Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? ми телевіор практично не дивимось, фільми на компі, новини з нету в нашій кімнаті тому його нема але свекор зі свекрухою дивляться, тому кожен має свій телевізор і ще один на кухні коли я на кухні, то включаю музику, львівські новини, або серіал "Відчайдушні домогосподарки" раніше дивилася більше політичних передач, але мені вони вже в печінках давно сидять, тому нічого тепер не дивлюся я не проти телевізора, якби було що дивитися, але ж нема на що загалом телевізор задумувався мабуть як корисна штука, але перетворився на засіб зомбування і пропоганди всілякого лайна, тому дивитися не варто на жаль, для декого це єдине вікно в світ, але з іншого боку - в те вікно лізе весь непотріб, бо це серйозний засіб впливу на настрої населення
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Пупер тещі здихався ж! А якби був телевізор, то вона може й не поїхала б)
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? на кухні то є дуже потрібна річ (для мене)... не скажу, що з його появою почала ліпити варенники, але хоч не так скучно...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Чесно? для мене новини з нету не новини. от по телику то інша тєма. приходиш в конкретній годині. дивишся. мені подобається.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Відмовилися на 3 дні. Досі не можу на форум вернутися... Аж дивно.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? ми довгий час не мали телевізора. і зовсім від того не страждали. навпаки, стільки всього можна поробити, замість втикати у "ящик"! потім-таки придбали, мала підсіла на мультики, але з появою компа телевізор відійшов на другий план. зараз донька дивиться регулярно "Сімпсонів" та "Футураму", а чоловік новини та "Арсенал" по 5-му. я ото з ними дивлюсь, а сама не вмикаю. хіба, щоб з ДіВіДі кіно якесь подивитися, бо у ноута монітор замалий.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Телевізор у нас є, але використовуєм його тільки для того щоб діти мультфільми подивились на DVD. Фільми дивимся з DVD або на ноутбуці. А так вже пару місяців наше телебачення не дивимся ні я ні чоловік і дуже добре себе від того почуваєм, багато хто з того дивується. Останій раз телевізор дивились в новорічну ніч, коли наш президент вітав всю країну з новим роком.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? тьощо уже нє жилєц...... (у нас) Додано через 4 хвилини я коли "просив" нас покинути, тещо вчепилася у телевізор і кричала: ні, ні, тільки не відлучайте мене від телевізора....... до того часу я думав, що для неї наркотик, це сало.....
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Якщо мене цікавлять новини, аби подивитися, то стягую з УкраїнаТV. Мені вистачає. Малому мультфільми фільтруємо. Дивиться на лептопі. Власному. :D Я у неті в основному на роботі. Як і на форумі. Вдома - сімейний час. На форум чи в нет з дому заходжу лише тоді, коли чоловік затримується довше в бібліотеці. Телевізора в нас у Львові теж не було. Пуста і некорисна трата часу. Раніше, правда, лише я проти була, а чоловік весь час заглядав на різні знижки, аби купити. Тепер вже не хочу. Правда, купив собі тв-тюнера, але він мертво в шухляді лежить. О, чисто як моя свекруха. А я беру айпод в кишеню фартуха і щось собі слухаю паралельно. Телевізор би мені заважав. А взагалі я люблю на кухні щось готувати в тиші, або з малим. Часом пускаю музику на компі на всю хату. (О, стереовежі чи магнітофона в нас теж нема.)
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? А, я телевізор називаю "Зомбоящиком"Дивлюся ну д-у-у-у-у-же рідко,маю багато цікавіших справ.А взагалі врубаю його для свого папуги Омлета,він просто тащиться від того :D Носиться по-ньому,щось балакає...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Це треба йому заборонити! Ато нахапєтся такого що потім перед гостями соросно буде. А телебачення- це інтернет для дебілів.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? я би не був таким категоричним! телебачення було тоді коли, як то говориться, інтернет ще в планах був. телебачення це культ і символ епохи. епохи моїх батьків наприклад. і не треба казати що мої\ваші батьки "дебіли".
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Буде у птаха розжиження мізків?:D :D :D А заборонити не виходить,міцно "підсів",ображається і гризе комп"ютерні колонки.
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? я можу назвати ще пару плюсів телевізора на кухні)))))))) - у нас велика сім"я... пиріжки, канапки і т.п. тепер тільки на кухні, а не по всьому дому)... - чоловік не скуповує газетні кіоски, залишився тільки "Поступ"... нема проблем зі збутом макулатури - актив (процес приготування) і пасив (краєм вуха новини) тут прекрасно поєднуються. Хоча... якби на кухні стояв комп було б краще)))
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? а ми телевізор "терлікалом" називаємо і він на кухні терлікає собі весь вечір...
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Якби в моєї мами стояв комп на кухні. то вся сім"я сиділа б голодна
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? Менi в дитинствi забороняли дивитись телевiзор i особливо мультики. Розумнiшою я вiд того не стала, хiба що тепер наздоганяю той втрачений час з моїм коханим телевiзором. У мене аж ТРИ! У вiтальнi, у кухнi (дуже важливо) i до народження малої був у спальнi. Коли малу виселим до себе в кiмнату то знов собi телек поставимо. Додано через 2 хвилини Фу як негарно!
Відповідь: Телевізор в кожній хаті: так чи ні? викинула телевізор більше року тому , клас . Можливо куплю велику плазму але не для телебачення а для перегляду танцювальних відеокліпів, то професійне бо викладаю танці, а на моніторі інколи губляться деталі і якісь маленькі дрібні рухи. За час без телевізора , суттєво попвнила відео і звичайну бібліотеку, тягне десь на 150 баксів на місяць, але зате економим в супермаркетах . бо не чули про нові супермайонези і пасти і купуємо лише те що дійсно потрібно. Тай стільки віфльного часу з"явилося.