Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? хмм..а на форумі тенденція що мало дивляться...в мене теж саме.Дивляться хіба батьки новини, ну і хіба я щось не безглузде, коли братом комп зайнятий..а так все нет...страшна сила одним словом.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Класна штука телевізор. а TV тюнер в компі краще. або цикаєш тб ,або працюєш і ніхто тобі тб не заважає. ну при потребі можна у фоні тб писати, щоб потім то тб подивитись, якщо воно того варта, щоб хард човгати.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Безлімітний DSL не ставте... бо засмокче... Краще нешвидкісний і з дорогим трафіком, тоді зберігається більше шансів продовжувати повноцінне життя...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Телевізор - штука прикольна! Особливо коли виключити звук. Я взагалі не уявляю свого життя без телевізору.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? У зв"язку з роботою я буваю зайнята цілими днями - тоді і мови нема про телевізор. А коли настають дні повної свободи, то телевізор - це невід"ємна річ при вишиванні картинок, прибиранні дому, поїданні тортиків з кавою Коли залишаюсь сама вдома, особливо на довгий час, телевізор створює ілюзію несамотності. Додано через 1 хвилину В мене телевізор включений навіть зараз, хоча я сиджу в сусідній кімнаті...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? а якщо й такий засмокче? це ж як виллється для гаманця!
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Ну-у-у-у, саме гаманець часто допомагає знайти вихід з Інтернету...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? У нас швидкісний, трафік не дорогий. Не засмоктує. Усе в голові, а не в комп"ютері насправді. Так що обмежувати себе трафіком варто лише тоді, коли зі силою волі проблеми, а так...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Телевізора не маю. До нього звикаєш і підсідаєш як на наркотик. Коли хворію приїжаю додому: диван, телик. А потім розумію -марно витрачений час, побачена інформації не була потрібна. Краще вже книжку прочитати або фріланс якийсь забацати.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? я теж живу без цбого ящика, в який дивляться міліони людей коли почав жити сам, то продав свій телевізор за 50грн і щасливо живу без нього 7 рочків просто вирішив, що моє життя за телевізором прохордити не буде
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? не тре з телевізії робити культ,відкрийте на моніторі окремим маленьким віконечком ,хай щось мувит,а то прийде Армагедон, а ви не в курсі
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? в мене є нет, і є телевізор, телевізор для мами, вона в 21-30 дивиться своє кіно))) а так більше ніхто й не користується
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? У нас вдома телевізор весь час включений, просто так має бути, навіть коли його ніхто і не дивиться.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? А я просто не розумію такої звички.. Чоловік за компом сидить, телевізов включений, але не дає мені його скрутити, бо він - слухає!! І слухає, коли спить.. Йой, але то трафляє!!
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? У нас може два одночасно працювати і ніхто не звертає на те уваги.Звикли Зате у Кіровограді телека немає, тільки комп.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? у мене телевізор суто як додаток до ДВД, ну і деколи "Щасливі разом" (не з телевізором, я про серіал)