Q2CLV063
    Або ось тут можна скачати всі три ролика http://shareua.com/files/91c905/UKR.rar.html

19. Romario

Romario New Member

Злодії самі дивляться в монітори ( це для них "розслабуха" після "важкого дня"), а що ще робити - навколо одні і ті самі вулиці з вітринами. Що краще - сидіти в маршрутці під час заторів і дивитися в телевізор чи клясти своє життя на сидінні в автобусі і тихо сопаючи носом? А те що там показує - мабуть хвала тих компаній, які тим займаються. Якби не було доцільно - давно б вже познімали монітори.Є попит - є ринок! А нам все одно цікавіше їздити і першими дізнаватися про пропозиції і акції "Львівських" компаній! Там мабуть дешевше аніж на каналах і більше людей бачить.
    Можливо так ми йдем в Європу?

20. Журналістка

з цим, справді, можна погодитись. Але можна ще, наприклад, музику в навушниках слухати і не звертати уваги на той телевізор

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)