Відповідь: Тексти улюблених пісень Если долго, долго, долго, Если долго по дорожке, Если долго по тропинке Топать, ехать и бежать, То, пожалуй, то, конечно, То, наверно, верно, верно, То, возможно, можно, можно, Можно в Африку прийти! А-а в Африке реки вот такой ширины! А-а в Африке горы вот такой вышины! А-ах, крокодилы, бегемоты, А-ах, обезьяны, кашалоты, А-ах, и зеленый попугай! А-ах, и зеленый попугай! И как только, только, только, И как только на дорожке И как только на тропинке, Встречу я кого-нибудь, То тому, кого я встречу,- Даже зверю,- верю, верю,- Не забуду,- буду, буду, Буду "здрасьте" говорить. А-а, здравствуйте реки вот такой ширины, А-а здравствуйте горы вот такой вышины, А-ах, крокодилы, бегемоты, А-ах, обезьяны, кашалоты, А-ах, и зеленый попугай! А-ах, и зеленый попугай! Но, конечно, но, конечно, Если ты такой ленивый, Если ты такой пугливый, Сиди дома, не гуляй. Ни к чему тебе дороги, Косогоры, горы, горы, Буераки, реки, раки. Руки, ноги береги! За-ачем тебе море вот такой ширины, За-ачем тебе небо вот такой вышины, А-ах, крокодилы, бегемоты, А-ах, обезьяны, кашалоты, А-ах, и зеленый попугай?! А-ах, и зеленый попугай?! А-ах, и зеленый попугай?!
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ось тут найбільше зібрано текстів українських пісень. Користуйтеся! http://www.pisni.org.ua/ А це одна із моїх улюблених пісень. Росте черешня в мами на городі Слова: Микола Луків Музика: Анатолій Горчинський Росте черешня в мами на городі, Стара-стара, а кожен рік цвіте, Щоліта дітям ягодами годить, Хоча вони й не дякують за те. Щоліта дітям ягодами годить, Хоча вони й не дякують за те. Приспів: Мамо, мамо, вічна і кохана... Ви пробачте, що був неуважний. Знаю, Ви молилися за мене Дні і ночі, сива моя нене. Живе старенька мати у господі - Невтомні руки, серце золоте. Щодня і дітям, і онукам годить, Хоч рідко хто з них дякує за те. Ну що ж, про вдячність забувають люди Душа сліпа у щасті, а проте Вони - прозріють, але пізно буде: Черешня всохне, мати - одцвіте.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ірина Білик Вибачай Вибачай за те, що я була, Вибачай за те, що не змогла, Не змогла чекати теплих днів, . Малювати те, що ти хотів Вибачай за перший крок в житті, Вибачай за хаос почуттів, Почуттів, що линуть звідусіль. Вибачай за радість і за біль. Вибачай за сліз моїх вінок, Вибачай за вранішній дзвінок, Вибачай за те, що кожен раз Дарувала душу без прикрас. Вибачай за те, що я була, Вибачай за перший крок в житті, Вибачай за сліз моїх вінок, Вибачай за душу без прикрас.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Обожнюю групу Фліт за музику і за тексти пісень. За сенс, а не набір слів, і за власне дуже гарні українські слова і вирази. Фліт "Колискова" Слова і музика: Володимир Новіков Спи моє миле дитятко, А я тобі розповім малятко Про те як лоскотно мені від дотику ніжних трав, Про те як печально мені, що рученьку ти зламав. Хай не сниться тобі потвора, не лякає тебе до плачу, Ось така моя колискова, це тому що тебе я люблю. Ти, ліхтарику мій, в непроглядній пітьмі сяє посмішка твоя, Загорнись в свої сни, відвернись до стіни, хай не сліпить тебе зоря. Спи моє миле дитятко, Не грай в дурні зі мною малятко. Пташки заснули в ставку, рибки заснули в садку Один ти оленятко не спиш і до болі в вухах ти кричиш. Ти, ліхтарику мій, в непроглядній пітьмі сяє посмішка твоя, Загорнись в свої сни, відвернись до стіни, хай не сліпить тебе зоря. (взято з http://nashe.com.ua)
Відповідь: Тексти улюблених пісень Lюк Papa Noël je veux raconter une histoire triste l'histoire de prises d'otages et voitùres pigées l'histoire du monde où Papa Noël a disparu c'est gratuit pour tout le monde pas rester à l'ombre, sombre le temps s'écoule trés vite qu'est ce qu'on va faire sans Père Noël? et bien, alors! il reste le seule patron qui n’a pas l’aire du con dégage-toi le petit salop je veux voire mon présidant Papa Noël est Dieu d’enfants! Tout viens comme ill dois ne me pas questionner par la faute de qui c’est rien, mais laisse-moi ne me pas questionner par la faute de qui à qui, de qui je change ma vie? quand même je veux que tout ça reste bien mais où tu est? Papa Noël, Dieu d’enfants! attends, attends, la guerre c’est à la mode meintenant mes sentiments s’en craquent, font face aux attaques et biens, à bon moment cet histoire arrête la vie n’est pas la fête nous somme comme les exlus privés de leurs fois laisse-moi croire au Papa Noël encore une fois - Allo, c’est Papa Noël? - Oui - Papa Noël est-ce que tu existe? - Je ne peux pas ce te dire... Хочу вам рассказать печальную историю… историю о заложниках и машинах, начиненных взрывчаткой… историю мира, который лишился Деда Мороза Это для всех бесплатно, не оставайся в тени время идет слишком быстро что нам делать без Деда Мороза? остался единственный босс, который не похож на идиота подвинься маленький придурок я хочу видеть своего президента — Деда Мороза — бога детей все идет так, как должно идти не спрашивай меня из-за кого ничего, ок!, только оставь меня в покое не спрашивай меня по чьей вине для кого, из-за кого я меняю свою жизнь и все же я хочу, чтобы все было хорошо но где же ты? Дед Мороз, бог детей! Подожди, подожди война сейчас в моде мои чувства не выдерживают давления извне жизнь – не праздник мы — как изгои лишенные своей веры дай мне поверить в Деда Мороза еще раз - Алло, это Дед Мороз? - Да - Дед Мороз, ты существуешь? - Я не могу тебе этого сказать… альбом : SEX текст : К. Русев
Відповідь: Тексти улюблених пісень Летимо в напів сні з навіснілої голої ночі Через плач ліхтарів, через крик, через шепіт і зойк І пророчі видіння і очі і губи пророчі, Нетутешні зітхання під шатрами парасоль. Потайні вітражі, мудреці під склепіннями храмів, В позолоті повік осеніюча втома дерев, А тумани нічні серед нас, попід нами, над нами І відвертістю наших долонь починається день. Летимо в напів сні з навіснілої голої ночі Плач ліхтарів, крик, шепіт, зойк Нетутешні зітхання... під шатрами парасоль. (ліхтар, коханий, сльози...) - то, певно, був найкращий момент в моєму житті
Відповідь: Тексти улюблених пісень Дуже люблю цю пісню, але бажано все ж таки зазначати автора або виконавця
Відповідь: Тексти улюблених пісень Casting Crowns Who am I? That the Lord of all the earth Would care to know my name, Would care to feel my hurt.? Who am I? That the bright and morning star, Would choose to light the way, For my ever wandering heart. Bridge: Not because of who I am, But because of what you've done. Not because of what I've done, But because of who you are. Chorus: I am a flower quickly fading, Here today and gone tomorrow, A wave tossed in the ocean, A vapor in the wind. Still you hear me when I'm calling, Lord, you catch me when I'm falling, And you've told me who I am. I am yours. I am yours. Who am I? That the eyes that see my sin Would look on me with love And watch me rise again. Who am I? That the voice that calmed the sea, Would call out through the rain, And calm the storm in me. Bridge&Chorus 2x I am yours. Whom shall I fear? Whom shall I fear? 'Cause I am yours. I am yours.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Со мною что-то страшное творится, В который раз не сплю я до утра. Быть может надо позвонить в больницу, Но вряд ли мне помогут доктора. Лишился я и счастья и покоя, И прошлой жизни потерялась нить. Внезапно заразился я тоскою, И некого мне в этом обвинить. Тоска... Когда-то был я праздничен и весел, И мне на всё и всех хватало сил. И мир огромный для меня был тесен, И каждый день мне радость приносил. Не знаю где, но я рассыпал счастье, Всё стало вверх ногами, всё не так. Как будто кто-то землю перекрасил, Лишь в серые и чёрные цвета. Тоска... Всё валится из рук, и всё не так, как надо. А сердце ничему не радо, Тоска... Не так, не так хотел отчалить я в дальний путь. Не в такт в сердце часы стучали, теряя суть. Мечтам видно светил нарочно чужой маяк. Не так якорь беспечно брошен не в тех краях. Якорь был мой брошен, где-то не в тех краях. Не с тем как-то в разгар застолья скрестил бокал. Постель долго делил не с той я, не ту искал. Не тем смело открыл я душу, не зная лжи. Нет тем, сам всё себе разрушил, как дальше жить. Сам я всё разрушил, как же мне далше жить. Один планов уже не строю, не жду чудес. Судить строго меня не стоит, таков мой крест. Дожди, время года листают, тик-так, тик-так. В груди тихо надежда тает, и всё не так. Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так. Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так... Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так... Тает надежда, тает, и всё не так...
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ирина Билык Шутка Дождь льет, как из ведра Телефон молчит напрасно. Обещал звонить с утра И забыть о грустном прошлом. Мне так и не понять Что же было там за дверью? В потолок кричу опять: Я не верю, я не верю!!! Может быть это навсегда, Может быть это на минутку, Может быть это как вода, Может быть, это просто шутка Дождь льет, как из ведра Неужели все пропало Время вышло – стоп игра Неужели проиграла? Ты спишь, но я не сплю На часах почти 5.30 Позвоню, скажу «Люблю!» Пусть тебе теперь не спится Может быть это навсегда, Может быть это на минутку, Может быть это как вода, Может быть, это просто шутка День, ночь, что со мной? Я сама не понимаю. День, ночь, что со мной? Улетаю, умираю. Вот он, твой звонок! Пульс дышать и жить мешает. 'Да, ало!' Но как ты мог!? Снова воду отключают! Может быть это навсегда, Может быть это на минутку, Может быть это как вода, Может быть, это просто шутка
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ой у вишневому садку Gm D# Ой у вишневому садку D7 Gm Там соловейко щебетав Cm D7 | Додому я просилася | Gm | А ти мене все не пускав. | (2) "Ти милий мій, а я твоя. Пусти мене, зійшла зоря. Проснеться матінка моя, | Буде питать, де була я." | (2) А ти їй дай такий отвіт: "Яка прекрасна майська ніч. Весна іде, красу несе, | І тій красі радіє все." | (2) "Доню моя, не в тому річ. Де ти блукала цілу ніч? Чому розплетена коса, | А на очах блистить сльоза?" | (2) "Коса моя розплетена - Її подруги розплели. А на очах блистить сльоза, | Бо з милим я прощалася. | (2) Мамо моя, ти вже стара, А я щаслива, молода. Я жити хочу, я люблю. | Мамо, не лай доню свою." | (2)
Відповідь: Тексти улюблених пісень Терен цвіте Em Em/G H7 Em Терен цвіте, терен цвіте, Em Em/G H7 Em D7 Листя опа- да- є, G G/H D7 H7 Хто в любові не знається, Em Em/G H7 Em D7 Той горя не зна- є. G G/H D7 H7 Хто в любові не знається, Em Em/G H7 Em Той горя не зна- є. А я, молода дівчина, Вже горя зазнала, Вечероньки недоїла, | Нічки недоспала. | (x2) Ой візьму я кріселечко, Сяду край віконця, Іще очі не дрімали, | А вже сходить сонце. | (x2) Хоч дрімайте, не дрімайте, Не будете спати: Десь поїхав мій миленький | Іншої шукати. | (x2) Очі мої, очі мої, Що ви наробили? Кого люди обминали, | Того полюбили. | (x2)
Відповідь: Тексти улюблених пісень Певчая птица ("Наутилус Помпилиус") Певчая птица, ангел попавший в силки, Радужный пленник коварной и ловкой руки. Посланница неба, прости что я Поймал тебя, что ты моя... Клетка твоя станет вблизи окна, Песня твоя - птицам другим слышна. Кто-то в ней слышит смех, Кто-то в ней слышит плач, Кто-то в ней слышит шаги у двери - Это пришол палач. И птица поет, пока жив птицелов, и жив птицелов, пока птица поет. Птица и птицелов понимают без слов Когда обсуждают грядущий полет. Совместный полет... (Це 1-й куплет. Улюблений)
Відповідь: Тексти улюблених пісень Я коли була маленька, дуже часто цю пісню включала моя мама. Сиділа слухала, і...плакала. Я завжди в неї питала "Мамо, чого ти плачеш?", а вона "Коли будеш мати своїх діток, тоді й зрозумієш!". Я собі так думаю - коли ж це буде??? І ось коли моєму синочкові виповнився рік, я бігала по кухні, готувала стіл, і почула цю пісню.....я не можу передати словами, що я відчувала....я просто сиділа і плакала, нічого не могла з собою зробити!!! Робота не бралася до рук, а тільки плакала і плакала.... Як я тепер маму розумію... І якщо хтось знає, де можна скачати цю пісню, напишіть мені будь-ласка!!!
Відповідь: Тексти улюблених пісень Крихітка Цахес Lumipallo Знаєш, я навiть все-таки рада Могли б взагалi не перетнутись серцями В цьому тiсному свiтi, великому мiстi Хто б нам зарадив тодi, хто нам надав би змiсту I всi казали - "Яка вони пара, I як вони схожi помiж собою" I хто би повiрив, що ми незабаром Розiтнемось блискавкою надвоє Знаєш, я довго знайти хотiла Серця свого твою половину Поки шукала - траплялись рiзнi частини тiла: Красивi ноги, гарнi очi, широкi спини Знаєш, скiльки iснує iнших, Яких я хотiла би спробувати На почуття ритму? Та всi обридли Поки на свiтi є ти Знаєш, чому я приходила часто? Завчасно шукала сотнi iстотних iсторiй Про наше безхмарне ймовiрне спiльне щастя Та жодну з них донести була не в змозi - Половину слiв губила в дорозi Решту - залишала на твоєму порозi I ми би, звичайно, Купили двокiмнатну на золото мого мовчання Були б розумнiшi - склали би пазл, А так - порiзались об кути Я тебе впiзнала вiдразу Я так хотiла тебе знайти
Відповідь: Тексти улюблених пісень Опиум для Никого з репертуари Агати Крісті) муз. и сл. Г. Самойлов Я крашу губы гуталином Я обожаю черный цвет И мой герой он соткан весь Из тонких запахов конфет Напудрив ноздри кокаином Я выхожу на променад И звезды светят мне красиво И симпатичен ад Давай вечером с тобой встретимся Будем опиум курить Давай вечером с тобой встретимся По-китайски говорить Не прячь музыку она опиум Для никого только для нас Давай вечером умрем весело Поиграем в декаданс Убей меня убей себя Ты не изменишь ничего У этой сказки нет конца Ты не изменишь ничего Накрась ресницы губной помадой А губы лаком для волос Ты будешь мертвая принцесса А я твой верный пес Давай вечером с тобой встретимся Будем опиум курить Давай вечером с тобой встретимся По-китайски говорить Не прячь музыку она опиум Для никого только для нас Давай вечером умрем весело Поиграем в декаданс