Також не знаю як без телевізора жити.А новини ?? а цікаві телепередачі на вікенд?? на кухні без цього чуда техніки взагалі готувати важко. Можливо автор використовує інтернет замість телевізораабо радіо
Якесь не коректне опитування. Моя відповідь- так, маю у вигляді екрану підключеного до харда і інтернету, телебачення не проведене, бо нема потреби.
телевізор маю вдома, але виживаю абсолютно і без нього! не відчуваю ніякого суму, що не можу подивитись ще одну дурну передачу,яка не несе ніякого змісту! з іншого боку користуюсь інтернетом, то тут можна не тільки почитати новини, посидіти на форумах, але у разі потреби потреби подивитись, все що цікавить мене!
Ми коли 2 роки тому переїхали у власний будинок , то планували купити телевізор, а потім покупка відтягнулася, а тепер прекрасно обходимся без нього. Головні новини читаю в інтернеті (або люди на базарі розказують , ще навіть коли був телевізор, то і тоді цікавих передач не замічала (як казав один знайомий, коли йому провели кабельне :"Раніше не було, що дивитися, а тепер ще більше не буде чого").
хіба що з грошима, а так проблем немає, вібір на всі смаки, більше того - проблема вже майже залежності від техніки, треба більше бувати на свіжому повітрі - весна іде!
Припнила дивитися телевізор коли: а) помітила, що він займає купу часу б) меня здалося, що я від нього деградую Зараз вмикаю десь раз на тиждень, іноді в шоці від того, що там показують. Хоча, звісно, є й непогані передачі, але краще час використати на те, щоб самій все побачити, ніж дивитися на інших.