Я готую в основному під музику або під радіо. Іноді ноутбук тягну на кухню, на ньому можна включити який-небудь фільм (який давно вже збираюся подивитися, але руки не доходять). Іноді готую і одночасно балакаю з кимось по скайпу. Загалом, телевізор мені і на кухні не потрібен.
Ви готуєте, дивитесь фільм, говорите по скайпу, слухаєте радіо і пишете на форумі. У людей жіночої статі так мозок влаштований що вони можуть робити все одночасно.
На так давно підключили кабельна на 45 каналів і купили другий (невеликий) телевізор до кухні. Я телевізор не то шоб дивлюся і не то шоб не дивлюся. Себто як. Мої дивляться,а я попри них (шо ж мені очі закривати). Але якшо він виключений то мені його не треба. Хіба можу ввечері під спортивні вправи собі "Зоряну браму" включити (страсть як фантастику отаку дитячу люблю) або "покер дуель". Загалом, якби не було телевізора то був би тільки радий. Бо коли треба шось зробити, то заважає страшенно. А він в нас в хаті ввечері виключений не буває.
З приходом інтернету телевізор дивлюсь мало,хіба на кухні слухаю.Але засинаю під телевізор.Коли вдома сама,обов*язково працює телевізор--ефект присутності.Як казав кузен Юрек:" Телевізор--злодій,який краде час".
І конкурувати з ним може тіко компютерна забавка. Я, коли телевізор включений, ніц не можу робити. Отак буду стояв і вилуплявся навіть в рекламу.
Ну по суті телевізор замінив Інтернет, правда там вже ти сам вибираєш чим тобі займатись, що дивитись.
телевізор не дивлюсь. тільки вечері перед сном пультом поклацаємо хв 10 ... і просто дратує та кількість реклами, яку нам нав'язують... а по нету скачав, коли хочеш глянув і Що хочеш без того нав'язування...вже по-тихеньку задумуюсь про відключення кабельного...
Колись, коли люди казали, що не дивляться телевізор, це означало, що вони ходять в театр, кіно, на концерти та ін. Тепер, коли люди кажуть, що не дивляться телевізор, це означає, що в них є безлімітний інтернет. Телевізор дивлюсь тільки коли їм (хоч кажуть, що це шкідливо), не показують там нічого цікавого. А недавно, на відпочинку, в готелі на супутнику натрапила на канал English Club TV, і там фільм англійською показували, думаю, якби вдома такий канал був, може б і дивилась інколи, для удосконалення знань англ. мови, бо з нету фільми англійською рідко дивлюся чомусь (сама незнаю чому, знаю мову ніби добре)
В мене телевізор дивиться лише дружина. Я користуюсь інтернетом та для мене він є необхідність і для роботи й відпочинку.
У нас телевізор дивляться хіба дочка - мультики (частіше через DVD), або чоловік -улюблений канал "Охота и рыбалка". Ще інколи дивляться "Дискавері" - "Як це працює". Та, переважно, телевізор цілими днями виключений.
І вимкнути звук 120 ватт однако. Можна і погрітися. ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Як по правді - поставив би телевізор в кожній хаті... най буде...