У нас три телевізора.на кухні,у вітальні і у спальні...і майже завжди всі працюють одночасно хоч ніхто і недивиться.Як не працюють,то наче хто в хаті вмер.Звичка-велика сила.
Не люблю телевізор, але все ж таки деколи стає в нагоді. Оце прочитала тему і задумалась - за минулий рік дивилась телевізор разів 14 чи 15. Ніби й не багато, але кожен той раз був "критичним" -коли комп"ютер не міг замінити ТВ. Так що мені подобається приклад одних знайомих. У них телевізор стоїть ... у шафі. І його витягають, коли дійсно щось цікаве хочеться подивитись, а не просто клацають по каналам з ранку до вечора...
Шоб жінка під ногами не путаласи,вона там і вечерю приготує,і під улюблений серіал сльозу пусти,а тим часом можна спокійно футбол подивитись.Це звичайно стосується,якщо є жінка і якщо вона готує.
у мене телевізор має вихід на інтернет. підлючив, налаштував, перевірив, все є. але жодного бравзера нема і шо з тим нетом робити?
Ну телевізор у нас у кожного "свій", щоб "ніхто нікому під ногами не путався", а взагалі то рідко їх дивимось, а якщо і дивимось то переважно одне і те ж саме з пивком футбол або, як Клічки когось луплять то чого б не повболівати , а ще National Geographic та Discovery, history, eхplorer - це то, що ще можна деколи дивитись. А серіали то є ФЕ. Варіант з інтернетом не досконалий бо деколи висне або пропаде на кілька годин
В мене телевізор є, щоправда такий застарілої конструкції - не LCD і не плазма, а ще електронно-променева трубка, скляний екран, він не плаский, а великий і тяжкий. Напевно, всі вже і забули, як такі телевізори виглядають. Новий не купую - в мене телевізор і так тільки гості дивляться. Решту часу стоїть, припадає пилюкою. А от радіо в авті завжди слухаю. На все решта - новини, фільми і т.д. достатньо комп'ютера.