Відповідь: Тексти улюблених пісень Андрій Кузьменко: Давай виключим світло і будем мовчати Про то, шо не можна словами сказати, Не можна писати, неможливо зіграти, А тільки мовчати, тихенько мовчати. Давай мовчати про то, шо дівчати Не вміють сховати, не можуть спати. Давай про мене і про тебе мовчати, Мовчати, аж поки не захочем кричати. Місяць впав, темно в кімнаті. Як добре, що ти навчилась мовчати, Про то, шо ніколи не змогла би збрехати. Про то, шо ніколи мені не спитатись. Ми будем з тобою у ліжку лежати, Лежати, як сніг - водою стікати. Ми будемо жадно свої сльози ковтати, А з ними слова, яких не сказати. Давай помовчу тобі просто на вушко, Холодною стала чайова кружка. А ми ще маєм, про шо помовчати... А ми ще маєм, про шо полежати... Як світло проб’ється через наші штори, Ми знову з тобою, як всі заговорим. А поки ше темно є в нашій кімнаті, Давай з тобою будем просто...
Відповідь: Тексти улюблених пісень Michelle Michelle, ma belle. These are words that go together well, My Michelle. Michelle, ma belle. Sont des mots qui vont trУЈs bien ensemble, TrУЈs bien ensemble. I love you, I love you, I love you. That's all I want to say. Until I find a way I will say the only words I know that You'll understand. Michelle, ma belle. Sont des mots qui vont trУЈs bien ensemble, TrУЈs bien ensemble. I need to, I need to, I need to. I need to make you see, Oh, what you mean to me. Until I do I'm hoping you will Know what I mean. I love you. I want you, I want you, I want you. I think you know by now I'll get to you somehow. Until I do I'm telling you so You'll understand. Michelle, ma belle. Sont des mots qui vont trУЈs bien ensemble, TrУЈs bien ensemble. I will say the only words I know that You'll understand, my Michelle.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Lюк электрочеловек его убило током там были искры но я не успел его спасти потух как в море погас звездою но я не успел его спасти он стал электрочеловек крепок сон крепок ток он телефон он телеграф он весна в проводах я не скажу ни слова меня бы не простили где он? далеко! далеко в эфире о нас молчат приборы не снимут фильмы и я не смогу его спасти альбом : SEX текст и музыка : Алексей Мокринский (Мокрый) купала ніби не вода ніби не витікала не збивала з ніг не холонула на камінні лише закинутий на хідники під аритмічну музику і веселі піднебесся я знаю — годі щось винести із такого досвіду і незалежні радіостанції першими сповіщають про наближення міста ніби і справді не лишилось слідів і пам’ять ніби не вода і не холоне глибоко в тілі любов до великих населених пунктів ніби любов до дерев що ростуть незалежно від тебе говориш собі засинаєш непомітно і очі закочуються під повіки наче згублені іграшки альбом : SEX текст : С. Жадан ідея, мелодія : Ю. Єфремов
Відповідь: Тексти улюблених пісень Не втримався.. Але дійсно дуже люблю цю пісню... Спомини вийшли на парад, Всі стали в ряд, У довгий ряд Одні так лагідно пестять,інші - болять, Ох як болять... хоч за вікном осінній час,я гріюсь біля вас Ви,як сліди давних зірниць Заграв ясних і блискавиць І,хоч журливі ви не раз, Радію я,що маю вас... Хоч за вікном осінній час я гріюсь біля вас...
Відповідь: Тексти улюблених пісень Пісня про пісню Слова: Тарас Петриненко Музика: Тарас Петриненко Зорепадом летять роки У минуле, у віки. Шлях, що пройдено не пройдеш, Що минуло не вернеш. Тільки пісня нам зупинить час, Що так біжить від нас. Тільки пісня нам поверне знов Нашу юність і любов. Нам дано будувать мости У незнанії світи, І додому, де вірно ждуть, Довгих років, довга путь. Тільки пісня у чужім краю Здолає сто доріг, І кохану нагада твою, І далекий твій поріг. Зорепадом летять роки У майбутнії віки. Серед радощів і біди З нами пісня назавжди. Тільки пісня поміж тисяч мрій Поведе до майбуття. Пісня - матір щастя і надій. Без пісень нема життя.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Україна Слова: Тарас Петриненко Музика: Тарас Петриненко Дороги іншої не треба, Поки зорить Чумацький Шлях. Я йду від тебе і до тебе По золотих твоїх стежках. Мені не можна не любити, Тобі не можна не цвісти. Лиш доти варто в світі жити, Поки живеш і квітнеш ти! Приспів 1: Україно, Україно, після далечі доріг Вірне серце твого сина я кладу тобі до ніг! Поки кохаєм до нестями, Іще не скоро наш кінець. Ще, може, нашими серцями Розпалим тисячі сердець. Ще свічка наша не згоріла, Ще наша молодість при нас, А те, чи варте наше діло — То скажуть люди й скаже час. Приспів 2: Україно, Україно, після далечі доріг Вірне серце твого сина я кладу тобі до ніг! Приспів 3: Україно, Україно, після далечі доріг Вірне серце твого сина я кладу тобі до ніг! Україно, Україно, після далечі доріг Вірне серце твого сина я кладу тобі до ніг! Тобі до ніг!
Відповідь: Тексти улюблених пісень Вважаю цю пісню другим гімном України, мені вона навіть більше подобається ніж гімн. Я її як чую, аж сльози на очах... :o
Відповідь: Тексти улюблених пісень Мы в этой жизни только гости, Немного погостим и станем уходить, Кто раньше, кто поздней. Все по началу было просто, Чем дальше, тем трудней, И жизнь летит быстрей, и мы бежим за ней. Припев: Как свеча, горяча, Cтекает струйкой воска тихо жизнь моя, И нет пути назад. Никогда не клянись, Не обещай, что проживешь как надо жизнь, Взгляни судьбе в глаза. Мы в жизнь приходим по закону Всевластвущей судьбы, На смену тем, кто был, и тем, кто не успел. Все будет, как угодно Богу, И может я спою все то, что до меня Ушедший не допел. Припев: Два пути не пройти, И от судьбы, как не старайся, - не уйти, И жизнь возьмет свое. А назад не смотри, Не вспоминай свои ошибки на пути, Иди и все пройдет. Нам в жизни так бывает больно, Израненной душой стремимся к небесам, Ища спасенье там. И можно быть судьбой довольным, Но так и не понять, что есть и на земле, Отдавшись небесам.
Відповідь: Тексти улюблених пісень І ще одна. Цих три пісні, це, як на мене, справді вічні пісні, однаково актуальні вони були в 89-91 і в 2004 і сьогодні думаю також Господи, помилуй нас Музика: Тарас Петриненко Навіть на останнім рубежі Промінь віри в нас ще не погас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. Нам свою всемилість покажи Правдою повсюди й повсякчас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. Помилуй Господи Помилуй Господи Господи помилуй нас. В наших грудях кулі і ножі, Нас розіп’ято й знищено не раз, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. І з колін піднятись поможи І благослови у добрий час Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. Наші душі нидіють в іржі, Але промінь віри не погас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. Грішні діти – діти не чужі, Отче наш, почуй їх щирий глас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас.
Відповідь: Тексти улюблених пісень А. Сердюк "Яблучко" Не грали ми відколи, Душа моя горить. Гуляє гуляйполе, Як бубони двори. Гуляє гуляйполе, Гуляйполе гуля. Комусь хай очі коле, А ми, брат, - звідтіля. Мадаме і панове, Зі степу я рисак. Махновець я, махновець, А дід мій був козак. Нема для пісні броду, Ти, "яблучко", котись. Ми знаємо це зроду, А заспівать кортить: Приспів: "Ах, яблучко, да ти ігрушечка, Розбирайсь, роздягайсь, моя душечка. Ах, яблучко, да із листочками, Їде батько Махно із синочками!" Ворота й двері навстіж, Чарки аж гнуть столи. Заходьте, наших знайте, З губерній і столиць. Не жали ми відколи, Посіяне в піснях. На сволоці підкова Для нашого коня. Не грали ми відколи, Душа моя горить. Гуляє гуляйполе, Як бубони двори. Гуляє гуляйполе, Гуляйполе гуля. Комусь хай очі коле, А ми, брат, - звідтіля. Приспів
Відповідь: Тексти улюблених пісень Я iду багряним садом, Туман ляга на лист опалий, Тут колись ходили рядом, А навкруги - весна буяла! Приспiв: Ой ви очi волошковi, Мов троянди, пелюстки-вуста, Стан твiй нiжний, смерековий, Ти веснянко моя чарiвна. Не забуть менi тi ночi, Цiлунок вуст твоїх медових, I тепер так серце хоче Вуста твої вiдчути знову! Приспiв. Днi iдуть, лiта минають, Зове душа: "Прийди кохана!", Ти повернешся, я знаю, Моя любов, моя жадана! Приспiв.
Відповідь: Тексти улюблених пісень І снилося з ночі дівчині стрілецький романс І снилося з ночі дівчині, Що маки в гаю процвітали, Що коней вороних сідлали, І снилося з ночі дівчині. І снився сон дивний-нежданий, Приснився той коник буланий, І хлопець приснився коханий, Ох снився сон дивний нежданий. І снився сон дивний нежданий, Приснився дівчині коханий, Що другу цілує, мов пяний, Поганий сон снився, поганий.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Буде нам з тобою що згадати Повстанська пісня Буде нам з тобою що згадати Після довгих збавлених ночей. Вивчив я далекий звук гармати І тривожний блиск твоїх очей. Твої очі – квіти темно-сині На узбіччі радісних доріг. Чи зустрінемось з тобою знову На своїх дорогах бойових? Будуть стрільна розриватись глухо І дрижати в вибухах земля. Вийдеш ти в ту сторону – послухай Де в багряних полум’ях поля. І почуєш грізну борню волі, І вкриється кров’ю битий шлях. Будуть хлопці йти суворо-чолі В сіруватих, наче ніч, рядах. І пройдуть вони безмежним краєм Крізь руїни сіл, дерев і трав. І напевно ти тоді згадаєш, Хто любов і мужність поєднав.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Я - Крук Слова: Анатолій Сухий Музика: Анатолій Сухий Я - Крук, чорний сотник УПА Моя сотня в далекому схроні Добрі хлопці в моєму загоні Підуть завтра у бій Приспів: Ти не чекай, моя Оксано. Додому з лісу партизана Бо завтра знову Буде бій І не вернеться сотник твій Я - Крук і мені все одно. Мені славу співає округа Відрізняю від ворога друга Я - Крук, чорний галицький крук Приспів. А пам'ятаєш, друже Карась, Ті останні бої на Дністрі, Пам'ятаєш той місяць, ті зорі? Друже Карась, а ми ще живі! А пам'ятаєш, друже Калино, В 33-тім свою Полтавщину, Пам'ятаєш той хліба кусок? Друже Калино, а ми ще живі! Приспів. Я - Крук і мені все одно, Я гадюку ногою додушу Я гранату до серця прив'яжу, Хай порве мою душу. Приспів.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Моя улюблена пісня... Червона троянда Червону троянду тобі дарував, Сміхалася ти, говорила, Щоб довго цвіла, та навіщо зірвав, Я іншому серце відкрила. Приспів: Червону троянду сьогодні віддіав я, Це ж найдорожчий дарунок тобі, Червона троянда, це квітка кохання, Це спомин про зустрічі що в серці моїм. Червону троянду тобі я зберіг, Любима, єдина, жадана, Та доля чомусь нас обох не звала, Навіщо ж мені ця троянда. Приспів:
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ще один день пройшов, ще один крок до краю, Він пролетів як птах, так все життя мине.. Краплина в морі днів - так зірка загасає, так дивний світ життя в моїх очах засне. Приспів: Зупинись на мить, бо життя мине, Подивись на світ, пригорни мене, Візьми з моїх рук віру і любов І твій біль мине, ти повіриш знов, знов.. (з авторської пісні Ольги Богомолець)
Відповідь: Тексти улюблених пісень Колись, дівчино мила стрілецький романс Колись, дівчино мила, то був чудовий час. Як ще любов носила ген попід хмари нас. Ми мріяли, зітхали, кохання присягали. А соловейко тьохкав все "тьох-тьох-тьох". І був би я дівчину довіку так кохав. І був би я єдину до серця пригортав. Та десь війна взялася, дівчина віддалася, А соловейко тьохкав все "тьох-тьох-тьох". І зорі мерехтіли, соловейко щебетав. В очах сльози тремтіли, як я її прощав. Давно те все минулось, кохання позабулось, А в серденьку осталось все "ох-ох-ох".
Відповідь: Тексти улюблених пісень Хтось та й вродиться з нас нещасливий Я не знаю яким був мій рід Пресвята Богородице Діво Вирушаєм сьогодні в похід Затріпочуть хоругви крилами Запорізький лунатиме марш Не зручені ми із милими Цілий полк неодружених нас Помолюсь я і в путь так як водиться Треба йти до чужих вже сторон Брони ж ти мене, Богородице Щоби я не потрапив в полон А якщо ненароком загину Хай мене поховають за дня Понесуть на руках побратими Поведуть вороного коня Хлопці вдарять нараз із мушкетів Загримить полковий тулумбас Дух мій, Діво, тоді вже відлетить Аж на Січ, в Україну, до нас Хтось та й вродиться з нас нещасливий Я не знаю яким був мій рід Пресвята Богородице Діво Вирушаєм сьогодні в похід
Відповідь: Тексти улюблених пісень Пост с молитвой сердце отогреет.. (О.Погудин) Пост с молитвой сердце отогреет, Над землею колокольный звон. Преподобне отче наш Андрее, Горько читаю твой святой канон. Что, душе, откуда плакать станем О прошедших окаянных днях ? Возопий и сердцем и устами: - Боже, помилуй, не отринь меня ! О, Адаме, первый человече, Пал в раю и плакал без конца. Плачь, душе, и ты стоишь далече От своего Владыки и Творца. О, душе, доколе окаянна ? Уподобясь Еве впала в грех. Принеси же ныне покаянье Господу Богу и Владыке всех. Был изгнан достойно из Эдема За одну лишь заповедь Адам. О, душе, с тобою будем где мы, Все преступая многие года ?! О, душе, на что твоя надежда ? Пост и плачь оружием возьми. Облеклась в раздранные одежды, В те, что исткал советом древний змий. О, душе, конец уж недалече, Воспряни, при дверях Судия. Нам с тобою оправдаться нечем, Что ж ты мятешься, о, душе моя ?! Надо мной опять сомкнулись воды, Жизнь проходит, как кадильный дым. Был Иосиф братиею продан, Ты же, душе, продалася злым. Устрелен стрелой прелюбодейства Пал Давид но покаяньем встал. Ты ж, душе, жила лукаво с детства, Делала злое, позабыв Христа. О, душе, душе моя, восстани, Близ конец, и не имеешь слез. Воззови и сердцем, и устами, Да пощадит тя Иисус Христос ! Припаду к Нескверной Голубице, Весь в грехах к Пречистой припаду. Не оставь, Всепетая Царице, Зришь нашу скобрь и нашу беду. О, Андрее, отче преблаженне, Пастырь Критский, я тебе пою. Да избегнут новых прегрешений Чтущии верно память твою.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Чорна Рада Трем по землі від коней та піших, Гомін поважний мужів відважних - Важлива подія для Січі по землі. Гучно лунають навкруги тулумбаси. Козаків скликають до Чорної ради, На праведний суд закликають вони. Похмурі обличчя на вмісткім майдані, І вітер ворушить чорні та сиві чуби. Скільки на смерть кошових отаманів Звідси пішло - пам'ятають старі козаки. "Кладу булаву і дякую за уряд", - І вже він козак, такий як усі. Кладу ваш пернач і дякую за уряд, Писар, хорунжий, полковники всі, як один. Кладу перо і каламар і дякую за уряд. Приспів: Чорна рада - рада правди, Чорна рада - правди біль. Хай Чорна рада стратить зраду, Хай Чорна рада змиє кров, Священную кров. Крекнувши в долоню і розправивши вуса, Починає найстарший закон однозначний, Старший у літах, у війнах сповитий вояк. Він ходив на кримчана і на султана, На льоту ловить стріли, зна цілющеє зілля, Вивчив прадідів мудрість, козак. Як водиться здавна з голови починають. Чи є на нім зрада, чи кревні гріхи? Чи даремно за нього не пропали козаки? Чи не продавсь він туркам, чи Польщі, чи часом Москві? Приспів. То було за ладом, що тримався справно Не рік і не два, а цілі віки. Чи не час нам сьогодні, шановна громадо, Завести в життя ці закони дідів. Приспів: Чорна рада - рада правди, Чорна рада - правди біль. Хай Чорна рада стратить зраду, Хай Чорна рада змиє гріх, Цей облудливий гріх.