Відповідь: Тексти улюблених пісень ТБІЛІСО Нетав сад аріс кідев ца, Удзірод лурджі халасі Сцоред ісеті рогорц шеніа, Наіареві тцарсулі, Нангреві нарікаласі, Чагарасавіт шемогрченіа Тбілісо, мзіс да вардебіс мхарео, Ушенод сіцоцхлец ар мінда, Сад аріс схваган ахалі варазі, Сад аріс чагара мтатцмінда! Чаівлі мтквартан хеіванс, Да газапкхуліс макребі Гегебебіан мцване чадребіт Ак ар імгеро, дзнеліа, Ак хом потлебіц мгеріан, Да ца піруззе лурджі періа. Тбілісо, мзіс да вардебіс мхарео, Ушенод сіцоцхлец ар мінда, Сад аріс схваган ахалі варазі, Сад аріс чагара мтатцмінда! [youtube]Kv1xpCbX7Xc[/youtube]
Ностальжі-ремікс минулого юнацтва... Білі Троянди Вже люті морози за вікном, Сніги, заметілі. Я входжу в ці двері наче в сад Що бачив у снах. (х2) Я їх би зігрів своїм теплом, Троянди ці білі. І гладив би їх, і цілував У всіх на очах. Приспів: Білі троянди, білі троянди, Безпорядні шипи. Що з ними робить сніг і морози, Лід вітрин голубих. Люди прикрасять свято букетом Лиш на декілька днів, І залишають вянути вас На білім, холоднім вікні. А люди несуть троянди в дім І в вечері пізно. Хай світло заповнить вікна всіх У темних дворах. (х2) Хто вигадав вас у світі цім – Жорстоким і грізнім. Ростити зимою і нести До когось під дах. Приспів: Білі троянди, білі троянди, Безпорядні шипи. Що з ними робить сніг і морози, Лід вітрин голубих. Люди прикрасять свято букетом Лиш на декілька днів, І залишають вянути вас На білім, холоднім вікні. [youtube]SYDIUt2Bjxg[/youtube]
Пісня усіх часів!!! We Are The World There comes a time when we heed a certain call When the world must come together as one There are people dying and its time to lend a hand to life There greatest gift of all We cant go on pretending day by day That someone, somewhere will soon make a change We are all a part of Gods great big family And the truth, you know, Love is all we need Chorus: We are the world, we are the children We are the ones who make a brighter day So lets start giving Theres a choice we're making We're saving out own lives its true we'll make a better day Just you and me Send them your heart so they'll know that someone cares And their lives will be stronger and free As God has shown us by turning stones to brend So we all must lend a helping hand Chorus: We are the world, we are the children We are the ones who make a brighter day So lets start giving Theres a choice we're making We're saving out own lives its true we'll make a better day Just you and me When you're down and out, there seems no hope at all But if you just believe theres no way we can fall Let us realize that a change can only come When we stand together as one Chorus: We are the world, we are the children We are the ones who make a brighter day So lets start giving Theres a choice we're making We're saving out own lives its true we'll make a better day Just you and me [youtube]WmxT21uFRwM[/youtube]
Відповідь: Тексти улюблених пісень Вже приходить призначений час, Вас чекаю на щиру розмову, Щоб сказати Вам знову і знову: "Я люблю тільки Вас, тільки Вас". Ваші очі я бачу і в сні Ваш портрет на папері малюю. Хоч розлуку нам доля готує, Все ж Ви дайте надію мені, Все ж Ви дайте надію мені... Як я мрію, кохана, про те, Щоб забрати Вас з Вашого замку, І блукати до самого ранку У саду, де жоржина цвіте. Я б учора до Вас підійшов, Як ішли Ви із церкви додому, Та була Ви така в голубому, Що їй богу я слів не знайшов, Що їй богу я слів не знайшов... І сьогодні кляну я свій страх, І картаю себе за несмілість, О зробіть перший крок, Ваша милість, Все в моїх прочитайте очах. А якщо не зуміємо вдвох Серед тисяч себе розпізнати, Всеодно буду Вaс я кохати, Та поможе нам стрітися Бог, Та поможе нам стрітися Бог...
Відповідь: Тексти улюблених пісень Вечірнє сонце Слова: Ліна Костенко Музика: Ольга Богомолець Вечірнє сонце, дякую за день, Вечірнє сонце, дякую за втому, За тих лісів просвітлений едем, І за волошку в житті золотому. За твій світанок, і за твій зеніт, І за мої обпечені зеніти, За те, що завтра буде зеленіть, За те, що вчора встигло одзвеніти. За небо в небі, за дитячий смiх, За те, що можу і за те, що мушу. Вечірнє сонце, дякую за тих, Котрі нічим не осквернили душу. За те, що завтра жде своїх натхнень, Що десь у світі кров ще не пролито. Вечірнє сонце, дякую за день, За цю потребу пісні, як молитви. Напитись голосу твого Слова: Ліна Костенко Музика: Ольга Богомолець Напитись голосу твого, Того закоханого струму, Тієї радості і суму, Чаклунства дивного того. Завмерти, слухати, не дихать, Зненацька думку перервать. Тієї паузи у безвихідь Веселим жартом ратувать. Слова натягувать як луки, Щоб вчасно збити на льоту Нерозшифрованої муки Невідворотню німоту. Триматись вільно й незалежно, Перемовчати: хто кого. І так беззахисно й безмежно Чекати голосу твого. Напитись голосу твого.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Наталія Бучинська "Моя Україна" 1) Ти шляхом праведним, святим Йшла до волі, Україно! Ти перед ворогом своїм Не ставала на коліна. Ти до омріяних зірок Йшла крізь терна, йшла крізь терна. Ти в душах сіяла добро Наче зерна, наче зерна. Приспів: Є на світі моя країна, Де червона цвіте калина, Гори, ріки і полонина - Це моя Україна! Є на світі моя країна, Найчарівніша як перлина, В моїм серці вона єдина - Це моя Україна! 2) Де б я на світі не була - Ти зі мною, Україно! Ти моя мати, що дала Мені мову солов'їну Тут я пила із джерела Чисту воду. І до рання Тут я п'яніла без вина В ніч медову від кохання! Приспів 3) Ти до омріяних зірок Йшла крізь терна, йшла крізь терна. Ти в душах сіяла добро Наче зерна, наче зерна. Приспів Це моя УКРАЇНА!
Відповідь: Тексти улюблених пісень деякі з моїх улюблених пісень: Я ТЕБЯ РЕВНУЮ Про мою любвь ты не знаешь. Я признаться в ней тебе боюсь. А сердечко моё стучит неустанно Всё зовёт, к тебе зовёт. Я тебя ревную к солнцу, к небу и дождю. Я тебя ревную, я иначе не могу. Я тебя ревную к солнцу, к небу и дождю. Я тебя ревную, я иначе не могу. Моё сердце тебе открою, И про любовь тебе я расскажу. Не случайно тебя я вжизни встретил. Сама судьба подарила мне тебя. Я тебя ревную к солнцу, к небу и дождю. Я тебя ревную, я иначе не могу. Я тебя ревную к солнцу, к небу и дождю. Я тебя ревную, я иначе не могу. ***** Я ТОБОЮ ОКОЛДОВАН Те счастливые дни вспоминаю, Когда рядом были мы с тобой И не думал я ни о чём Просто счастлив был с тобой. И не думал я ни о чём Просто счастлив был с тобой. Я тобой тобой тобою околдован, Я тобой тобою опьянён, Я тобой тобою обманут, Я тобою позабыт. А верил, что мы навеки вместе, Что любовь моя тебе нужна. Ведь ты для меня на свете Дороже всех и родней. Ведь ты для меня на свете Дороже всех и родней. Я тобой тобой тобою околдован, Я тобой тобою опьянён, Я тобой тобою обманут, Я тобою позабыт.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Плач Єремії_Коли до губ твоїх... Коли до губ твоїх лишається півподиху, Коли до губ твоїх лишається півкроку – Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко. Щось шепчеш зачаровано і тихо ти, Той шепіт мою тишу синю крає! І забуваю я, що вмію дихати І що ходити вмію забуваю. А чорний птах повік твоїх здіймається І впевненість мою кудись відмає, Неступленим півкроку залишається, Півподиху у горлі застрягає. Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко... Але до губ твоїх лишається півподиху, До губ твоїх лишається півкроку. :y:
Відповідь: Тексти улюблених пісень Квіти в волоссі Бумбокс Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти. Відчинені серця, щирі очі Таких не так багато є в світі Лилися сльози щастя щоночі Обіцянки назавжди любити. Будиночок на розі двох вулиць Паркан плющем осіннім завитий Здавалося дощі схаменулись Здавалося завжди буде літо. Лише один дзвінок телефону І варто тільки їм захотіти Повіяло теплом з-за кордону А одже неодмінно летіти. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. І раптом все змінилось навколо Проблеми, ціни, сни сподівання Роз’їхалися як діти в школу Що першим було стало останнім. Їй у Варшавські спальні райони Йому Москву бетоном залити Але кохання у таксофонах Приречене не довго прожити. Куди ведуть строкаті дороги Чому ви заблукали у світі Вас сотні, тисячі, вас мільйони В Ізраїлі, Канаді, на Кріті. Є спогади про те, як було все Надії є на те, як все буде Нас доля стрімко течією несе Бо ми є не титани, ми люди. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Не обіцяй кохати завжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти. http://www.youtube.com/watch?v=ZGR4t4tF-Uk
Відповідь: Тексти улюблених пісень Улюблених пісень є багато. Викладу просто кілька текстів, які люблю найбільше. Ария - Осколок льда Слова - М.Пушкина Ночь унесла тяжелые тучи Но дни горьким сумраком полны Мы расстаемся - так будет лучше Вдвоем нам не выбраться из тьмы... Я любил и ненавидел Но теперь душа пуста Все исчезло, не оставив и следа И не знает боли в груди осколок льда... Я помню все, о чем мы мечтали Но жизнь не для тех, кто любит сны Мы слишком долго выход искали Но шли бесконечно вдоль стены... Пусть каждый сам находит дорогу - Мой путь будет в сотню раз длинней Но не виню ни черта, ни Бога За все заплатить придется мне! ---------------------------------------------- Guns'n'Roses "Don't Cry" Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry I know how you feel inside I've I've been there before Somethin's changin' inside you And don't you know Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight Give me a whisper And give me a sigh Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinkin' of you And the times we had...baby And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don't you cry tonight An don't you cry tonight An don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight ------------------------------------
Відповідь: Тексти улюблених пісень Сестричка Віка "Вишиванка" Ші баба Люба шиє ми блюзу Ші баба Люба, і слухає блюза, Ші баба люба шиє ми блюзу, Ші баба Люба блюзу шиє мені. Поший ми блюзу жєби була в квітки, І вший ми в блюзу кольорові нитки, І слюхай блюза ти і блюзу ми ший, На дискотєку я пойду, конєшно, тільки в блюзі тій... Ші баба Люба шиє ми блюзу......................... Manowar Loki God Of Fire The son of giants Walks across the sky To the gods a friend Fathered beast and men As a falcon he did fly Far across the sky To take back the hammer Of thor his friend He lives between the worlds The world of gods and men He is the god of fire Burning higher God of fire Into the sky The father of a wolf And the serpent of the sea The ruler of hell A giant is he To Odin he's a brother A brother who is sly One who changes shape Who walks across the sky He lives between the worlds The world of gods and men He is the god of fire Burning higher God of fire Into the sky God of fire Burning higher God of fire Into the sky Brother to thor And odin god of war LokI god of fire Reigns for evermore The father of a wolf And the serpent of the sea The ruler of hell A giant is he To odin he's a brother A brother who is sly One who changes shape Who walks across the sky God of fire Burning higher God of fire Into the sky
Відповідь: Тексти улюблених пісень Любов...складна штука...Тому намагаєшся не пускати її у серце, щоб потім не розбиратися у цьому складному механізмі. Бо коли закохуєшся, то не зважаєш, що подумають про тебе інші - вони можуть сприйняти тебе навіть трохи крейзі. Але це ж бо все дурниця - адже у цьому світі самотності ти зустрічаєш свою половинку і тоді тобі все одно, що скажуть оточуючі... Приблизно про таке почуття співає Леона Льюіс у своїй пісеньці про "Любов, що кровоточить". Leona Lewis, “Bleeding Love” 1)Closed off from love, I didn’t need the pain. Once or twice was enough and it was all in vain. Time starts to pass before you know it – you’re frozen… But something happened for the very first time with you. My heart melted to the ground, found something true. And everyone’s looking round, thinking I’m going crazy… Chorus: But I don’t care what they say, I’m in love with. They try to pull me away, but they don’t know the truth. My heart’s crippled by the vein, that I keep on closing. You cut me open And I keep bleeding, keep, keep bleeding love. I keep bleeding, I keep, keep bleeding love. Keep bleeding love, keep, keep bleeding love. You cut me open. 2)Trying hard not to hear, but they talk so loud. Their piercing sounds fill my ears, try to feel me with doubt. Yet I know that the goal is to keep me from falling… But nothing’s greater than the rush that comes with your Embrace. And in this world of loneliness I see your face. Yet everyone around me thinks that I’m going crazy… Maybe, maybe… Chorus 3) And it’s draining all of me Oh, they find it heard to believe. I’ll be wearing these scars for everyone to see… Chorus Тобі буде набагато важливішим один танець зі своєю половинкою, аніж думки про вас мільйона людей. Коли вони, не маючи що до роботи, обговорюватимуть вас, ви танцюватимете у ритмі танго... In-Grid, "In-Tango" Na na na Donne-moi ton coeur Na na na Chaque fois je suis dans la rue Et avec tout mes pleurs je resiste Chaque fois je danse avec toi Nos parfum ne se melange pas Chaque fois tu es dans ma memoire Et j'appelle le plaisir de la nuit Quand je deviendrai trиs douce Tu cherchera ma bouche C'est mieux pour moi [Refrain] Na na na Un tango qui fait na na na Mirages qui seront dans tes bras Ton ame et passion son pour moi Donne-moi ton coeur Na na na Chaque fois je pense au passй Dйja tu appartient au dossier classйs Chaque fois je pense au present Et je te deviens tout tout doucement Chaque fois je pense au futur Et tu disparais dans une tres grande allure Font j'en perd la raison Je sens en moi la passion C'est mieux pour moi [Refrain bis] Na na na Un tango qui fait Na na na Mirages qui seront dans tes bras Ton ame et passion son pour moi Donne-moi ton coeur Na na na Ce soir danse avec moi Suis mes pas suis mes pas Je te seduirais [Bis] Na na na [x5] Donne-moi ton coeur І саме тоді ви будете переконані - з вами трапиться найкраща історія кохання у світі... Al Bano e Romina Power, “Ci Sarà” 1) Romina Dopo questa vita che si dimentica di te Dopo questo cielo senza arcobaleno. Dopo la malinconia che mi prende a ogni bugia. Dopo tutta questa voglia di sereno, dimmi che ci sarà. Al Bano Dopo il sogno della Hawai come tutti i marinai Attravèrso questo mare di cemento. Dopo un altro inverno che soffia neve su di me. Che ho già freddo se non sono accanto a te. Ritornello Devi crederci Ci sarà - una storia d'amore e un mondo migliore. Ci sarà - un azzurro più intenso e un cielo più immenso. Ci sarà - la tua ombra al mio fianco vestita di bianco. Ci sarà - anchè un modo più umano per dirsi ti amo di più. 2) Romina Dopo un oggi che non va Dopo tanta vanità Al Bano E nessuno che ti da niente per niente. Dopo tutto il male che c'è nel mondo intorno a te Com'è bello ritrovarti accanto a me. Ritornello (2)
Слухала у виконанні О.Домогарова і А.Ахат "Czy te oczy mogą kłamać" A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością? On już je widział, on zna te dziewczyny, z poszarpanymi nerwami, co wracają nad ranem nie same, on już słyszał o życiu złamanym. Ona już wie, już zna tę historię, że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią, ona na pamięć to umie. Jakże o tym zapomnieć? Jak w pamięci to zatrzeć? Lepiej milczeć przytomnie i patrzeć. Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie! Czy ja mógłbym serce złamać? I te pe... Gdy się farsa zmienia w dramat, nie gnam w kąt. Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! A gdy się czasem w życiu uda kobiecie z przeszłością, mężczyźnie po przejściach, kąt wynajmują gdzieś u ludzi i łapią, i łapią trochę szczęścia. On zapomina na rok te dziewczyny z bardzo długimi nogami, co wracają nad ranem nie same. Woli ciszę z radzieckim szampanem. Ona już ma, już ma taką pewność, o którą wszystkim wam chodzi. Zasypia bez żadnych proszków, wino w lodówce się chłodzi. A gdy przyjdzie zapomnieć i w pamięci to zatrzeć? Lepiej milczeć przytomnie i patrzeć. Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie! Czy ja mógłbym serce złamać? I te pe... Kiedyś to zrozuniesz sama, to był błąd. Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! I czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie! Czy ja móglłym serce złamać? I te pe... Kiedyś to zrozumiesz sama, to był błąd. Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd!
Я во что-то верил и чего-то ждал В толщине бессмысленных дней Только я устал, только я не стал Не богаче, ни мудрей Я менял любовь на любовь Я искал добра от добра Только вижу теперь - Все напрасно А когда-то был целым миром двор Был полон тайн чердак Семь тысяч дней прошло с тех пор Я не заметил как Видно что-то пора менять Только что - не могу понять Обещали мне - все впереди Как знать, как знать И мне казалось что без моих идей Мир не сможет прожить и дня Оказалось в мире полно людей И все умней меня Отчего же за столько лет Так лениво меняется свет И придут мудрецы за дураками Вслед И я хотел познать добро и зло Чтоб отличить добро от зла Мне повезло - я смог понять Как удержать от слов дела И как глупо рубить с плеча И как просто быть правым в речах И как страшно бывает начать Все с начала
В моей душе осадок зла, И счастья старого зола, И прошлых радостей печаль. Лишь разум мой способен в даль До горизонта протянуть Надежды рвущуюся нить И попытаться изменить хоть что нибудь. Пустые споры, слов туман, Дворцы и норы, свет и тьма, И утешенье лишь в одном- Стоять до смерти на своем, Ненужный хлам с души стряхнуть, И старый страх прогнать из глаз. Из темноты на свет шагнуть, Как первый раз. И в узелок опять связать Надежды рвущуюся нить И в сотый раз себе сказать, Что можно что- то изменить. Пускай не стоит свечь игра, Поверь опять, что победишь. В конечном счете будет прав Тот, кто зажег огонь добра.
Ricchi E Poveri - Come Vorrei Ci sono giorni in cui non dormo e penso a te sto chiuso in casa col silenzio per amico mentre la neve dietro ai vetri scende giù ti aspetto qui vicino al fuoco In questo inverno c'è qualcosa che non va non è Natale da una volta nella vita eppure è stato solamente un anno fa speriamo che non sia finita Come vorrei come vorrei amore mio Come vorrei che tu mi amassi a modo mio che questa sera troppo triste troppo uguale non fosse più senza di te Come vorrei come vorrei amore mio come vorrei che questo amore che va via non si sciogliesse come la neve al sole senza parole dovrei capirti quando vedo che vai via e non amarti quando non vuoi farti amare senza cadere in una nuova gelosia che solo tu mi fai provare Come vorrei come vorrei amore mio Come vorrei che tu mi amassi a modo mio che questa sera troppo triste troppo uguale non fosse più senza di te Come vorrei come vorrei amore mio come vorrei che questo amore che va via non si sciogliesse come la neve al sole senza parole e questa volta un altra donna non verrà a cancellare la tua impronta sul cuscino anche alla luna gliel'ho chiesto e non ci sta non vuole più starmi vicino
Алексей Романов В жизни, как в темной чаще Каждый чуть-чуть пропащий, Как заблудившиеся дети. Ищут друг друга слепо, Словно в бреду нелепом Зовут того, кто не ответит. День у ночи во власти, Утро сулит ненастье, Грядущий день встает из мрака. Может быть кто- то свыше Горе твое услышит, Когда б ты только смел заплакать. В поисках вольной воли Люди как лодки в море Бесцельно носятся по свету В этих волнах безлюдных Встретиться дважды трудно Тем, кто поверил слепо ветру. Где- то в забытых странах Цветут на лесных полянах Цветы твоих ушедших весен. Плыл бы ты в лодке легкой К тем берегам далеким, Когда б имел ты пару весел
Тарас Петриненко Ми не закінчили розмову Роки розлук і тихі втрати - Життя завжди бере своє. Воно забрало наше свято, Тепер назад не віддає. Та я вертатимуся знову В печальні спогади твої. Ми не закінчили розмову, Давай продовжимо її. Приспів: Сьогодні не кажи мені "прощай", Постривай, зачекай. Я так хотів тобі принести рай - Приніс біду. Тобі зі мною горя через край, Вибачай, вибачай. Як тільки скажеш ти мені "прощай", То я піду. Чи це образа випадкова, Чи так розкладено пасьянс, Ми не закінчили розмову, Вона для нас єдиний шанс. Ми не закінчили розмову, Нам не уникнути цього, Я вже сказав останнє слово, Чекаю вироку твого.