Теледебати: хто кого!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 4 січ 2010.

1. Kalinka

Kalinka Active Member

А мені здається, що в будь-якому випадку нашим дебатам до европейських ще дуже далеко... Наші кандидати в більшості випадків не вміють слухати один одного, і будувати розмову як ДІАЛОГ! Але "першопрохідці" показали себе набагато краще, ніж я очікувала

2. I see light

I see light Well-Known Member

вы не пробовали ругаться с цыганами? абсолютно безтолковые дебаты- вы им слово - они на вас ведро говна. Только в этом причина побед Юлии Григян в дебатах и прениях

• Подобається Подобається x 1
  3. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви назвете мені когось з перших осіб держави, аби той інших не обливав помиями? Різниця лиш в тому, що Юля - на Януковича (в першу чергу) і, обороняючись, інколи на Ющенка (в другу чергу), Янукович (в першу ЄДИНУ чергу) - на Юлю, і Ющенко (в першу ЄДИНУ чергу) - на Юлю. Янукович і його прихильники вправляються у почуттях ненависті до Юлі. Юля охоче відповідає взаємністю. Ющенко і його прихильники весь час намагаються пояснити, - як вони ненавидять Юлю, при цьому чомусь мовчать про Януковича. От і спробуй, розберись.... Наступна трійка - (більш стримано) - проти всіх. А технічні кандидати звичайно толерантні. Вони один для одного - не загроза. Для них головне пропіаритись і викласти свою позицію, тим паче, що при владі вони не були і тому практично компроматів один на одного не мають. Любов між окремими представниками владної верхівки наступає тоді, коли ділять посади в державі чи теплі місця у партійних блоках. Тоді Богатирьова (для прикладу) стає помаранчевою, Кінах - білоголубим, а Мороз (заради посади голови В.Р.) міняє вектор руху. А коли мова заходить про коаліцію між ПР і БЮТ, то А.Герман починає РАПТОМ пояснювати, що Юля - не така вже і погана, і що з нею можна порозумітись і т.д.і т.п., а коли це провалюється, то все стає на свої старі місця. А ви, люди, вірте, ніби там є якась ідеологія чи принципи....

Останнє редагування: 15 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Герман - гебістка, Ющенко, крім того, що погранок-гебіст, звичайний підкаблучник. Тут можна говорити довго, але нудно. А про "шерше ля фам" не забули? Паталогічна ненависть до Тимошенчихи у ВАЮ, як похідне з додатком ставлення Катерини до Юлі. Я, здається, вже колись дописував, як в прямому ефірі радіо "Ера" Соскін сказав про те, що Ющенко по-повній розмовляє тільки з трьом людьми: братом, Катериною і Вєрой. Дуже схоже на те, або так воно й є...

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Гадаю треба вітдавти належне Юлії-вона першокласний оратор. Але насправді таких в Україні чимало, просто не мають трибуни, бо всі трибуни скупили два так званих "прохідних" кандидати. Ще не факт що вони пройдуть у 2 тур обидва...

• Подобається Подобається x 1
  6. Kalinka

Kalinka Active Member

Натура в нас така :pardon: Якщо мені не зраджує пам'ять, багато киян також за Черновецького "по приколу" проголосували... А теперь збутися не можуть... Так що питання, хто з 18 прохідний/непрохідний - спірне. Я здається вчора взагалі в новинах чула, що за результатами якогось там дослідження (російського, начебто) в другий тур вийде Тигипко...

7. syavych

syavych копач

Подивившись дебати з ним... я так не думаю :)

8. Kalinka

Kalinka Active Member

Подивившись дебати з ним я подумала, що людина гарно новий рік відмітила :mocking:

9. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

А якщо не секрет, які у Вас особисто політичні преференції?

Стосовно бою непрохідних - Ви ж знаєте, очевидно, історію теледебатів у США. Там також на початку думали, що фігня якась ці дебати. Поки, здається, Ніксон з тріском не програв вибори. Хай призвичаюються наші політики до цивілізації.

10. syavych

syavych копач

Не секрет, я за Гриценка. Але дивитись дебати його з якимось Пабатом... ну смішно - не той рівень.
    А Ніксон хіба був непрохідним? Я за дебати, але при умові що участь в них беруть усі кандидати.

11. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Взагалі дебати - це шанс побачити, що собою являє людина. На дебатах багато не приховаєш. Та щей ідеї можна прорекламувати. Якщо хтось говорив про заборону ком. партії - це длшя нього шанс пояснити чому він так думає. Бо решта шляхів не ефективні.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  13. Letunka

Letunka Well-Known Member

Може якби в його партії були кращі політтехнологи, то в першому турі за цього кандидата проголосувало б більше людей. Бо як показали результати - все рівно продовжуємо ставити хрестики за особистість, а не вчинки претендентів

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

Ніксон мав перевагу у порівнянні з Кеннеді, але рейтинг останнього значно вирос саме після теледебатів

14. sl4m

sl4m Well-Known Member

я думаю и так известно кто кого
    чесать языком кто то хорошо умеет

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Скоро мають бути дебати між ЮВТ і Януком. Цікаво чи прийде Янукович (може Герман з собою візьме). Думаю, якщо Яник не прийде, а ЮВТ прийде сама це буде для неї плюс, стане ясно, що Яник просто злякався.

16. premium

premium Well-Known Member

Думаю політтехнологи і ляльководи у Яника не дауни, тому заставлять його прийти.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Красномовство для Президента є важливим інструментом управління, а от му-му буде викликати лише сміх і відразу.

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Не знаю, що для нього гірше, прийти на дебати чи ні. В першому випадку всі побачать його низький рівень, порівняно з ЮВТ, а в другому випадку - будуть вважати його боягузом.

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колега щойно прочитав новину: Янек здриснув з теледебатів.

Як прикро! Чи то пані Герман захрипла, чи то радіосуфлер (основний і резервний) гавкнулися. :) :) :)

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Потішимося з Вами сьогодні:haha:
    Тільки в мене прикрість, 1-ший національний вкляк.Може хтось підкаже,де ше можна подивитись?

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Яник не прийшов на теледебати, які передбачені Конституцією...Оригінально, нє? Ще не став президентом, а вже "наклав" на Закон України. А тепер "приперся" на ICTV і намагається щось сказати. Для чого? Щоб показати, що він буде робити те, що йому хочеться, а на народ, президентом якого він може бути, йому наплюти?...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)