Олександр Пономарьов Серце У кожного моря є свої хвилі У кожного неба є свої зорі У кожного серця є свої стуки У кожного тіла свої муки. Я знаю захочеш від мене ти правду І довго просила, а я не кликав Тобі буде важко, мені так само Без твого серця біда велика. Приспів: Знаю біль є, біль одного Твоє серце не чує мого Знаю скоро переболить Твоє серце розкаже як жить. Коли залишилась одна надія Коли не можна нічого зробити Немає нікого і ти полетіла Хто після цього захоче жити? Знаю захочеш від мене ти правди І довго просила, а я не кликав Тобі буде важко, мені так само Без твого серця біда велика.
Nautilus Pompilius - > Летучая Мишь Em G D Em G D Em Светла как печаль безмятежна как сон G D Em G D Em G D Ты влетаешь как птица садишься на пальцы Em G D И я снова спасен Беззаботная лень безымянная тень Ты накpоешь мой дом туманным кpылом И закончится день Hо в безлунную ночь как бездомная дочь Hе выдеpжав счастья по зову ненастья Ты уносишься пpочь Оставляя мне пыль оставляя мне пpах Унося мою душу меpцающим камнем В бессильных когтях Em G Ведьма или ангел птица или звеpь Am D Веpнись я оставлю откpытым окно Em G D И незапеpтой двеpь Смеpть или спасенье свет ты или тьма Если не веpнешься я впеpвые узнаю Как сходят с ума Мое отpаженье лицо меpтвеца Плывет без движенья в глубинах зеpкал В ожиданьи конца Hо если ты пpинесешь назад талисман Иней на стеклах без дыма сгоpит И pазгонит туман Ведьма или ангел птица или звеpь Веpнись я оставлю откpытым окно И незапеpтой двеpь Смеpть или спасенье свет ты или тьма Если не веpнешься я впеpвые узнаю Как сходят с ума Hо если ты опоздаешь хотя бы на миг Они тpеснут как лед и на пол упадет Снежно-белый стаpик И камень в когтях станет сеpым свинцом И ты pухнешь бессильно pазбив свои кpылья Pядом с меpтвым лицом Ведьма или ангел птица или звеpь Веpнись я оставлю откpытым окно И незапеpтой двеpь Смеpть или спасенье свет ты или тьма Если не веpнешься я впеpвые узнаю Как сходят с ума
Це моя,оголошена мною священна війна А у ній не здаються без бою Це,коли Батьківщина тобі чужина Це той час,коли зраджує тінь за тобою.. Там,де тонко..від відчаю рвуться серця І міста вибухають на спалених мапах Де міняються дати кінця..без кінця... А Христові доводиться в хатах іконами плакать... От так і живемо,з калиною і тереном Слабких ми не любимо..сильних ми не терпимо... З калиною і тереном так і живемо. Це моя,оголошена мною священна війна Хто в ній ворог,хто друг - не приходиш до тями Коли люблять усі..а рятує одна, А дороги до правди стають манівцями Отак і живемо..з калиною і тереном Сильних ми не любимо,а слабких не терпимо З калиною і тереном,так і живемо... Олександр Смик Слухати тут
“ТАК СПРОКВОЛА НАДХОДИТЬ” (Гр. Чубай) Так спроквола надходить Найтемніша на світі ніч І заступає Одним єдине моє вікно І заступає зеленими очима Червону потоптану траву Що здавалась мені Птахом підстреленим А той той птах Ні як злетіти не міг Ніч заступає Руками всохле дерево Ніч заступає Палюче сонце І заступає Розважливими словами Якусь дуже сумну мелодію Я вже нічого Крім тої ночі не бачу Та тільки чую Як десь далеко далеко Поза іі руками Поза її вустами Поза її очима Раптом залопоче крилами Червона трава Довго літає над нами
Прийде ще час... Ще раз поглянути на тебе, З тобою стрінутись ще раз, У вечір, як зірки засяють в небі, В осінній вечір, як тільки день погас. Ще раз піти, удвох з тобою, За руки взявшись, як колись, В гаях стежками осінню сумною, де перший раз ми давно зійшлись... Приспів: Прийде ще час коли затужиш ти за мною, Прийде ще час, коли згадаєш наші дні, Може тоді любов ти зрозумієш мою, і може за ту любов вдячна будеш мені. Поглянути у твої очі, І слухати слова твої, У сяйві місяця літньої ночі Послухать ще як співають солов'ї. Невже лише це тільки мрія? Невже лише це тільки сни? Чому, чому пропала вся надія, зів'яла так, мов квіт навесні...
БумБокс-квіти в волоссі Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти Відчинені серця щирі очі Таких не так багато є в світі Лилися сльози щастя щоночі Обіцянки назавжди любити Будиночок на розі двох вулиць Паркан плющем осіннім завитий Здавалося дощі схаменулись Здавалося завжди буде літо Лише один дзвінок телефону І варто тільки їм захотіти Повіяло теплом з-за кордону А одже неодмінно летіти Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє моє завтра У скронях вітер свище Не обіцяй навіщо Не обіцяй не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе І раптом все змінилось навколо Проблеми ціни сни сподівання Роз’їхалися як діти в школу Що першим було стало останнім Їй у Варшавські спальні райони Йому Москву бетоном залити Але кохання у таксофонах Приречене не довго прожити Куди ведуть строкаті дороги Чому ви заблукали у світі Вас сотні тисячі вас мільйони В Ізраїлі Канаді на Кріті Є спогади про те як було все Надії є на те як все буде Yfc доля стрімко течією несе Бо ми є не титани ми люди Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє моє завтра У скронях вітер свище Не обіцяй навіщо Не обіцяй не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе Залежить час найближчий Та не завжди від тебе Не обіцяй кохаты назавжди Не обіцяй навічно Де твоє моє завтра У скронях вітер свище Не обіцяй навіщо Не обіцяй не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє моє завтра У скронях вітер свище Не обіцяй навіщо Не обіцяй не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти
Скай - Тебе це може вбити У тобі так багато сторін Я просто не розумію Я просто хочу спитати тебе Чому ти на стільки красива Чому в мене ціла купа дивних речей Яких я розумію Яких я не відкриваю тобі Бо це все може вбити Тебе це може вбити Трошки більше ніж навхрест Зав'язались вузелки І не розірвати І не розв'язати Доторкнутись до зіниць Я на вік в тобі застиг Все це так спонтанно І чомусь банально Знати, думати Себе побачити зі сторони Можливо, все в житті можливо У тобі так багато сторін Я просто не розумію Я просто хочу спитати тебе Чому ти на стільки красива Чому в мене ціла купа дивних речей Яких я розумію Яких я не відкриваю тобі Бо це все може вбити Тебе це може вбити З 22-гої весни Я закину свої принципи Це буває рідко Але так помітно Друзі всі здуріли мов Всіх понесло на любов І ніхто невправі Тут вже ніхто невправі Стримати чи зупинити Це ж нормально треба бути нам Якось жити нам У тобі так багато сторін Я просто не розумію Я просто хочу спитати тебе Чому ти на стільки красива Чому в мене ціла купа дивних речей Яких я розумію Я просто не відкриваюсь тобі Бо це все може вбити Тебе це може вбити
Kelly Clarkson – Because of you I will not make the same mistakes that you did I will not let myself cause my heart so much misery I will not break the way you did You fell so hard I've learned the hard way, to never let it get that far Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I lose my way And it's not too long before you point it out I cannot cry Because I know that's weakness in your eyes I'm forced to fake, a smile, a laugh Every day of my life My heart can't possibly break When it wasn't even whole to start with Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I watched you die I heard you cry Every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry In the middle of the night For the same damn thing Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I tried my hardest just to forget everything Because of you I don't know how to let anyone else in Because of you I'm ashamed of my life because it's empty Because of you I am afraid Because of you Because of you
Ясени, ясени, Бачу вас за селом край дороги, Бачу вас у красі, Коли світиться ранок в росі. Ви приходите в сни, Як дитинство моє босоноге, Ви приходите в сни, Кучеряві мої ясени. Ясени, ясени, Наді мною шумлять ваші крона, І,неначе літа, Жовте листя за вітром зліта. Перший сніг сивини Я приніс, як тривогу, на скронях, Перший сніг сивини Впав на скроні мої, ясени. Ясени, ясени, За селом прокричали лелеки І холодний, як лід, Залишили на обрії слід, Їм шукати весни І летіти далеко-далеко, Їм шукати весни І вертатись до вас, ясени. Ясени, ясени, Бачу вас за селом край дороги, Вам вклоняюсь до ніг, Як вертаю з далеких доріг. Ви приходите в сни, Як дитинство моє босоноге, Ви приходите в сни, Кучеряві мої ясени. Ясени, ясени, Ви приходите в сни...
Чорні круки увірвалися у віхолу зимову, Закрутила чорні цятки в небі біла стужениця... Чорні круки, не крячіте, вир не чує вашу мову, Крильми ви не тріпочіте, не вирветеся на волю... Сперечатись не беріться, чорні гвинтики крутіться, Обертаючись у ритмі обертальної машини, Ваші душі обгоріли, обламали ваші крила, Ви засніть, хай вам насниться ся велична хурделиця. Приспів: Вони начебто й на волі, Чорні круки - володарі неба, Вони буцімто у себе вдома, але, Але у вихора в полоні... | Чорні круки увірвалися у віхолу зимову, Чорні круки не бажали і з неволею миритись, Вітер вив, і запевняв що їхнє щастя лиш у тому, Щоб цятками прокрутитися у вихорі бучному, Може так воно й годиться Цяточкою прокрутиться
Ангел не спить Доля моя така, Чиясь невидима рука Мене туди веде, Де повинна бути, де? Посеред біль здолаю лід, Знайду самотній слід. Ангел прихилить до мене Крилом цілий світ... Приспів: Ангел не спить, Слідом за нами зима. Ангел від вітру і холоду Крильми своїми Мене обійма. Ангел не спить, Над ним океан зірок, Ангел не спить... Мій Ангел... Я захотіла втекти Із королівства самоти, Де лиш дзвінкий кришталь, А в очах печаль, Знайти той край, любові край, Щасливий і красивий... Та йти так далеко, Чи вистачить сили?
Звездинский Михаил - Очарована, околдована Очарована, околдована, С ветром в поле когда-то повенчана, Вся ты, словно в оковы закована, Драгоценная ты моя женщина. Не веселая, не печальная, Словно с темного неба сошедшая, Ты и песнь моя, обручальная И звезда ты моя сумасшедшая. Я склонюсь над твоими коленями, Обниму их с неистовой силою, И слезами, и стихотвореньями Обожгу тебя, добрую, милую. Что не сбудется - позабудется, Что не вспомнится - то не исполнится, Так чего же ты плачешь, красавица, Или мне это просто чудится? Очарована, околдована, С ветром в поле когда-то повенчана, Вся ты, словно в оковы закована, Драгоценная ты моя женщина.
Вій, Очі відьми Дмитро Добрий-Вечір Очі відьми мов зорі, очі відьми мов зорі, Її чорні очі, ніби роси прозорі. Наче морок безодні, наче морок безодні, Як той лід холодні, її очі бездонні. Уночі осінній віє вітер, На болоті сич старий кричить. А вранці на покоси вибігає боса Та розпускає коси, росой змиває сльози з очей. Очі відьми мов зорі, очі відьми мов зорі, Її гіркі сльози, ніби роси прозорі. Серед хащі могила, серед хащі могила, Там згубили люди, кого відьма любила. Уночі осінній виє вітер, На болоті сич старий кричить. А вранці на покоси та вибігає боса, Росою миє коси, до лісу квіти носить…
Доля Де гуляє вітер в полі, Розганяє самоту, Там згубилась моя доля, Загубилась, не знайду. Полетіла немов птахом Десь у зоряну купіль, Між світом й чумацьким шляхом * Зникла у далечінь. Приспів: Ой, ти доле, Доле, моя нещаслива, Що у світі, Ти у світі загубила? Дні і ночі Всюди я тебе шукаю, Чи знайду? - Я ще не знаю, Цю жадану мить. Там за синім небокраєм, Де збігаються шляхи, Знаю: ти мене чекаєш, Як зустрінеш, обійми. Де гуляє вітер в полі, Розганяє самоту, Там знайду я свою долю, Долю свою я знайду.
Білий птах Білим птахом літаєш ти В моїх снах, в моїх снах, Чи не долі шукаєш, Що згубила ти там? Серед марева ночі Я у полоні твоїм - Загубив я свій спокій, Біль на серці моїм. Візьми мене на крила І понеси у нерозгадані світи. Приспів: Ти - моя любов, ти - моя печаль, Чи знаєш, що в моїх снах Ти, мов білий птах літаєш. Легкокрилої долі ти Не знайдеш, не знайдеш. У снігах і завіях Ти назад повернеш. Але вірю і знаю, Що у долонях весни Тебе сонце зігріє І повернешся ти. Візьми мене на крила І понеси у нерозгадані світи.
Висохла криниця в мами біля хати Звідки пили воду, як були малі Дивиться на небо стара сива мати Як летять у небі сірі журавлі Приспів: Не журися рідна, прилечу до тебе Джерело розчищу, вишню напою Бо ніколи в світі забувать не треба Мамину криницю в рідному краю Журавлиний клекіт лине над садами Кучерявить вишні голуба вода Коли діти вдома видається мамі Що прийшли до неї молоді літа
Не сумуй і не журися, мила, Усміхнись і не корись жалю. Вже здіймає доленька вітрила, Шепчуть губи: "Я тебе люблю". Дмуть вітри і підіймають хвилі, Океан життя не зупинить. Переможем, чи впадем безсилі? - Шлях далекий і важкий лежить. Приспів: Побажай фортуни кораблю І люби, як я тебе люблю. Побажай фортуни кораблю І люби, як я люблю. За кормою закипає піна, Хмариться на обрії блакить. Будь за мене певна і спокійна, Хай тебе майбутнє не страшить. Не сумуй і не журися, мила, Усміхнись і не корись жалю. Вже здіймає доленька вітрила, Шепчуть губи: "Я тебе люблю".
Автор текста: Киршон В. Автор музыки: Таривердиев М. Исполняет: Шишков Сергей Я спросил у ясеня, Где моя любимая. Ясень не ответил мне, Качая головой. * Я спросил у тополя, Где моя любимая. Тополь забросал меня Осеннею листвой. Я спросил у осени, Где моя любимая. Осень мне ответила Проливным дождем. У дождя я спрашивал, Где моя любимая. Долго дождик слезы лил За моим окном. Я спросил у месяца, Где моя любимая. Месяц скрылся в облаке, Не ответил мне. Я спросил у облака, Где моя любимая. Облако растаяло В небесной синеве. Друг ты мой единственный, Где моя любимая. Ты скажи, где скрылася, Знаешь, где она. Друг ответил преданный, Друг ответил искренний: Была тебе любимая, Была тебе любимая, Была тебе любимая, А стала мне жена.
Господа Демокpаты текст песни и аккорды Умеpенно Am E7 Am Господа демокpаты минyвшего века, E7 Am Hам бы очень хотелось вас всех воскpесить, Am E7 Чтобы вы поглядели на наши yспехи, Am E7 Am Hy а мы вас сyмели отблагодаpить. Am C G7 C Мы бы - каждый, кто чем, выpажал благодаpность: G7 C Молотилкой - колхозник, pабочий - ключом, Am G Am Вpаг наpода - киpкою, пpотезом - "афганец", E7 Am Hy а я б кой-комy засветил киpпичом. Пpипев: Dm E7 Am Вот так! вот так! E7 Am Живyт Амеpика с Евpопой. Dm E7 Am Вот так! вот так! E7 Hy а y нас все (чеpез ж...+ госпо) Господа демокpаты минyвшего века, И чего вы бесились, пpестолy гpозя, Ведь пpиpода - не дypа, и Бог - не калека, Hy а вы его в шею - нy так же нельзя! Может, вам и хотелось наладить все сpазy, Только спешка нyжна пpи охоте на блох, А пpиpода не может твоpить по пpиказy, И, совсем yж понятно, не может и Бог. Пpипев Господа демокpаты, вы знали пpимеpы, Когда ваши коллеги yчинили теppоp: Истpебили цвет нации мечом Робеспьеpа, И Паpиж по сей день отмывает позоp. Пpавдолюбец Радищев после той мясоpyбки "Пyтешествие из Петеpбypга в Москвy" Чyть с досады не слопал, повpедился pассyдком И, pyгая массонов, погpyзился в тоскy. Пpипев Господа демокpаты, поспешите воскpеснyть, Выходите на сyд одypаченных масс: Пyсть ответят за все Чеpнышевский и Геpцен, И мечтатель Белинский, и мyдpец Каpла Маpкс; Пyсть ответят и те, что пpишли вслед за вами Вышибать из наpода и pадость, и гpyсть, И свободных славян обpатили pабами, И в тюpьмy пpевpатили великyю Рyсь! Пpипев Теpнии к звездам! Уpа!
Ще пригадалась ось ця пісня у виконанні Назарія Яремчука. Це одна з останніхї його пісень. Пригадую виконував він її смертельно хворим, сидячи на східцях...і пісня...як прощання... Посвята (Пам'яті Івасюка) Слова: Юрій Рибчинський Музика: Геннадій Татарченко В терновому вінку мелодій Навіщо йдеш на небеса, На кого кидаєш, на кого Весняний наш пісенний сад? Заб'ється* мати в дикій тузі, І сивим левом стане Львів, На кого кидаєш ти друзів, І ворогів, і ворогів? Приспів: Пішов у синє небо він, | Мій брат по долі і по крові, | І стогне дзвін, сумує дзвін | (2) В душі, і в музиці, і в слові. | Без тебе не квітує квітень, Без тебе літо, мов зима, Скажи мені, на тому світі Є Україна чи нема? Чи справді там за небокраєм Не знають наших кривд і мук, Чи там так ангели співають, Як ми в часи тяжких розлук? Приспів. Ти був шаленим і відвертим З блакиттю чистою в очах, Без тебе всі роялі мертві, Без тебе всі скрипки мовчать. Як важко, брате мій, без тебе Вкраїнську пісню колисать, Не зорі падають із неба, Зірки ідуть на небеса. Приспів. БАГАТО ТЕКСТІВ УКРАЇНСЬКИХ ПІСЕНЬ