Відповідь: Телевізори в маршрутках Я уважаю,що це дурниця з телевізорами в маршрутках. Подивітся як в маршрутці людей набито. Немає де дихнути. Я уважаю, що треба, щоб наші водії добре їздили по Львові і не чарували різними фірмами людей які спішаться на роботу користаючи з маршруток. Може я не є правий, але вірю все те, що нічого такого в найблищому часі не буде. А як буде Слава нашому Українському народу!
Відповідь: Телевізори в маршрутках Кондиционер дополнительно повышает расход топлива на 10-20%. Вряд ли автоперевозчики пойдут на такие затраты. Думаю, в первую очередь необходимо навести порядок с автоперевозчиками, упорялочить места стоянок. Миниум 50% пробок возникают из за беспорядочных остановок маршруток. Неоднократно сам наблюдал: стою в пробке (посадка в машине высокая вижу далеко над крышами легковушек) Спереди стоит Маршрутка, высаживает принимает людей, считает деньги, дает сдачу. На то что сзади образовывается пробка абсолютно пофигу. Телевизор в маршрутке вещь неплохая что бы скоротать время, хотя я бы предложил крутить в них помимо рекламы не мультики и патриотические воззвания, а передачи из "Нейшонал географикс" или Хистори. Культурный и интелектуальный уровень нашему населению поднимать нужно, а то успешно скатываемся на уровень среднего американца.
Відповідь: Телевізори в маршрутках а якось не звертаю увагу на ті екрани...то шумно в маршрутці дуже і нічо не чути,то й так вічно навушники начіплю і все одно нічого ен чути..іноді смішно про білку трохи поржати,але там і так нема озвучки..
Відповідь: Телевізори в маршрутках Vybachte, scho ja latynyceju. Ne z svogo kompa... Nejay bez multfilmiv i bez kondicyonera. Ale b mylys ljudy..... Ne tylky ti, jaki v marshrutkah jizdjat.....
Відповідь: Телевізори в маршрутках В Тернополі теж є такі маршрутки. На мою думку це не те що не потрібно, а й шкідливо для здоров'я, адже під час руху ще дивитись на екран - подвійна нагрузка на очі, адже з дитинства нас вчили, що читати в машині не можна, очі і так таке навантаження мають на роботі - комп'ютер, вдома - телевізор. Крім того в нас ще й колонки взаді почіпили - хоч, не хоч мусиш слухати всяку єрунду, а це вже не демократично:no:
Відповідь: Телевізори в маршрутках Сьогодні побачив у маршрутці ролик досить довгий про УКРАЇНСТВО, патріотство...він мене зацкавив і хотілось би такий мати. Хто може підказати де взяти?
Відповідь: Телевізори в маршрутках А чим не подобається той що є? Правда не знаю чи український він, але підібраний вдало.
Відповідь: Телевізори в маршрутках Зовсім нее погана ідея з телевізорами, хоча коедиціонер був би краще. Літом в тих маршрутках жара, від телевізора легше не стане а от кондиціонер ото потрібна річ.:agree:
Відповідь: Телевізори в маршрутках поїхало... Даси знати як доїде. П.С. Не раджу милом на форумі розкидатись, краще в приват. А то спаму нахватаєтесь