Павел Кашин Белая Заметая следы, убегая по ветру, Я заметил тебя незаметную, светлую. И дождь бил по рукам, не дал тебя рвать. А я родился весной, я узнал эту петлю. От рождения серую выносить белою. И жизнь дать, но не взять, в розовом платье. Я смотрел в это небо, Я вростал в эту землю, Я не верил, что я От земли неотъемлем. А мне небо - не небо, А мне море - не море, Если в небе я не был, С морем не спорил. Заметая следы, убегая по ветру, Я просил тебя, светлая, будь же и смелою. Жизнь кончится в срок - божись, не божись. Я знаю, как грустно без солнечной почвы. Я знаю, как холодно бывает ночью, Но там бродит сама тетушка жизнь. И зачем тебе небо? Зачем тебе море? Как не взращивать стебель, Подпитывать корень. А мне небо - не небо, А мне море - не море, Если в небе я не был, С морем не спорил.
Колись він був популярним Господи помилуй Слова: Василь Жданкін Музика: Василь Жданкін У очах - печаль, на плечах - сума, В рідній стороні місця нам нема. Нашої землі - лиш по цвинтарах, Нашого життя - в німця батрака. Наші дівоньки - в турка хоромах, Наші старики - ген, по смітниках. Щедро родить хліб - наш багатий край, А зав'яжеш сніп - жидові оддай. Робим задарма, п'єм за крадене, Отаке життя наше праведне. Возлюбили ми демократію: Як же прокормить всю ту братію? Стали врешті ми українцями, Тільки не зведем кінці з кінцями. На своє життя нарікаємо, Тяжкії гріхи забуваємо. І з більшовиком цілувалися, Над Святим Хрестом поглумлялися. Господи помилуй... Розорили Русь, Русь державную, Церков розп'яли православную. Господи помилуй... Оддали царя на закланіє, Нечистим жидам в поруганіє. Господи помилуй... Хлібчиком святим розкидалися, Божіїм церквам не вклонялися. Господи помилуй... Душі - без Христа, тіло - без поста, Європейський рай - в пекло путь проста. Господи помилуй... У очах - печаль, на плечах - сума, В царстві божому місця нам нема. Господи помилуй...
Бабине літо Слова: Віра Коваль Музика: Анатолій Сердюк Відійшло уже літечко босе. Не повернеться знову назад, І рудою лисичкою осінь Непомітно прокралася в сад. І розвісила скрізь павутинки, Що горять проти сонця сріблом, І, можливо, лише на хвилинку Нас зігріла останнім теплом. Приспів: Бабине літо, бабине літо, Бабине літо, як сон, поміж нас. Ніжність остання рікою розлита, Лине задумливий осені вальс. Сяє неба блакитна хустинка, В цей обман вірять ниви й гаї. Нас зв'язала тонка павутинка, Не порвтіь ненароком її. Літо бабине казку шепоче, Я послухаю - і обманусь, Бо я вірю у сон цей охоче, А прокинутись просто боюсь. Приспів.
Хочу напитись тобою Слова: Святослав Вакарчук Музика: Святослав Вакарчук Якби я міг прочити, що думаєш ти Саме в цю мить... Саме сьогодні... Якби я міг у таємних кімнатах знайти - Серце - вогонь, душу - безодню! Приспів: Хочу напитись тобою! Слильно, шалено! Ти стала для мене - Хлібом, водою! Хлібом, водою! Хочу напитись тобою! Бачити, як в небі сонце встає Над головою, Над головою... Долю не зміниш, хіба вона змінить тебе. Якби не так? Вічне бажання... Тільки закінчиться казка, почнеться життя... Я посміхнусь... Ні, не востаннє! Приспів. Тільки з тобою... Міра Міра вогню В кожного є своя В кожного є міра тепла Але ж тепло для всіх Я відчував Як недосяжна ти До тебе так як до зірок І ти одна із них Приспів: Сьогодні нас двоє, нас двоє І я в останнє кажу: "Не йди" Сьогодні нас двоє, нас двоє Якби сьогодні було завжди, було завжди Міра вогню В кожного є своя В кожного є міра життя Але воно для всіх Я відкривав Той незнайомий світ Я називав ніжним ім’ям Кожну з ночей твоїх Приспів Хто як не ти Навчила нас Бути удвох Сильним до сліз Був до кінця Ніколи вниз Тої весни Хто як не ти В моїх очах Встигла знайти Міру вогню Кимось заховані сліди Якби сьогодні Якби сьогодні Було завжди...
Життя продовжується Слова: Хорта Музика: Хорта 1 Я роблю вдих, з трудом з колін підіймаюсь на ноги На обличчі лише попіл вчорашньої перемоги Біль застилає сонячне проміння Це сумний скрутний час – час збирати каміння Коли спати вже запізно, а прокидатися ще рано Коли відкриється несподівано моя стара рана І у час коли зроблять те чого я так не хочу Я зроблю крок вперед та прошепочу Приспів: Немає часу сумувати – c, брате В безсиллі руки опускати – життя продовжується брате Тобі не треба забувати, життя продовжується, брате Життя продовжується, брате, ще буде час перемагати Я клянусь, я здіймусь я навіть з попила відтворюсь Ти лише тільки повір, я коли треба повернусь Я тобі в цьому клянусь, клянусь 2 Любов, війна - виграє той хто не питає : "How much?" Той, хто під ударами долі не впадає у розпач Той, хто знайде сили , той і переможе Той, хто все це зможе, той, хто все це зможе Той хто хоче - шукає можливість, хто не хоче шукає причину Я хочу почути тут хоч одну живу людину Яка скаже якщо ми разом то нас не зламати Бо так має бути, життя продовжується брате
John Lennon Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today... Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one © Yonder (lyricz@yandex.ru) Представь себе Представь себе что рая нет, Оказывается, не так уж это и сложно, Представь себе что ада тоже нет, Всё что осталось – это лишь небо над нашими головами, Представь себе что все люди, Живут лишь сегодняшним днём, Представь себе что нет больше стран, Не так это уж сложно, Не за что умирать и убивать, И религии тоже больше нет, Представь себе что все люди, Живут в мире со всем, Да, возможно я и мечтатель, Но я такой не один, Надеюсь когда-нибудь и ты станешь одним из нас, И тогда весь мир объединится, Представь себе что всё – общее, Вряд ли у тебя это получится, Не нужно грабить или голодать, Все люди – братья, Представь себе что мир, Принадлежит всем людям, Да, возможно я и мечтатель, Но я такой не один, Надеюсь когда-нибудь и ты станешь одним из нас, И тогда весь мир объединится,
Eurithmix "Sweet dreams" ("Сладкие мечты") - перевод песни Sweet dreams are made of this Сладкие мечты сделаны из этого, Who am I to disagree? Кто я такая, чтоб не согласиться? Travel the world and the seven seas Объехав весь мир и семь морей, Everybody's looking for something Каждый ищет что-то, Some of them want to use you Кто-то хочет тебя использовать, Some of them want to get used by you Кто-то хочет, чтоб ты его использовал, Some of them want to abuse you Кто-то хочет оскорбить тебя, Some of them want to be abused Кто-то хочет, чтоб его оскорбили, I wanna use you and abuse you Я хочу использовать и оскорбить тебя, I wanna know what's inside you Я хочу знать, что у тебя внутри, Hold your head up, movin' on Подними голову, не останавливайся, Keep your head up, movin' on Держи голову, не останавливайся, Перевод выполнен Марией Ивановой
U2 With or Without You See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I'm waiting for you With or without you With or without you I can't live With or without you And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away My hands are tied My body bruised, she's got me with Nothing to win and Nothing left to lose And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away With or without you With or without you I can't live With or without you With or without you With or without you I can't live With or without you With or without you
Рутенія Твій друг - Білий лев Слова: Анатолій Сухий Музика: Анатолій Сухий Ти хто? Я твій друг, Білий Лев. А ти хто? Я твій друг, Синій Лев. Ми розпалимо вогник, і підемо шукати Чарівних Королев. Приспів: Скачи, скачи скакалочко, Срібні зіроньки грайте, Не плач, не плач, Наталочко, Ой, Леви, виручайте. Ти хто? Я ваш друг, Теплий Дощ. А хто ви? Твої друзі, Леви. Ми розпалимо вогник, і підемо шукати Чарівної трави. Приспів: Чарівна трава, Листочки срібла, В річечці жила Чарівна Царівна. Ти хто? Я ваш друг, Чорний Джміль. А хто ви? Теплий Дощик, Леви. Ми розпалимо вогник і підемо шукати Чарівної трави.
Б'ють Пороги музика: Е. Драч слова: Т. Шевченко Це, здається ще і "Кому вниз" виконують Б'ють Пороги Місяць сходить як і перше сходив Нема Січі пропав і той що всім верховодив Нема Січі Очерети у Дніпра питають Де ж то наші Діти ділись де вони гуляють |(2) Не вернуцця Запорожці не встануть Гетьмани Не покриють Україну червоні жупани Тільки ворог щось смієцця Смійся лютий враже Та не дуже бо все гине Слава не поляже Не поляже а розкаже Що діялось в світі Чия Правда чия кривда І чиї ми діти Наша Дума — Наша Пісня не вмре не загине Он де Люде Наша Слава Слава України Без золота без каменю без хитрої мови А Голосна та Правдива як Господа Cлово
GREEN DAY Good Riddance (Time Of Your Life) [Скатертью дорога [Время твоей жизни]] Another turning point, A fork stuck in the road. Time grabs you by the wrist, directs you where to go. So make the best of this test, and don't ask why. It's not a question, but a lesson learned in time. [Chorus:] It's something unpredictable, but in the end is right. I hope you had the time of your life. So take the photographs, And still frames in your mind. Hang it on a shelf Of good health and good time. Tattoos* of memories and dead skin on trial. For what it's worth, it was worth all the while. [Chorus]*3 Еще один переломный момент, Стоишь на распутье. Время хватает тебя за руку и ведёт тебя вперёд. Лучше подчинись и не спрашивай почему. Это не вопрос, а просто урок, усвоенный за время. [Припев:] Это не предсказуемо, но в итоге верно. Я надеюсь, у вас было такое время в своей жизни. Возьмите фотографии, Которые всё ещё у вас в памяти. И повесьте их над полкой, заставляя их напоминать О добром здравии и хороших временах. Метки* памяти - это мёртвая кожа испытаний. Чего это стоило? Это стоило времени жизни. [Припев]*3 http://www.youtube.com/watch?v=ofk7_VCYZpU
Мені дуже подобається пісня Наталії Валевської "Inner Buty", але ніде не можу знайти слова. Поможіть.
Ліра Слова: Андрій Середа Em Світало. Тихо диха Між росами тіло. Упале, заспале тіло душу білую гріло. Над тілом зійшли вишні – Не марило тіло – Росою рясною тіло душу білую вмило. Заспів: Am Там – неба води, Як світ променистий, F7M * Світ прозорий, чистий – Плід неба вроди. C Там сонце встало, Там сонце сіло – Em H То всевишні бавили тіло. Приспів: Em Зітхай, востаннє зіграй, G Лірнику снів неземних. Em Україною вишні G D Кольору злив рясних. Світало. Вигравало Над росами тіло. Красою ясною тіло душу вабило сміло. Шляхами, під небесами, Гуляючі мрії, Як вії повії, як аркан у зайди на шиї. Заспів: Там – неба води, Як світ променистий, Світ прозорий, чистий – Плід неба вроди. Там сонце зійшло, Там сонце сіло – То всевишні бавили тіло. Приспів. Світало. Рівно диха Блукаюче тіло. Світання вітало, як арканом бавилось уміло. А небо – сонця зливи – Потоками било, Красою рясною – То всевишні бавили тіло. Приспів. (2)
Ой видно село, широке село під горою Ой видно село, широке село під горою. Ой там ідуть стрільці, червонії стрільці до бою. Іде, іде військо крізь широке поле; Хлопці, бо то хлопці, як соколи! Ха-ха! Ха-ха! Ха-ха, ха-ха, ха-ха, гей! Дівчино, рибчино, чорнобривко моя, Вийди, вийди, вийди, вийди Чим скоріше до вікна, Хлопці, бо то хлопці, як соколи! Ой видно село, широке село під горою. Ой там ідуть стрільці, червонії стрільці до бою. А на Україні там степи широкі; Дівчата хороші, чорноокі! Ха-ха! Ха-ха! Ха-ха, ха-ха, ха-ха, гей! Дівчино, рибчино, чорнобривко моя, Вийди, вийди, вийди, вийди Чим скоріше до вікна. Дівчата хороші, чорноокі! Ой видно село, широке село під горою. Ой там ідуть стрільці, червонії стрільці до бою. А хто піде з нами, буде славу мати: Ми йдем за свободу воювати! Ха-ха! Ха-ха! Ха-ха, ха-ха, ха-ха, гей! Дівчино, рибчино, чорнобривко моя, Вийди, вийди, вийди, вийди Чим скоріше до вікна: Ми йдем за свободу воювати! Слова і музика Л.Лепкий В інших варіантах другий рядок співається "Ой, там ідуть Стрільці, Січовії Стрільці до бою", а останній "Ми йдем за Вкраїну воювати!"...
Дива не буде Слова: Хорта Музика: Хорта Світ лихоманить, до зльоту хвилина, Десь на ближньому сході заплаче дитина. Надія вмирає, остання одна, Але дива не буде, знову буде війна. Він не знає про це, про нього річ окрема, Все починалось, як гра, а вийшла проблема, Все пішло по венах, навчання, кар'єра, Але дива не буде - ломка, "сістєма". Вона питає лікаря: "Коли поїду додому?" А він не може розповісти їй про саркому, Він скаже незабаром, через силу посміхнеться, Але дива не буде - він просто піде нап'ється. Вона нічого не пам'ятає тільки сильний удар, Крики, темрява, світло фар, Білі халати, незнайомі люди, Але дива не буде, і дитини не буде... Він вірив, що зможе, він майже це зміг, Але гак обірвався, ніхто просто не встиг, Даремно мати надію, даремно кричати, Але дива не буде - він не вміє літати. Він любить її, вона - звичайна повія, У неї є тіло, у нього - надія, Що вона піде з ним, кине діло своє, Але дива не буде - вона така, яка є. Важко дихати, мов рибам - така ситуація, Кисню обміль, почалась деформація, Ніхто не врятує, зламався ехолот, Дива не буде, пройшли позначку "шістсот". Він дивиться на неї, вона знає, що буде - Це дальній район, тут рідко бувають люди, Він хиже посміхнеться, кров'ю залізо зігріє, Дива не буде, тільки вітер завиє. Я ненавиджу вас та на вас схожих, Тому що ніхто не допоможе, За те, що диво хотіли спалити, як книгу, Втопити, як відьму, перетворити на кригу, Розрізати скальпелем, розтягти по пробірках, Знайти формулу йому по своїх мірках, Розтоптати, як душу, замурувати у споруді, А воно було останнє і більше не буде. І сльози, і сміх, і хоробрість, і жах У очах тієї, що блукає по снах. Ви хотіли на молекули, на іони, на атоми Рентгеном, напалмом, коленим залізом, А воно, як дитина просило захистити, А ви до цього байдужі, ви розучились любити. Мене не чують, хоча кричу, що є сили: Я ненавиджу вас, бо ви диво вбили!..
Тартак та Нічлава братам по зброї та прийдешнім поколінням присвячують! Коли війна вривається у двері, Не захистять слова й печатки на папері. Потрібно йти, потрібно брати зброю І право на життя відстояти в горнилі бою... Одна біда пішла на захід, інша прийшла зі сходу. І знову сльози, знову страх, знову страждання для народу. Знову за спинами визволителів Прийшли нові карателі та мучителі... То що ж робити - сидіти склавши руки, Спокійно дивитися на вбивства та муки? Чи, взявши благословення в рідної мами, Почати боротьбу - з новими ворогами? Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому. Тече сльоза, прогорнуючи зморшки. І мама молиться - "Хай поживе ще трошки" Вже так давно не бачить сина свого І ще хоч раз побачити його живого... Ти знаєш, мамо, я ще тримаюсь! Караюсь, мучусь, але не каюсь! Якщо не я - то хто? Зайве питання... Для нас це не проста війна - це визвольні змагання. Людей женуть на схід, немов худобу, Принижують, щоб знищити людську подобу... І захиститися у цих людей нема ніяких шансів, У них одна надія - на повстанців... Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому. Пройдуть роки, земля загоїть рани, Залишаться в живих поодинокі ветерани... А скільки тих, що не прийшли додому, Лежать в своїй землі в могилах невідомих... Поволі наші сили тануть, і всі ми знаємо, Що в цій війні з чужими поки що програємо... Хай перемоги наші порівняно малі, Та головне, що наш народ лишився на своїй землі. Ніхто не знає, хто я, ніхто не знає, де я... Тіла загинуть - житиме ідея... А наші душі тут - в рідних просторах - Волинських лісах, Карпатських горах... Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому.
# Исполнитель: Delirious? # Альбом: The Mission Bell Miracle Maker Молю Тебя прикоснись ко мне Воды жизни пусть в движение прийдут И тогда вся жизнь моя изменится во мгновение Я жажду больше знать чудотворного Бога Святый, Святый Кто был, тко есть и вновь грядет Святый о-о святый Спаситель, Целитель Стою я здесь у ног Чудотворного Бога Сокрыт в Тебе Царствуй Ты во мне Воды жизни вновь Потекут и я другой http://www.youtube.com/watch?v=UndP6sfMHnA
Дуже гарна пісня, і кліп просто супер ---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ---------- Linkin Park - My December This is my December This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone Chorus: And I Just wish that I didn't feel Like there was something I missed And I Take back all the things I said To make you feel like that And I Just wish that I didn't feel Like there was something I missed And I Take back all the things that I said to you And I give it all away Just to have somewhere to go to Give it all away To have someone to come home to This is my December These are my snow covered dreams This is me pretending This is all I need Chorus And I give it all away Just to have somewhere to go to Give it all away To have someone to come home to This is my December This is my time of the year This is my December This is all so clear Give it all away Just to have somewhere to go to Give it all away To have someone to come home to
Люблю пісні Океану Ельзи за те що розумію кожне слово,за те що вбачаю в тих словах глибинний зміст,за те що знаходжу собі під кожен настрій пісню.Просто люблю.... Дякую(Океан Ельзи) Дякую тобі За то, шо ти завжди зі мною. І навіть так, як я хотів, І не без бою, але й без непотрібних слів. Дякую тобі За то, шо ти завжди зі мною. І я живу не так, як всі, Як за стіною, але з любов’ю на душі. Дякую тобі За то, шо ти завжди зі мною. І, може, й я – твоє дитя, Але з тобою я світу дам нове життя! Там, де нас нема(Океан Ельзи) Там, там, там, тільки там, де нас нема, Там, не падає зима, Тільки там, тільки там, де нас нема, з неба! Там, там, там, тільки там, де нас нема, Там не падає вона, Тільки там, тільки там, де нас нема й не треба! Там, там, там, тільки там, де нас нема, Ходять всі на головах, Тільки там, тільки там, де нас нема, Ходять всі на головах І питаються у нас: "Де ви є? Де ви є?" Приспів: Скажи мені, чому не можу Я-а-а... Я почую голос твій (3) Я-а-а... А ще ось ця подобається: Плач Єремії Коли до губ твоїх... Коли до губ твоїх лишається півподиху, Коли до губ твоїх лишається півкроку – Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко. Щось шепчеш зачаровано і тихо ти, Той шепіт мою тишу синьо крає. І забуваю я, що вмію дихати, І що ходити вмію, забуваю. А чорний птах повік твоїх здіймається І впевненість мою кудись відмає. Неступленим півкроку залишається, Півподиху у горлі застряває. Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко, Але до губ твоїх лишається півподиху, До губ твоїх лишається півкроку.