Всяке різне

Телевізор в кожній хаті: так чи ні?

Posted by Liliyah Romanova on 26 бер 2008 відповідей - 163
?

Чи маєте ви вдома телевізор?

1. Так, маю

49,2%
  2. Так, маю, але майже не користуюся

33,6%
  3. Ні, не маю, але планую придбати

0,8%
  4. Ні, не маю, придбати не планую

16,4%
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні?

телика майже не дивлюся-просто ніколи...та й нічого там дивитися...Він тре хіба, шоб двдішки дивитися, і то, на окмпі ж можна...Думаю, без нього можна обійтися, хоча новини дивляся часто

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знайшла цю тему, коли шукала кулінарні теми..
    Ми вже рік без телевізора живемо. Мені його не бракує абсолютно. Коли в когось вдома дивлюсь українські чи польські новини, то думаю "який брєд!!!". Все так перекручено, награно. Показують те, що комусь наверху вигідно. Шоу - то взагалі дешевка для забивання часу і мозгів. Ну деякі там цікаві, типу як співають, танцюють, таланти. Але і там забагато того "шоу".
    Єдине, за чим трохи жалкую, так це за науковими і пізнавальними програмами каналу National Geographic та Discovery Travel (чи якось так). Хоча якщо дуже захотіти, то можна на Ютубі познаходити ці передачі. Але переважно таки на компі фільми дивлюсь.

Часу більше не з'являється, з'являється інше, що забиває вільний час. Ті ж хобі. Так що життя без телевізора існує. Викиньте його і беріться за більш корисні справи! :good:

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А фільми на чому дивитися???

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На компах? Вибираєш фільм який хочеш, а не такий, який пропонує ТБ. Дивишся в якому хочеш перекладі, коли хочеш, зупиняєш, мотаєш. Нема реклам. Хіба не зручно?

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Телевізор в нас є, регулярно дивлюсь два рази в рік привітання Папи Римського. )

Інакше для мене телевізор вже четвертий рік як меблі.
    Монітор 24"...

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

М-да. Здається це риса релігійних людей. Ну хоч комп'ютер в вас є. Він телевізор заміняє на 70%.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нє....е! :nea:
    32 дюйми не проміняю... (більший не влазиться, а й більший був би завеликий :) )

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всі теми форуму одночасно влазять.

• Подобається Подобається x 3
  9. Un.Known

Та ні.

Просто якщо посортувати кількість пропонованого і порівняти з можливостями (вільним часом), додавши до цього потреби, то кількість якісного матеріалу є дуже мала.

Я ніколи не могла зрозуміти тих, хто перемикає канали у пошуках телесеріалів, наприклад. А фільми я одним оком не можу дивитись. Тому для мене найоптимальніший варіант є те, що в нас зараз і є - дивитись фільми в ліжку, коли дітей спацифікували і навіть кіт не заважає...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо-шо з дітьми зробити? Фільми-фільмами, але фільм сі скінчив і знову треба вставати шось шукати. А телебачення не кінчається. Телебачення - звязок зі світом. Колись був на Різдво "зеленим туристом" в горах, там канал Travel був. Це бомба - я там передивився передачі про 15 країн, тепер мрію собі мати.

11. Un.Known

Знешкодити. )
    В мене свято, якщо додивлюсь фільм до кінця... ))) (Саме свято, не Свято...)
    І радіо та інтернет також. Я українське радіо навіть на роботі слухаю, добре що адмін мене любить...
    То я Вам щиро заздрю, але я навіть коли вибираюсь як "зелений турист" на СлавськеРок, то приходиться ділити вільний час між сценами та прогулянки по навколишніх гірках з дітьми, телевізор аж ніяк не вписується в програму...

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То треба окреме опитування зробити - "Чи засинаєте ви перед телевізором"?

а) не засинаю
    б) не засну поки він робить
    в) засинаю через пів-години
    г) засинаю через 10 хвилин

Радіо просто не втикнеш сидіти слухати. Треба ще щось робити. А в інтернеті ритися треба, воно втомлює.

Ввечір, наприклад з 21 години до 23-ої.

13. Un.Known

Якщо комусь цікаво, то чому ні, зрештою...
    Це правда. От тому я слухаю на роботі.
    Налаштуйте Ваш iGoogle і не треба ритись...
    То ми саме скачемо під сценою або йдемо на aftershow party...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для мене телебачення - це спосіб просто повалятися на дивані, розслабитися, ввійти в курс справ чим живе світ. Коли йде чемпіонат світу з футболу цінність телевізора зростає в кілька разів.

15. Un.Known

Так, ми всі різні. Я повалятись без докорів сумління можу у ванній.
    Так, забула про ще одну можливість для моєї присутності у вітальні. )

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

У нас немає телевізора. Він нам не потрібен взагалі. Що там дивитися - нісенітницю показують або рекламу? :nea:

Фільми дивимося на DVD або качаємо з інтернету. :)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На передостанньому чемпіонаті світу в мене перегорів телевізор прямо посеред матчу нашої збірної. Оце була засада. Телемайстер швидко знайшовся. Але приїхав тільки коли сам матч додивився. Так що я розумів що забили гол коли починали репетувати в навколішніх будинках.

Чудеса якісь, у всіх кого я знаю не просто телевізори - а величезні телевізори, а багато в кого ще й на кухні (що ніколи не міг зрозуміти, на чорта телевізор на кухні?).

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

При чому тут релігійність? Я зовсім не релігійна і дуже добре живу без телевізора і іншим не раджу на ньому зациклюватись!
    Якщо якість ХД, то розумію. Наразі бачила в знайомих просто великі телевізори. На мому моніторі ХД чи на аймаку 24' фільми в ХД краще виглядають. Але то я на таке звертаю увагу, бо для мене якісь малюнків чи фото має значення.
    З нетом теж можуть бути проблеми - коли дивлюсь бої Кличко онлайн, то треба іноді посеред бою шукати інший сайт, бо той стає перегруженим.. Але все одно зручно - не подивилась сьогодні - подивлюсь завтра :)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То в мене бабця є в селі. В неї зроду не було телевізора.

Для мене має величезне значення. Ніколи не качаю фільми в поганій якості.

Це від багатьох речей залежить - треба знати на якому сайті трансляція, щоб інтернет був хороший, щоб не перевантажено було, якість картинки погана. Мене це не влаштовує, телевізор ввімкнув - і ні про що не думаєш.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо скучно. Я вмикаю радіо голосно, коли готую. Веселіше стає :)

а де твій аватар? :)