Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? А в мене в кожного по телевізору, бо любим ми цю справу, хоч вдома всі тільки ввечері. То ж часу не дуже, але в неділю це взагалі незамінима штука.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Нє! Бути - мусить! От чи обов'язковим членом..? Іноді тре глянути "Лєбєдіноє озєро", чи "Майдан"... Про Чорнобиль кокийсь, теж прикольно довідатись, що був. Знову ж..! Як можна не дивитися гасіння пожежі Президентом? Я його (телевізор) бачу у приятелів на пиві. А дома..? Не пам'ятаю, коли то було.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? "Оскільки в Україні діють демократичні механізми, то Росії досить закупити кілька українських телеканалів і змінювати редакційну політику. Змінюючи політику провідних українських ЗМІ, можна змінювати свідомість, яка буде віддзеркалювати вже не інтереси власної країни, а інтереси чужої країни." Джерело
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? В нас такий розподіл: баба з дідом в одній кімнаті з телевізором, батьки - в іншій, а чоловік, брат і я - за своїми компутерами. Але часто після того, як цілий день просиджу на роботі за компом, то вдома вже його не хочеться, тому дивлюсь телевізор, якщо він не зайнятий серіалами (останнім часом їх стільки!! і всі про війну і про соплі.. бу ). Люблю цікаві програми типу "За вікнами" і всякі розслідування трагедій, історії життя видатних людей, розкриття прихованих фактів і т.д. Час вечері в нас припадає на серіал "Щасливі разом", тому всі ми його дивимся дружно цілою сім'єю. Спочатку він мене дратував, але з часом звиклось і навіть можу посміятись з тої дурості
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? дуже люблю програму Megastructures по National Geographik
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? В нас в 3-х кімнатах є телевізор, а в 4-й комп'ютер. Мені всеодно до того телевізора....головне щоб комп'ютер був....і ЛФ
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Ми живемо вже пару років без телевізора. Дивимося лише футбол, бокс, більярд і Формулу-1 через ТВ-тюнер на компі. а більше там все рівно нічого путнього не показують Мультфільми, пізнавальні програми і кіно дивимося з дисків, ретельно відібрані нашим татком і зовсім без реклами
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? в нас так само, а краще би навпаки: три компа і один телевізор :D
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? І в нас немає телевізора І купувати не плануємо, а всі дивуються.... Фільми та мультики - на комп'ютері, відразу фільтруємо і цензуруємо Дівчатка, правда, полюбляють поїхати до бабусі і там дивитись nickelodeon чи Jetix - але раз на місяць дозволяємо їм таке. А я часом думаю, а як встигають все робити ті, в кого він є?:cool:
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? дуже важко... в нас той джетік і фокс-кідс, то як божевільня якась. в нього свій телевізор... то я часом аж пульт ховаю. але наразі маю відносний спокій, бо ще трохи мене боїться і питає дозволу...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? А я категорично заборонила дивитись ці канали. Ну Jetix, ще куди не йшло, а от nickelodeon це кошмар!!!! Я як почула які там слова вживаються, та і мульти без жодного змісту..... Єдиний класний мультік там є про Дашку, моя мала фанатіє, то я дозволяю тільки цей мультик дивитись і виключаю. Хотіла їй диск купити, але ніде нема(
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Якщо ти про ось цей мультфільм, то таке можна в неті потягнути. Бачила англійською та російською.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? УРА!!!!!!!!! Він самий! Дякую Лілічка!!!!! Скажу чоловіку, хай пошукає!!!!
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Хай шукає тут http://avaxsphere.com/search?q=dora&commit=Go і тут http://www.binmovie.ru/multfilmy/1147831593-diego-vpered.html http://www.binmovie.ru/2007/01/24/dasha_sledopyt.html http://www.binmovie.ru/2007/01/03/dashasledopyt__dora_the_explorer__20002003__tvrip.html
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Оце так-так... Хм. Дякую, треба буде якось з ними переглянути і провести просвітницьку роботу :cool: )))))
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Треба в варіанти відповідей додати «дивлюсь ТБ по компутеру». Я хоч і дуже рідко, але вмикаю ТБ в компі (ТВ-тюнер). А окремо телевізора купувати не збираємось. Кінескоп — радіяція, а хороша плазма стіко коштує, що я краще файний монітор за ті гроші куплю і горбаку ДВД-дисків ))) А тим більше що хороше кіно для мене існує в трьох варіантах: 1) в кінотеатрі 2) в компутері і з хорошими навушниками (ефект присутності кращий за будь-які акустичні системи). 3) в хорошій компанії і з гальбою чаю. А по ТБ під час виборів врубую ( і то того краще не робити) і ще часом дружина просить яко інтеграції в соціум ))). П.С. Мій швагро підколює мого тестя, що він «поклоняється телевізору» — засинає перед телевізором киваючи (кланяючись) головою ))))) .
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Кінескоп 25" - може бути при виході з режиму. Більше діагональ - більше вірогідність. І то - в основному в напрямку "назад". 21" - нема. Дивитися рекомендується з відстані 2 - 2,5 метри.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? А на 21" то вже і на моніторі можна подивитися. Я ТБ не через то не люблю, просто дратує коли впродовж одного фільму тобі скормлюють 30хв реклами... Про політичні помиї та інший «позитив» теж мовчу... Хоча є цікаві канали і цікаві передачі, але на них якось вже й часу немає...